Leoaicele DC *(36)*-cu Emma in suflet
Raspunsuri - Pagina 14
Leditia spune:
Neatza..
Annie,mii de scuze,ca am omis ieri sa-i urez la multi ani lui Clau.
La multi ani,sa-ti traiasca,sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii.
POZE CU NOI
de David Christian
adi69 spune:
Buna dimineata !
La multi ani Claudiu! Anno..sa-ti traiasca mandretea de baiat!
Uau,am citit o gramada(tare vorbarete ati fost!!) si nu mai stiu acum care si cum,trebuie intai sa se aseze informatiile ca-s prea proaspete..
Am vazut poze,multe si frumoase cu copii veseli si frumosi,cu peisaje si flori minunate,multumim ca ne incantati privirile.
Katty,e super prezentarea de la semnatura ta,sau filmulet sau cum se numeste..
Gabi,iti doresc multa putere sa treci peste greutati .
Ioana,e mai bine Mariuca ta? Multa sanatate!
Danny,sa-ti fie de bine distractia! Ce tort si inghetata ai papat tu de te-a dat pe spate? M-ai facut curioasa.Eu n-am mai mancat de multa vreme ceva deosebit..sa ma impresioneze.
Ledi,nu-ti fa probleme,ai timp sa slabesti alea cateva kg..
Aurora,am trecut deja la legume si carnitaa..eee santem flacau de acum!
Raluca,multumim pentru poze,mi-am clatit okii..superbe!
Daria,tinem pumnii sa fie cu noroc la banca..
Cata,am vazut pozele cu Bia-veselia si "dovada" cumintenie,ce munti sant aia ?
Noi va multumim pentru felicitari,abia astazi ajungem sa ne intalnim cu doamna de muzica,sa vedem daca avem diploma ceva..
Deseara cantam in Parcul Expozitiei in Copou ,maine santem la Barlad la festivalul national Florile copilariei,duminica avem spectacol la Carrefour Era(Iasi)apoi facem o pauza(in care vom avea trei repetitii la balet si una la muzica) pana sambata viitoare(6iunie)cand avem lansare cd-ului cercului de muzica al Palatului Copiilor cu spectacol,si luni 8 iunie avem serbarea de sfarsit de an la balet..
Asta ar fi programul,deocamdata,caci observ ca se aduna de la o zi la alta alte "manifestatii"..
V-am pupat !
catutza spune:
neatza 
Adriana , am fost langa Busteni la Gura Diham, eu ibesc muntii aia
pacat ca nu se vedea Crucea Caraiman prea bine ca era acoperita de nori ![]()
haideti la semnat prezenta 
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
katty spune:
Neata! Doamne ce chef de vorba ati avut doar intr-o zi...odata am si eu treaba si cand intru ce vad? 2 pagini!!!![]()
Daria, vad ca ai in plan un imprumut, am tinut pumnii sa ne dai vestea cea buna! Cum a fost ieri pana la urma? Ai ceva vesti?
Ce mai face Giulia? Frumoase cadouri ii pregatesti, mai ales catelusul...cred ca se va bucura mult! Si noi suntem in goana dupa cadouri, maine mergem la ziua unei colege din grupa lui Andrei, i-am luat un plus Webkinz, bomboane Milka si o felicitare!
Dany, cred ca a fost supr frumos la banchet, ma bucur ca v-ati distrat!! Doamne unde fac copiii in zilele noastre banchetele...auzi la Clubul Diplomatic...pai acolo e super-scump, cred ca au cotizat parintii la greu (eu din punctul asta de vedere privesc
, ca asta ma asteapta)! Dar si atmosfera cred ca a fost super...noi cand am terminat liceul am fost la munte! La sf. clasei a VIII-a am facut la scoala in clasa unde tineam orele...ce vremuri traim...
Mersi de lamuririle cu data de 5 iunie...
Si...da...a fost cutremur...cred ca intre timp ai mai citit si in ziare sau ai vazut la stiri!
Raluca, m-au impresionat...again...pozele tale cu flori...o sa-mi salvez linkul...sa nu-l stergi niciodata...cand sunt trista sa am la ce sa uit!! Asa bogatie de culori si diversitate de frumusete...mai rar! Mie mi-a placut in mod deosebit una cu niste flori roz in "coji" de oua! Multumesc inca o data!
Aurrora, nice shots, super bb! A crescu mult de cand nu l-am vazut!!!
Dodo, tinem pumnii ptr. dosarel, sa se incheie azi tevatura depunerii!
Catutza, ai nunta la Cl. Diplomatic? Acolo am vrut sa facem noi nunta intial, dar nefiind foarte cooperanti (si chiar il cunosteam pe nu-s ce director de-acolo) am schimbat pana la urma...tacamul e destul de piperat!
Yoanna, sanatate multa Mariei! Sper sa fie deja mai bine azi!! Multumesc de aprecieri, ma bucur ca ti-a placut montajul meu
!
Adi, iti multumesc si tie ptr. aprecieri!!
Ce program incarcat are Catalina zilele astea...super vacanta de vara o sa aibe!!! Sper sa fie apreciata si sa aibe cat mai multe satisfactii!
_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei 
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
szivarvany spune:
Semnez si eu condica.
Am un sef nefe azi 

Am reusit, mi-au oferit pe salarul meu (insa n-am declarat divortul, hahaha) 300 mil lei vechi, din care am refinantat tot si raman si cu ceva banuti, yuhuuu , taman buni sa achit la zi absolut tot.
Va multumesc pentru pumnii stransi 
Aaa, iar am nimerit la un tip, adica mereu cand intru undeva si sunt 100 de femei eu sigur nimeresc la singurul mascul 
i-am si zis sa faca bine sa-mi poarte noroc ![]()
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
catutza spune:
azi e Inaltarea
ati pregatit ceva?
Daria , ma bucur ca ai reusit sa iei refinantarea
cat pe luna si pe cati ani? ca ma bate si pe mine gandul sa schimbam masina ![]()
Katty , pe cine cunosti la Club? daca mai vrei vreodata sa faci ceva acolo sa-mi spui si te ajut cu mare placere (cunsoc 80% din personal foaret bine, insclusiv sefii...asta pt ca am lucrat acolo 10 ani
)noi acum mergem la nunta unei foste colege si abia astept sa-mi revad fostii colegi.
Raluca , abia astept poze si cu voi 
revin
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Bucatareala
szivarvany spune:
Catutza,
ooo, pe 10 ani, la Ing. Insa rata nu o voi plati eu toata
evident. Ar fi 560 ron (cu asigurarea pe viata inclusa) dar planul nostru e sa vindem un teren si sa achitam in maxim 2 ani totul. Frumos plan ... sper sa se adereasca.
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
Leditia spune:
catutza,daca nu ziceai tu,habar nu aveam ca-i Inaltarea.Hmm,de aia bateau clopotul mai devreme la biserica..![]()
Daria,ma bucur ca ti-au aprobat imprumutul,desi stiu ca-i al naibii de greu apoi cu ratele,insa macar iti faci treburile.
Voiam si eu sa fac un imprumut sa schimb mobila in living si sa-mi fac un blat cu tot cu corpuri in bucatarie pe peretele opus chiuvetei,dar cand ma gandesc cat ne e de greu cu toate astea dintr-un singur salariu imi trece tot cheful...mai ales ca avem deja un credit la care mai avem de platit 3 ani.
pupam trupa.
POZE CU NOI
de David Christian
catutza spune:
Daria , sa dea Dumnezeu sa reusiti sa vindeti terenul ca sa achitati creditul mai repede !
Katty , am observat de ieri ca ai schimbat steagul si-mi place ![]()
Leditia , eu stiu cum e sa stai doar cu un salariu si sa tragi de el...
ce faceti de 1 iunie?
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Bucatareala
katty spune:
Daria, ce ma bucur ca ai reusit cu creditul!!!
Sa de DD sa ti se implineasca planurile!
Catutza, mersi ca ne-ai adus aminte ca e inaltarea, azi se zice Hristos s-a inaltat!!!
La Club acolo ne-am dus recomandati la acel dl. director de cineva de la Casa Oamenilor de Stiinta, unde era de fapt cunostinta noastra, amandoua locatiile apartineau de acceasi societate, pana la urma am facut la COS nunta!
Nu mai stiu cum se numeste dl. respectiv, sa ma uit sa vad daca mai am cartea de vizita, dar au trecut vre-o 12 ani de-atunci!
_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei 
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."