Leoaicele DC *(36)*-cu Emma in suflet

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katty spune:

P.S.
Catutza, cu Sao Tome and Principe e alta treaba...de o vreme incoace ma joc pe linkul urmator (pus de cineva aici pe forum mai demult) cu cunostintele mele de geografie, atata am jucat ca am terminat si nivelul 12. Bineinteles ca unul dintre state, aflat in curbura Africii este asta...si chiar mi-a placut cum ii zice...am oscilat intre asta si St. Kitts and Nevis care e in Arh.Caraibe langa Antigua!!! Nice, nu?
http://www.trip-links.com/games

_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei

"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Katty , nu ai avut ce face cu link-ul asta
am trecut de nivelul 1 si acum nu mai stiu ce trebuie sa fac sa joc mai departe

EDIT : am reusit

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

Buna, tuturor!
HRISTOS S-A INALTAT!

Azi e sarbatoare, Mi-am propus, de dimineata, sa fac ...nic'! Urma sa stau cu burta la soare si...atat!
Eh... VISE!!!!!!! In primul rand, am sanse, reale, de "dat cu barca" , caci la cat de intunecat e cerul, sigur vine ploaia... si bate si vantul taaare!!! Eh...sunt asigurata...am vant...din pupa!
In al doilea rand... . .....Eh...doar ca am dat cu aspiratorul, pana acum, de doua ori (mi-a asigurat fii-mea, miscarea), am sters mobila si ecranul tv-ului de pasta de dinti si...gata...nu mai spun nic'.... ati scapat!

Adi, multumesc pentru intrebare si urare! Mitzu e pe tratament, in schimb, tuseste in continuare...mai ales, in timp ce doarme...Noaptea e un chin!

Felicitari, inca o data, Catalinei! ! Si tie, totodata!

Oaaaau...da' incarcat program aveti, in zilele urmatoare! Ma gandesc cata vointa si placere sa aibe pustoaica...de se descurca atat de bine! Bravo! Bafta la toate concursurile ce vor veni! Va asteptam cu premii!

Catutza, pe bune, ca am dormit, iar, ieri...la amiaza! Dar, am nimerit patul...am fost precauta si m-am asezat, inainte ca sa capitulez...

Katty, mercic pentru urare! No...ca m-ai corupt cu jocul! Am ce baga...deacu'...in noptile fara somn!

Daria, felicitari pentru reusita! Bafta cu planul!

Aaaa...se pare ca ti-a purtat noroc masculul! Ce ti-e si cu barbatii astia!

Ledi, si pe mine ratele ma...dispera...ca avem si noi...oho...cateodata, regret ca am facut imprumutul... dar ce pot sa mai fac? Ce-i drept, atunci mi-au prins bine banutii...dar...dau inapoi dublu...

Annie, draguto, unde esti?! Nici un semn, azi?

lilia, Copilutz ?!

Dragutelor, va pup si va urez o zi buna in continuare!

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!

Mitzu si...perlutzele...

Stropul de dragoste oferit unui copil ti se va intoarce inzecit, chiar insutit...

Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu ( 5 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catutza

Katty , nu ai avut ce face cu link-ul asta
am trecut de nivelul 1 si acum nu mai stiu ce trebuie sa fac sa joc mai departe

EDIT : am reusit

Enjoy, ma bucur ca ti-am dat de lucru!!!O sa vezi ce te bucuri pe masura ce treci nivelele...sa vezi ce multa geografie (localizare a statelor, oraselor etc) stii dupa aia...

_
varsta lui Andrei

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei

Mergi la inceput

Yoanna, ADEVARAT S-A INLATAT!!!
..Si...cu placere...ce sa fac si eu...dau de lucru oamenilor...eu doar am explicat cum mi-am schimbat tara de la profil!
Poate totusi va ocoleste ploaia, aici e frumos...

_
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

Ah...revin cu

POZE, pentru cine are placere, chef, timp etc...

Aveti aici

aici

si aici

Pupici!

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!

Mitzu si...perlutzele...

Stropul de dragoste oferit unui copil ti se va intoarce inzecit, chiar insutit...

Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu ( 5 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Katty , cum pot mari harta? ca ma ustura ochii cand ma concentrez

Ioana , ma duc sa vad pozicile

Annie,Gabi , pe unde umblati azi?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

aici suntem , topiti de calduri

Va multumim frumos de urari , Neam distrat frumos la dubai, am venit rupti.
Clau mai are duminica scoala, si gata .... incepe plictiseala mare

Daria, felicitari pt credit,

Ioana, sanatate Mariei tale, si hai pe langa pasta de dinti d epe Tv ce-a mai facut?

Katty, interesant jocul, how less do you know the world, Dany cred ca te bate

ledi scumpa, nu tre sa te scuzi ca nu neai felicitat la timp, Pupici lui Davidutzu

Raluca, scuze nu stiam ca esti la dieta, dar nici cu toast nu puteam sa ma afisez

Dodo,

merg la papi api sa vad pozici si

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Yoanna, frumoase poze, dulcica dulcineea ta, hahaha, unele le mai vazusem...dar nu poti sa te plictisesti cu ele!
Catutza, harta nu poti s-o maresti, nu trebuie sa clickezi exact, ci cat mai aproape...e de principiu...asa ca, nu te enerva!!!
Annie, iti dai seama ca nu ma intrec cu Dany ca sigur ma bate..., ma bucur ca v-ati distrat in Dubai, cum altfel? A venit sotzul din Egipt??

_
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Katyy, nu a venit, asteapta maine inspectie, si daca e ok, vine sambata, bine inspectia trebuia sa vina azi....

Ioanna super de tot pustoaica ta sa ne spui pe unde a mai lasta pasta de dinti? ca-s curioasa!

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput