Leoaicele DC *(36)*-cu Emma in suflet

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Hellou!

Va mai amintiti de noi?

Venim cu noutati..

Dam de baut ..pentru ca am luat premiul I la concursul judetean de muzica usoara,categoria prescolari!

Urmeaza acum festivalul de la Barlad..vineri..acolo va fi mai greu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Adriana, felicitari !!!

Pup trupa, o saptamana usoara tuturor

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Adi, uau, felicitari Catalinei!!! MUltumim si de sampanie!!!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

"O lumanare nu pierde nimic daca aprinde alta lumanare..."
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

WOW, Adi felicitari

Katty, nu rade ca unii cred canicula la 28 de grade, asa zic si eu cand in Ro sunt 35 si se iau o gramada de masuri de prevenire , la noi azi e racoare 41 de grade, dar mint

Daria foarte scurtutz, si pt toata saptamana, sefi la birou, mai vii sa ne vezi, da? cum e cu maseaua?

Edit. ca am scris ca cizma, cred ca stiti ca de la soare mi se trage

.
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

Buna, fetelor!

Raportez un weekend cu iesiri la padure, gratar, beute (cu masura...)... de rece si, relaxare totala !
Sambata spre duminica, pe la unu jumate noaptea- dimineata,ma rog, m-a apucat un chef de gatit de numa'-numa'... Am ajuns acasa de la aer curat, pe la 11 jumate, caci, ne-am urnit mai tarziu spre gratar. Pana i-am facut dus fii-mii, pana am facut si eu dus etc...s-a facut 1 ceasul... si cred ca dusul m-a energizat.... ...Sotul a crezut ca am glumit cand i-am spus Noapte buna si ca ma car in bucatarie sa gatesc... Si...am facut ardei umpluti si bors cu perisoare... Stiu...sunt intr-o dunga......Ieri, am fost subiectul de amuzament al zilei...Iar, azi, am invitati la masa...caci, mancarea trebuie probata...

Adi, FELICITARI micutei castigatoare! Si tie, mamico! Ma bucur enorm pentru voi! La cat mai multe astfel de premii!

Lilia, iti multumesc pentru aprecieri!
Cat despre...

Citat:
Voi de ce nu ati mancat spanac cu ficatei, ha? ca ai zis ca voua v-ati facut alta mancare.
...

Desi, nici eu nu gatesc separat pentru fii-mea, acum am fost nevoita sa fac alt fel de mancare pentr ea...Din pacate, fii-mea nu mananca varza...Nu-i place...numai cat o vede in farfurie si incepe sa se strambe. Nus' de ce, pentru ca si mie si lui ta-su...ne place foarte tare! In schimb, spanacul il adora! Si cum sotul poftea varza... si fii-mea spanac...a trebuit sa gatesc....din plin!

La casuta sora-mii...am mers si ieri...Da' , deocamdata, nu putem sta acolo...deoarece curtea e in amenajare! Plus ca si in casa...s-a trezit sora-mea ca mai vrea niste modificari! Ah..si mai trebuie si mobilata! Eh...au treaba oamenii astia, nu gluma!

Katty, fain weekend ati avut! Intr-adevar relaxant!
Si...ce i-a adus, lui Andrei, Zana maseluta?

Cadoul sora-mii...daaaa...stia de el...a fost intai sa o vada etc...De doua saptamani...se tot "invarteau" in jurul ei...nu erau decisi daca sa fie asta sau alta, spre care inclina cumnatul meu...Dar, de ziua ei, cumnatul i-a facut surpriza: a semnat actele si a primit cheile de la viluta placuta de sora-mea! Eh...nu mai spun, nici eu, nimic!

Annie, haioase "zicerile" despre lei...Si...ma regasesc printre...
Multumim!

Daria, o saptamana usoara, si tie!

Ralcat, sa va fie de bine sedinta de shopping! Sa purtati cu placere tot ce ati cumparat!

O saptamana frumoasa, tuturor!

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!

Mitzu si...perlutzele...

Stropul de dragoste oferit unui copil ti se va intoarce inzecit, chiar insutit...

Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu ( 5 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Yoanna, dar ce weekend incarcat ati avut! Si ce nopti hoott in bucatarie!!! Daca ti-a facut placere, de ce nu? Au avut succes bucatele tale azi la degustare? Sunt convinsa ca da!!!
Zana Maseluta i-a adus lui Andrei niste banuti, e deja la masele, are 6 dinti picati si o masea, in ritmul asta saraceste Zana...de data asta zana a fost bunica lui (adica mama)...nu noi!! A fost placerea ei!

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Buna seara si d ela noi
Adiiii si Catalina FELICITARI si mult succes la noul concurs! Mmmm buna sampania!
Ioana- adevarata gospodina!Ati avut un we frumos sa inteleg! Ohhh... ce n-as da si eu sa primesc de ziua mea o cheie...da-mi pun pofta-n cui! Ca ma intreba cineva dar nu mi-am notat si am uitat ce am primit de ziua mea termin repede... un buchet de flori de la clasa mea si de la socrii 100 de lei. Este arhisuficient. Sanatosi sa fim.
Katty- Zana maseluta fu buna si darnica cu Andreiutz!Noi nu am avut pb. la teza de la geogra'.A fost totul in regula dar posibil pe undeva sa mai fie si scapari.
Emma- uite un e greu...mi-nchipui..noroc cu tati care mai pica de rand in we. Las' ca trec toate.
Annie- cate grade sunt la voi acum?
Daria mamica sa treaca durerile !
Ledi,Aurorra- mamicile . ce mai fac poznasii vostri??
Lilia-multumesc pt. mesajul lasat pe mess.
Raluca ce este la Anchen...un mag. de reduceri, hipermarket/ outlet sau ce?Suuuper avantajos. Sa stapaneasca sanatos noua achizitie!Si tu !
Gabi- gata dosariada? ce-ti fac mandretile??
Noi in we am reusit in sfarsit sa aducem preotul pt. sfestanie... suntem f. linistiti acum!
Va urez o noapte frumoasa...o saptamana usoara !

Mergi la inceput

Neata, cafea ?

noi azi avem KG day, la 5.30 pm

maine cred ca ne sarbatorim la Dubai.... Al meu sot nu a venit inca din egipt si se pare ca mai sta cam aiurea

Dany, pai meteo spun pana in 39 realitatea e de 45-47 se mai intampla si un 53 grade, (ca peste o anumita temp companiile tre sa asigure multe, sa taie din program etc,

Normal ca am sa vin cu poze!

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Neata!!!

Dany, sa va fie de bine sfestania casei!!! Cred ca te simti mai bine acum, asa si eu de fiecare data cand facem, parca ma simt altfel in casa!

Annie, ce e KG day? N-am mai auzit... Ce de-a grade aveti si voi!!! Multe...multe! Drum bun si distractie placuta in Dubai maine! Cat despre sot, o sa vina el cand o sa vina! Poate totusi ajunge chiar maine, ar fi de ziua lui Clau acasaica!!!

Cine mai face azi prezenta??? Dau si !!!

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui katty
Annie, ce e KG day? N-am mai auzit...

varsta lui Andrei