Leoaicele DC *(36)*-cu Emma in suflet
Raspunsuri - Pagina 16
yoannamarie spune:
Buna seara!
Am hranit copil, sotz si...m-am intors...
Catutza, da' te-ai apucat de jucat... cu simt de raspundere, vad...
Spor...in continuare! La ce nivel ai ajuns?
Annie, ai aparut, intr-un tarziu, doamna! ![]()
Multumesc pentru urarea de sanatate si complimente!
Pasta de dinti?! Pai.... n-a lasat decat pe Tv si mobila...ah...si pe oglinda, in care ma benoclez, dupa ce ma imbrac sa iesim... In schimb, a avut grija sa-si scoata, pentru a 'nspe miia oara, hainutele din dulapior si sa le "semene" prin toata casa, sa-mi puna, in masina de spalat, toata incaltamintea de pe hol, printre care am gasit si cheile de la casa, sa-mi scoata lenjeria intima, mai exact "gogosarii" si sa defileze cu ei...pe post de steag in varful unui bat de la balon, prin fata geamului si lista ar putea continua... Zilnic, traiesc "senzatii tari" alaturi de ea! Strang intr-o parte si, in acel timp, face in alta! Iar cand, se umple paharul si o cert, face ochii mari, clipeste des si imi sare in gat, ma pupa, ma mangaie spunandu-mi: "Hai, Wawa! Hai, hai!" ![]()
Katty, multumesc frumos, draguto!
Ai dreptate! Unele poze au mai fost postate... Cele de la Sf. C-tin si Elena! Le-am postat, din nou, pentru Catutza! Caci nu le vazuse! Ma bucur, totusi, ca nu am plictisit! ![]()
Aaaa...spor, si tie, la joc, in continuare! 
O seara placuta, in continuare, tuturor!
www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!
Mitzu si...perlutzele...![]()
Stropul de dragoste oferit unui copil ti se va intoarce inzecit, chiar insutit...
Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu
( 5 septembrie 2006 )
aeperju spune:
NU mai stiu fetelor ce sa fac cu tusea lui Andrei.
I-a dat medicul de familie 2 antibiotice pana acum: amoxicilina si cefalexin si nimic.
Baie cu sare am facut, inhalatii cu eucalipt si pjn, sirop eurespal, stodal, acum ii dau rhinathiol, patlagina i-am dat. NImic nu merge. Tuseste rau de tot nu gluma.
Ce sa-i mai fac?
Cred ca ma duc sa-i fac o analiza la sange poate iese ceva.
Altceva ce-mi mai ziceti sa fac ca nu mai stiu. Sunt varza de atatea nopti nedormite. Avem viroza asta (daca o fi viroza) de vreo trei saptamani.
----------------
Emma si Andrei (21.09.2007)
Annie80 spune:
Ioana super fetita ai , sa ne mai povestesti despre ea , ce face
Ah am jucat si eu, am ajuns la nivelul 6
Eu ma simt ca fratele lu ala, ma doare stomacul, adica nu ma doare, dar forfotesc matele in mine, toate bune numai matzele nu, nush ce e
am fos sami iau o cafea, poate trece, dar crd cami fac un ceai de menta
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
danyalo spune:
Haaa m-ati scos din vizuina![]()
Imi place jocul Katty- multumim ca l-ai postat i-l aveam... un pic in alta grafica.Sa stiti ca nici eu nu nimeresc chiar fix...mai am abateri tocmai ca e mica hartulia si chiorasc ochii.
Fetele aveti un ritm alert si nu tin pasul cu voi! Eu transpir aici pe baricade...e super cald.!
Annie -sa va fie de bine iesirea in Dubai. Si zi asa de duminica vine vacanta?
Daria- ma bucur ca ai reusit sa finalizezi refinantarea!Felicitari!
Ledi-pozici ai mai pus cu galusca ?
Aurorra- ce baiat mare ai facut! Dragul de el !

Adi- multa bafta iubita pe mai departe si felicitari pt. tot ce ati realizat pana acum!
Katty- nu mai stiu daca ti-am zis...deh batranetea asta
-vai superbe pozele de la Visi... superbeeee! Minunat ca ati reusit sa va deconectati de stresul orasului acesta aglomerat si poluat!
Raluca- superbe pozele tale! Aproape mi se par ireale! Acesta este oare paradisul?
Ioana- strengarita rau matza ta...deh e copil ce sa-i faci...nici Teo nu e departe!![]()
F. frumoase si pozicile tale.Le-am savurat pe toate!
Cata, Katty- da f. frumos la Clubul Diplomatilor dar mai cam multe fiteee! Ideea a fost unei mamici dintr-o clasa mai pricopsita...dar celelalte 3 clase nu au asa multe posibilitati!
Eu am organizat 2 banchete cand am fost a 8-a dar la fara fitze ca sa zic asa la un pret super decent si cu de toate pe saturate( la salonul albastru din complex Agronomie).Ideea e alta...Cand s-a incheiat contractul ...dirigintii de-a 8-a nu s-au uitat bine...si cand au facut calculele a revenit cam 4 mil de copil...zic eu ENOOOORM ( in conditiile in care acum 2 ani ai mei au platit 1 mil 200 lei)si la sf. s-a trezit ca pe langa ce stiau ei ca trebuie platit...se mai adauga si chiria localului...si nu mai stiu ce....nu mai mult decat 68 mil inca de dat!
Bani pe care ii vor plati dirigintii sau in speta cei 2 diriginti care nu au citit bine contractul!
Insa copiii s-au simtit bine...
Adi -tortul din cate am inteles de la o colega care a mai comandat ...e facut de o cofetareasa care lucreaza pt. Clubul Diplomatilor...pe langa felia de tort...care era de cioco cu un blat si o crema f fina si imbracat in martipan...era si o bucata maare de parfait de cioco si alune... demential!
Emma- eu nu ma pricep sa dau astfel de sfaturi...doar va pup si va doresc insanatosire rapida! Aveti grija d evoi!
catutza spune:
Emma , parerea mea e sa nu ii mai dai antibiotic, mi se pare foarte mult 2 antibiotice unul dupa altul
cate zile i-ai dat din fiecare?
incearca sa ii faci aerosoli -cumperi aparatul si mai fa si niste teste de alergie...poate e alergic la ceva, nu se stie niciodata !
Multa sanatate 
Annie , multa sanatate! te invidiez ca stai aproape de Dubai 
Katty , faza e ca ma prins jocul rau dar nu am timp de el, mereu pe fuga...
Ioana , nazdravana rau Elenuca ta si frumusica 
deocamdata am ajuns doar la nivelul 6 dar nu ma las ![]()
ma duc sa mai trag un dush ca mor de cald
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
catutza spune:
Danny , si poze cand vedem de acolo?
stiu ca este foarte mult chiria acolo din pacate
dar merita daca ai bani
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
Annie80 spune:
Catutza pup iu, nu ai de ce, sa ma invidiezi, maine se anunta acolo 50 Grade
la cat ciment sticla, nisip .....
ma da totusi , aici nu se inmoaie asfaltul, sati ramana tocurile asfaltate
da si cu jocul lui katty, Dubaiul lam nimerit cel mai aproape 40 KM, daca mai greseam 100 mai la est nimeream orasul meu.
Emma incearca ceai de ceapa, e nasol, dar si eu cu Clau intro fza de asta, cu antibiotic cam la 3 sapt, si tuse tuse tuse, iam dat , a baut (ma mir cum) si i-a trecut, poate nu poate sa expectoreze si se chinuie, mititelul , sau sirop de patlagina ? (ca eu tarziu am descoperit ca e si aici)
Dany astept poze
Ceaiul meu de menta e expirat, am vazut cand am spalat cana, sper sa nu dau in altele 
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
katty spune:
Mai, sunteti tari cu jocul...eu nici Bucurestiul, Clujul, Constanta sau Brasovul nu le nimeresc asa aproape...cam 50-60 km, e harta mica...important e ca iei punctele si treci mai departe!
Emma, din ce ai scris acolo ca medicatie nu i-ai dat nici un antialergic, aerius, claritin sau altceva, poate fi o tuse alergica...nu stiu ce sa-ti mai zic...decat ca sfatul Catutzei e bun, deja e mult antibiotic...
Dany, ce basme horror povestesti acolo despre clubul asta...ce paguba enorma pentru cei 2 diriginti 68 milioane, urat de tot! Imi pare rau sa aud de-astea! Ma bucur ca te distrezi si tu cu joculetul respectiv...
Merci de aprecieri, asa e e foarte frumos la Visi, Andrei va sta acolo aproape toata vacanta, mai putin cat il luam cu noi pe ici-pe colo! Asteptam poze cand poti!
Ai vazut montajul de la semnatura??? Mi-e asa drag...sa-l revad pe Andrei in atatea poze de pana acum!
Yoanna, ti-am zis eu ca n-ai cum sa te plictisesti cu matzuca ta draga!!! Ma amuza tot ce povestesti!
Annie, drum bun si distractie placuta...
!
Noapte buna ... ca plec la nani!
_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei 
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
yoannamarie spune:
Hey!
Katty...dragutoooooooo....m-ai zapacit de tot cu jocul postat!
M-am baricadat cu
, scobitori pentru pleoape si... nu renunt...am depasit nivelul 6 si m-am impotmolit la 7...
de doua ori... Ori ma grabesc sa raspund ori mi-s batuta in cap
... varianta cea mai plauzibila, dealtfel... pentru ca ma uit unde trebuie (ma rog...aproximativ...) si dau click in, cu totul, alta parte...
Cel mai aproape am nimerit Madridul- 20 km si Oslo, capitala Norvegiei, 40 km... Adevarul ca si harta e mica... si ma benoclez ca la oftalmolog...da' nu ma las... ori eu...ori
... Doamne, oare mai am scapare?! 
Aaaaa...ai drepate...cu fii-mea...nici o sansa de plictiseala...
Nici cand doarme, maria sa, nu am timp sa respir... In tot acel timp, foarte scurt, dealtfel... tre' sa reamenajez domiciliul... sa curat urmele lasate de dom'soara, sa ciugulesc ceva, sa postez pe forum si...f. important... sa ma duc la baie pentru ca sa ma usurez, in sfarsit ,
de "probleme"...pentru tot restul zilei ... Ah...eventual sa trag un pui de somn...latita pe birou...cu moaca intre mouse si tastatura...
Sora-mea are o vorba... "asa mama...asa fiica..."
Cica si eu am fost "sfintisor" in copilarie ... Eeei...
Dany, multumesc!
Ce ma bucur ca ai iesit din vizuina...
Ma bucura postarile tale! Ca si a celorlalte fete, dealtfel!
Mi-e tare drag de voi!!! 
Mi s-a ridicat parul de felina...cand am citit suma astronomica ce o au de achitat cei doi diriginti... Eh...din pacate, neatentia costa! Si fitzele, uneori nu fac pe cat dai !!! Urata situatie!
Asteptam pozici! 
Catutza, mercic! 
Da'...vad ca nici tu nu te lasi...
Spor... 
Annie, "valeu"... 50 de grade? La cat de mult imi place caldura si soarele...ma intreb, totusi, oare ce senzatie traiesti la atatea grade?
Am aruncat o privire pe geam...si in Bacau...ploua...cu nervi...
M-am racorit, instantaneu!
Emma, nus' ce sa mai spun referitor la tuse...caci si fii-mea tuseste foarte tare...si e sub tratament... Eu ii dau Stodal...Ceva se intampla...caci, am vazut ca multe mamici de pe forum se confrunta cu aceeasi problema...tuse la copil, ce tine de cateva saptamani! O prietena, m-a sfatuit sa-i dau suc de ridiche neagra...cica are efect imediat... Tai o ridiche neagra in jumatate, o scobesti si in gaura facuta, pui zahar....Lasi sa se topeasca si ii dai, copilului, siropul rezultat....Cica ar face minuni! Problema e sa-l accepte copilul! Asa am auzit si de ceaiul de ceapa, cum spunea si Annie...da' e greu cu administrarea...
E bun de facut si testul pentru alergii, dupa cum spunea Catutza! N-ai de unde sa stii! Pe mine chiar ma bate gandul sa i-l fac...
Multa sanatate! 
Gata...i-am administrat antibioticul fii-mii, mai bag o tura de joc... Sper sa reusesc sa depasesc nivelul 7 ! ![]()
Va tzuc!
www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!
Mitzu si...perlutzele...![]()
Stropul de dragoste oferit unui copil ti se va intoarce inzecit, chiar insutit...
Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu
( 5 septembrie 2006 )