Leoaicele DC *(36)*-cu Emma in suflet
Raspunsuri - Pagina 9
aeperju spune:
Dany, suntem bine multumim!
NUmai ca Andrei a inceput sa faca tot felul de figuri me testeaza mereu azi chiar mi-am iesit raud e tot din pepeni. Imi cam pierd rabdarea desi nu vreau, dar asta e....
-------------------
Emma si Andrei (21.09.2007)
katty spune:
Neata!
Cine vine la o cafea???? Si o pricomigdala...
?
Eu sunt super-mega-extra relaxata si odihnita...cum nu m-am mai simtit de mult!
Aveti cateva poze aici...
Emma, ce a facut Andrei de a reusit sa te scoata asa din pepeni? Banuiesc ca intre timp linistea a fost restabilita...
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
"O lumanare nu pierde nimic daca aprinde alta lumanare..."
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
Annie80 spune:
neata, Katty, numai o procomida???? 

revin, tre sa fac papi urgent!
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
katty spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Annie80 procomida???? ------------------------ Someone's pleasure is another's pain! Alergic at stupidity. |

Annie, cate vrei...avem o cutie intreaga ...
varsta lui Andrei

Annie80 spune:
![]()
mai multe ....cutii !
salivez nam mai mancat de ani, am avut eu o tentativa, dar esuata , sa fac in casa
restul de fete unde sunt?
Aici e cald , mai pe seara iesim si noi, ca deh, ce sa facem
pup iu!
------------------------
Alergic at stupidity.
aeperju spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui katty Emma, ce a facut Andrei de a reusit sa te scoata asa din pepeni? Banuiesc ca intre timp linistea a fost restabilita... Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002) varsta lui Andrei ![]() "O lumanare nu pierde nimic daca aprinde alta lumanare..." "Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..." "Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..." |
Da, s-a restabilit linistea fiindca a fost in week end si tati si am avut ajutor de nadejde. Pai eu tre sa fac si treaba in casa si cand vede ca nu ma pot juca cu el incepe sa faca numai prostii, exact unde stie ca n-are voie sa umble acolo se duce. Si uite asa tipam si ne enervam, ca la un omment dat dupa multa nazbatii se mai duce si rabdarea.
-------------------
aeperju spune:
o saptamana usoara va dorim!
PS: am reusit si eu sa ma odihnesc week-end-ul asta. Sper sa ma tina toata saptamana.
--------------------
Annie80 spune:
neata doamne , domnisoare si cavaleri
cafea? ceai?
Pe unde ati fost ? cum ati petrecut?
Ceva funny despre lei
Cum se roaga fiecare zodie atunci cand se afla la ananghie?
Leu: Tatal nostru al tuturor, cred ca esti mandru sa ai un fiu ca mine.
Scuzele zodiilor
Leu: Nu stiam ca ma vede cineva. Nu gandeam clar. Am anumite privilegii, ar trebui sa mi-se ierte acest lucru. As prefera sa uitam cu totii cele intamplate.
Daca fiecare zodie ar purta pe spate un semn de circulatie, care ar fi acesta?
Leu - Drum cu prioritate. 
De cati LEI este nevoie ca sa schimbi un bec?
De nici unul. Echipa de profesionisti pe care o au mereu in preajma il va schimba pentru ei.
Va astept la povesti! 
katty 
------------------------
Alergic at stupidity.
ralcat spune:
Cafea, multa, cat mai multa ... si ca sa ma port ca leul: Unde e cafeaua mea ???
Raportez: joi zi libera ca fu Inaltarea, vineri la munca, dar toti colegii aveau tot liber (ca s-a facut punte si am fost numai 5 nebuni pe tot etajul la munci) ... asa ca luai piticu cu mine si-i dadui liber lui tati. Asa ca piticot a scris, s-a jucat, a mai chinuit o colega romanca dintr-un alt birou si pana la urma a adormit, pe jos, sub biroul meu, noroc ca i-am pus un pulover d-al meu.
Sambata shopping in Germania, am fost la Aachen, unde am gasit scaunul de masina pentru piticot cu 100e mai ieftin decat aici (da, puteti face ochii mari ca si io i-am facut). Asa ca am dat iama in magazinul cu pricina si am pus gheara si pe niste hainute de pitici ... va cam imaginati. Si am profitat si mi-am luat si eu sandale si o gentuta fiecare la un pret super fain fata de Brussel. Deci imi place in Germania.
Duminica a fost cald tare aici, bastinasii erau lesinati prin iarba, ca la 28 grade la ei se numeste canicula si temperatura de stare de urgenta :). Asa ca fuseram la picnic in parcul Woluwe (ala cu multe, multe lebede si alte zburatoare) si ne-am alergat pe iarba, am stat la soare si ne-am uitat la bobocii de zburatoare ca sunt o multime.
Iar acu sunt de la 7 la munci ca am o tona de facut ... cafeaaaaaa
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> In sufletul meu
katty spune:
Neata,
Raluca uite aici, diverse tipuri de cafea, cu www.bizter.co.uk/wp-content/uploads/2008/08/coffee-art.jpg" target="_blank">lapte sau www.needmorecoffee.com/img/300px-a_small_cup_of_coffee.jpg" target="_blank">fara lapte...si pentru restul fetelor...
Ce weekend plin de shopping ati avut...sa porti sanatoasa ce ti-ai luat, la fel si Mihai sa stapaneasca sanatos scaunelul! Auzi, canicula la 28 de grade...ha,ha!
Annie, dragute perlele cu lei, m-au amuzat!
Emma, ma bucur ca v-ati armonizat, mai sunt si momente din astea, toti le avem la un moment dat!!! Sa mai creasca puiul sa vedeti ce bine va veti intelege!
varsta lui Andrei