Leoaicele DC *(36)*-cu Emma in suflet

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Annie, sa-ti traiasca feciorul, sa aveti parte de tot binele din lume
Dodo, mai ai de alergat, iubita ?
Imi pare tare-tare rau pt ce educatoare aveti,

Multumesc de intrebare, fetele, eu ma lupt cu o refinantare. Ei bine, daca acu` 2 ani am primit pe salarul meu 4500 euro, acum as primi doar 3000 pt ca am divortat, chiar daca nici atunci nu am avut adeverinta de la el ca n-am vrut si teoretic putea fi somer sau inchis, nu conteazaaa, eram casatorita Azi merg si sper sa am succes maxim primit ca dau de baut si un tort
N-am vrut sa va scriu, eram atat de terminata psihic incat n-am vrut sa ma mai plang Sa-mi tineti pumni azi la 5

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Neatzaaa
Sunt zombie...am fost la banchetul clas. a VIII_a. Pun poze zilele astea...caci tre' sa ma rog de Edi sa le scoata din camera foto caci nu stiu care e procedura la camera asta foto.
A fost f. frumos... tortul si inghetata de la sfarsit drept desert...m-au dat pe spate... nu am mancat asa ceva niciodata in viata mea.A fost in Herastrau la Clubul Diplomatic.
Azi o sa fiu cam capie.
Ledi- lasa incolo stresul cu kilele!! O sa le dai tu jos! Pup mamica si galusca strambacioasa la piureul de legume!
Aurorra- ma bucur ca sunteti bine si inaintati frumos la capitolul diversificare! Chiar asa...piciul tau iubeste apa mai mult? ii place balaceala?
Katty- da...suntem liberi pe 5 iunie caci e ziua educatiei si e liber ca asa scrie in contractul colectiv de munca, iar pe 8 e a 2-a zi de Rusalii... tot asa libera...
Annie- multumim de tratatie!Sa-ti traiasca printisorul dragalas si sa te bucuri de el toata viata!La multi ani!!!
Am vazut pozele superbe !! Sunteti superbi amandoi!
Gabi- o sa fie bine vei vedea! Sper sa nu mai fie nevoie sa umbli cu 2 copii mici si prin caldura ! Ref. la educatoare...no comment...Nu ai putut discuta deloc sa-i explici a mia oara ca trebuie sa-i acorde o atentie in plus copilasului tau?offfff...
Ioana-sanatate copilei tale ii doresc.Greu cu rosu in gat! Eu urasc antibioticele dar daca trebuie ...ce sa facem?
Imi place si mie tare mult sa citesc ce scrii!
Cata- da cica s-ar lua! oricum daca se iau noi -adica sc. mea e ultima care ia..asa a fost mereu!Nu inteleg de ce!! Ieri de la ora 14 am fost si la corectat in centrul de corectura...am avut 130 de lucrari doar!!! si acolo am dat peste o colega care le luase deja de vineri- acum....asteptam si vom vedea!!
F. frumoase pozele de la munte!!!!
Pup toata trupa!

P.S. Ce cutremur?? A fost??? aoleu!!
Daria- ma gandesc la tine sa reusesti cu refinantarea aia! Doamne ajuta! Va fi bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Annie, sa-ti traiasca ficiorul, sa va bucurati de el si sa va mearga din plin. Mai mama, mai, io una sunt la regim de crutat ficati involburati si tu pui torturile alea p-acolo sa am io la ce saliva ? Frumos iti sade sa chinui felinele ...
Daria, iti tin pumnii tare tare de tot. Sper sa rezolvi ce ti-ai propus.
Adi, cu intarziere zic si eu felicitari pentru premiul castigat.
Ioana, imi pare rau ca Maria a racit si tuseste. Cred ca esti tare stresata.
Raportez ca voi avea week end lung ca luni avem sarbatoare legala, ne gandeam sa vizitam Koln-ul, dar nu stam prea bine cu banii asa ca poate luna viitoare. Oricum daca la Aachen care e un orasel mic si am gasit chestii mult mai ieftine decat aici (si nu in outleturi sau discount shops, ci in magazine normale), sigur in Koln oferta va fi mult mai mare.
Si mai raportez poze noi de la Keukenhof, cu o tona de crini mirositori: http://picasaweb.google.com/ralu.popescu/Keukenhof#
si un album nou, cu primavara in cartierul meu.
O sa fac si unul cu noi, dar mai incolo.
Pup doamne, fug

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> In sufletul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurorra spune:

buna,
iata vin cu pozele promise aici
Anie, La multi ani! pentru Clau,sa creasca mare si sanatos.
Katy,Danyalo,multumim de urari!Apa ii place la nebunie,la baita e o placere nu vrea sa mai iasa din cadita.Acum nu stiu daca asta se datoreaza faptului ca e nascut in apa sau pur si simplu ca asa sunt toti copilasii! Oricum de cate ori aude apa curgand se intoarce spre robinet,iar cateodata cand sta el si vorbeste mai zice si apa.
Ledi,nu te ingrijora ca nu papa legume,asa era si Matei la inceput,nu le manca su nu le manca cu placere,dar pe masura ce trece timpul si se obisnuieste cu gusturile o sa le manance mai bine! Bine nu spun ca acum Matei e innebunit dupa ele,dar ma bucur ca imi deschide gurita singur,bine are si zile cand nu vrea sa manance sau ia doua trei lingurite si gata.Nu il fortez si nici tu nu-l forta ca e posibil ca mai apoi sa refuze sa mai pape. Mie ce imi mananca bine si chiar ii place este piureul de dovlegei cu morcov,spanac si cartofiori si pentru ca noi avem voie punem in el si carnita. Am observat ca aceasta combinatie ii place!
Incet,incet o sa descoperiti si voi ce anume va place mai tare.Nu te impacienta si nu dispera! Pupicei si sa cresteti mari!

Toata gasca si sper sa mai revin cu vesti si povesti cat mai curand.

Aurora si micul duracell Robert Matei.

Robert Matei

Pozici
Mateut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Dodo, mai ai de alergat, iubita ?
Imi pare tare-tare rau pt ce educatoare aveti,

Maine intru in comisie cu Bogdan si gata pentru aceasta data
Azi am ajuns la control la oftalmolog cu Bogdan in toamna cel tarziu in primavara trebuie operat la ochiul stang iar dupa 6 luni- un an si la cel drept.Cristalinele care mi-au fost indicate acum sunt "cristaline cu pliuri" si costa 4000 ron/ochi.
Abia dupa ambele operatii vom vorbi si daca si ce fel de ochelari va avea nevoie

PS:1-Data operatiilor e pusa atat de departe din lipsa banilor

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Dodo, vai cat de rau imi pare, dragul de Bogdan, va avea nevoie de atentie sporita din partea ta in prima luna dupa operatie (vezi, sunt sigura ca se va strange suma). Musai sa fie totul bine.
Atat a fost si cristalinul meu, de marca, sa tina toata viata.
Eu voi trimite banuti imediat ce pot,

-------
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Danny , ma bucur ca ti-a placut la Club, eu cunosc resturantul foarte bine, mergem si noi acolo in vara la o nunta si abia astept.

Daria , tin pumnii pentru refinantare si te astept mai des pe forum

Annie , nu pot vedea pozele

Gaby , off Doamne bietul Bogdan sper ca macar dupa operatii sa fie bine

Katty , ce cutremur mai???? ma sperii tu!

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Sunt prin zona, am vazut poze de la Annie, Aurorra si Ralu
Ralu, sa pui cu voi

Despre ce mai fac ... ma ocup de cadoul Giuliei, am comandat azi trotineta, saptamana asta se va naste si cainele, o catelusade fapt, bishon maltese, de dragul ei ... apoi vad io cum ne descurcam, eu niciodata nu mi-am dorit vreun animal; azi am comandat prajiturile pt serbare, va fi pe 2, iar in 5 sau in 8 voi duce si eu tortulet la gradi, ca de ziua ei.
Sambata trecuta am avut petrecere la o colega de gradi, acum sambata avem petrecere la o prietena (8 ani), sambata viitoare petrecere la o prietena de 4 anisori asa ca sunt in goana dupa cadouri
Intre timp am decis sa tin ziua mandrei taman pe 18-19 septembrie sa fie toata lumea acasa dezavantaj mare luna aasta august
Si cam atat. Nu programam vacante, insa nici nu ma dau cu fundul de pamant ca nu mergem, cum poate as fi reactionat in alti ani.
Aaa, acu` vreo saptamana am mers sa vedem casute la vreo 10 km de oras, insa era un plan mult prea complicat pt mine si nu m-am bagat la vanzare de apartament, naveta, etc, schimbari majore pentru Giulia. Poate voi regreta, dar acum nu vreau alte belele.
Oricum, castig duminica asta la lotto
M-am lungit ...
Am emotii pt banca, va dati seama.

-------
-------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

Buna, fetelor!

Hop si eu...sunt fresh...ca o varza murata si acra...da' acra rau... M-am trezit dimineata, la 8, dupa o noapte de "frecat menta"...excesiv... a trebuit sa-i recoltez Mariei, o proba de urina, pentru ca sa o duca sotul la analize... Mi-a prescris pediatrul sa-i fac un sumar...sa n-aiba infectie urinara... In fine... fii-mea, urla, dimineata, ca vrea afara, eu vedeam, ca si acum, ca prin fundul unui borcan...totul in ceata si la patrat... buuuuna zi...

Annie, draguto, sa-ti traiasca pustiul! Sa fie sanatos, iubit si implinit in toate!

Pentru www.romfelicitari.com/img/feli/large/lma_0621_03_lg.jpg" target="_blank">Claudiu!!! !!!

Multumim pentru tratatie! Delicios tort!

Ah...te astept, vecinico! Sa ne completam! Apropos, care e orasul tau natal? Curiozitate, doar!

Leditia, mercic!

Catutza, mercic pentru intrebare! Fii-mea doarme, acum, si am atipit, pentru cateva minute, langa ea... Da' am sarit, ca arsa, ca mi-am adus aminte ca trebuie sa fac mancare... Si, intre reprizele de amestecat si condimentat, iata-ma-s...bag o postare...

Scumpo, te rog sa ma scuzi! Nu am vrut sa sune ca un repros...era doar un fapt...Stai linistita...ca nimeni n-a vazut pozele!
Postez imediat!
Mercic pentru urare!

Katty, m-ai pus pe ganduri......A fost cutremur, intr-adevar? Si...eu, care am stat treaza, toata noaptea...sa ratez "evenimentul"?!

Mey...frumos montaj, frumoase poze, minunati parinti, superb bebe, superb pusti (si, ce ochi poate sa aiba...)! Sa va traiasca!

Daria, tinem pumnii! Doamne ajuta cu imprumutul! Pana la urma sunt buni si 3000...

Dany, sa-ti fie de bine, petrecerea! Abia astept sa vad pozele!
Multumesc pentru urari si compliment!

Raluca, iar, m-ai lasat cu pozele! Superbe, florile!Nici nu mai am cuvinte! Mi-a ramas pe creier...vaza "cizme"...Super tare! La cat sunt eu de ahtiata dupa incaltaminte...mi s-ar potrivi de minune, o vaza de genul, in casa...Asa ca simbol, "marca"! Iti multumesc pentru asemenea delectare!

Dodo, imi pare rau sa citesc cate probleme ai! Sa dea Dumnezeu sa le depasiti cat mai repede, si cat mai usor! Multa bafta, maine, la comisie...si multa sanatate lui Bogdanel!

O zi faina, in continuare, tuturor!

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!

Mitzu si...perlutzele...

Stropul de dragoste oferit unui copil ti se va intoarce inzecit, chiar insutit...

Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu ( 5 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Daria , ce ai facut la banca? sper ca sa rezolvat

Annie , sa va traiasca baiatul, sa creasca mare, sanatos si sa aiba parte numai de bucurii
am reusit sa vad si pozele frumoase, tu parca esti sora lui

Ioana , ce faci ,dormi?

Adriana , cand mai are concurs Catalina ta?

ma retrag spre pat ca ma cheama noapte buna dragi leoaice

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput