Leoaicele DC *(36)*-cu Emma in suflet

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

aveti aici cateva poze de la munte

va si sper sa va placa

Annie , nu v-am uitat dar la servici am multa treaba iar de acasa abia mai apuc sa intru. Ma bucur ca a fost bine si abia astept sa vad pozici

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Stiu Cata, ca esti ocupata, si toate cele care aveti joburi, cred ca si mie imi trbuie unul, adica sigur imi trebuie

KG day

Enjoy!

Edit, Cata super, pupici Biei!
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Hello...
Catutza, foarte frumoase pozele de la munte...Bia e o scumpa...peisajul super!!! Pe 5 iunie cumva este liber, ca pe noi nu ne-au anuntat nimic? Te intreb fiindca si noi (Andrei, adica) si sora mea (Ana, adica) aveam serbare la gradi pe 5 si a mea s-a devansat cu o zi, a ei s-a amanta cu 5 zile...ai idee de ce??

Annie, eu n-am reusit sa vad decat o poza!!! Atata tb sa fie, sau se intampla ceva si n-am acces la butonul next, sau slideshow, sau alt fel de a inainta??? Oricum buna si aia! Felicitari lui Clau, cred ca esti tare fericita de prestatia lui!!!

_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

"O lumanare nu pierde nimic daca aprinde alta lumanare..."
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurorra spune:

Buna fetele,
Mi-am facut si eu un pic de timp sa va mai scriu,cred ca am lipsit cam mult,ne mai tineti minte?
Am citit si eu din urma,asa mai rapid!
Felicitari Dodo pentru crestinarea micutei,e o scumpa! Sa va traiasca si sa fie sanatoasa!
Ledi,am vazut pozici cu Davitutzu,e frumos foc,ce mult a crescut! Sa-ti traiasca si sa fie sanatos! Vad ca deja ati trecut la diversificare,sa aveti spor si sa fiti papaciosi!
Noi suntem din ce in ce mai neastamparati,nu avem deloc stare,mereu numai in picioare sitopaim de numa',numa'.
Stam destul de bine si cu diversivicarea,papam aproape orice,dar cel mai mult ne place iaurtul cu fructe!Toata ziua ne plimbam,ne bucuram ca e cald si putem sta mult afara unde ne place foarte tare!
In rest,eu nu prea mai apuc sa fac altceva,iar printre piureuri de fructe, legume si plimbari mai arunc cate un ochi pe forum,dar nu prea mai apuc sa scriu!
Cam atat despre noi,sper ca zilele astea sa reusesc sa pun cate va poze sa ne vedeti ce mari suntem.

Pup si salut toata gasca de leoaice si sper sa reusesc sa scriu mai des.
Va urez noapte buna!

Aurora si micul duracell Robert Matei!

Robert Matei

Pozici
Mateut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

Buna, fetelor!

Am revenit...dupa ceva timp...intr-adevar... Da'...n-am mai adormit... Pe cuvant! Am avut de pregatit cina, facut dus la copil, administrat pastile la sot (ca e racit...in continuare...) si... Eh...de cand sunt casnica...am sarcini importante de indeplinit... ...

Acum am alta problema... n-am somn! M-am foit, pana acum, in pat de numa'-numa'... Am renuntat la pat si am luat casa, in primire...
Ma uit la sot cum le de zor...fii-mea, la fel si, eu ma balangan de colo-colo, ca o.............do...amna, ce sunt!

Sou...(cunosc, cunosc...fara conjunctia "deci" la inceput de fraza...) da'... asa-mi veni acu'...si e si "pi ingleza"... la ceas tarziu, in noapte...

Katty, multumesc!
Din pacate bucatele mele n-au mai fost degustate de musafiri... Luni, seara, la 19.30, am fost cu fii-mea la medicul de familie... Mi-a tusit, aproape toata ziua! Initial, am crezut ca se inecase, ba cu piscot, ba cu apa...dar, se pare ca alta e cauza. Are rosu in gatut, cu secretii...ma rog...Am bagat-o pe antibiotic, Augmentin si siropel pentru tuse, Stodal! Ieri, am fost cu ea si la pediatru, n-am rezistat sa nu cer si sfatul acestuia...si, intr-adevar, necesita antibiotic. Tuseste, draguta de ea, in special cand doarme... si se enerveaza ca se trezeste... Mi-e atat de mila de ea! Of!
Prin urmare, a trebuit sa anulam vizita prietenilor, care era programata la orele 19.00. Plus ca veneau si cu ai lor copii...si nu era civilizat sa-i chem la un copil bolnavior!

Referitor la pozele Annei... si eu am intampinat aceeasi problema...dar, am accesat, din curiozitate, "KG day 05-26-2009", in partea dreapta a fotografiei, sub "Apar#355;ine urm#259;toarelor compartimente" si, a functionat... am reusit sa vad toate pozele!

Dany, multumesc!
Felicitari pentru sfestanie! Va apreciez!

Ledi, va ! Activitate, nu gluma, la voi, in casa! Imi place!

Daria, o si un , sa treaca saptamana mai repede! Vezi...deja e miercuri...

Dodo, micutii!
Nasol cu educatoarea! Tampa e putin spus... as spune eu cum e...dar risc sa iau interdictie pe forum...

Catutza, superba micuta ta! Si...imi place ca e curajoasa! Nu a avut retineri in a poza langa ditamai ursul (blana, ma rog...dar tot "scary" mi s-a parut...)! Sa-ti traiasca minunatia de fata!
Multumesc si pentru peisajele superbe! Mi-ai starnit pofta pentru drumetiile montane!
Poze cu noi?! Am pus si cu, vreo 4 zile in urma...dar...nu cred ca au fost sesizate...
Am sa postez mai tarziu...daca, nu e cu suparare! Mercic, oricum, pentru intrebare!

Annie, am vazut pozele cu domnisorul doctor! Avea si stetoscop, mey! Frumusel foc, baietelul tau! Si tu! Mi-a placut si profesoara... indianca!
Felicitari! Cred ca a fost un spectacol reusit! V-ati si tratat pe masura, dupa...la Hilton!

Gata...ma retrag ca...a ajuns si Mos Ene, acasa...si, de data asta vreau sa nimeresc patul...sa nu se repete "intamplarea"...

O zi faina!

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!

Mitzu si...perlutzele...

Stropul de dragoste oferit unui copil ti se va intoarce inzecit, chiar insutit...

Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu ( 5 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Ziua mea cea mai buna, din an de 6 ani incoace

neata, sper sa nu mi se inchida contul ca sunt prea activa, defapt sunt altele mai active ca mine (pe forum ma refer)

Din motive de sot plecat , va invit la www.hotel-albertelisabeth.com/DocImage/hotelalbertelisabeth/images/20060920124459.jpeg" target="_blank">Mic dejun si la www.boston.com/travel/blog/coffee%20BA.jpg" target="_blank"> CAFEA si la www.bbcgoodfood.com/recipes/3092/images/3092_MEDIUM.jpg" target="_blank"> TORT

daca e prea dimineata va invit pe toate cu copii din dotare la Hilton, sa va aduceti si costumele de baie

Ioana daca am sa vin in tara am sa vin sa-ti fiu vecina,cred ca amandoua suntem "zapacite" in sensul bun al cuvantului

Katty imi pare rau ca nu putut sa vezi pozele, dar Ioanna a putut, nush care e cauza dar am sa merg acolo sa verific

Aurora bine ai revenit, sa fiti mancaciosi, sa mai veniti pe la noi si sa ne aduci poze cu delfinasul

Dodo sincer, la unii oameni nu ai ce sa le faci, ma iau de par, cand cu vorba buna ii rog ceva, si fac invers, de parca numai sa-mi faca in ciuda...mor, sper ca totusi sa se rezolve ..

Daria vi sa papi tort, azi, da?

Ledi si tu esti o dulce, si bb David

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Neatza,asa devreme pana nu mi se trezeste printul.

Annie,m-ai omorat cu tortul ala,drept pt care ma duc sa pap o prajitura pe care am facut-o aseara tarziu.nah,ca tot e cu cioco..
Cafelutza am baut-o,dar de-as avea o cafeluta asa spumoasa si faina cum e aia din poza as mai bea una.

Ioana,ma binedispun postarile tale.

Daria pe unde umblii?

Aurrora,in sfarsit ai scris.Voi deja sunteti la iaurturi,alea alea...noi doar la piureuri de fructe si de legume..Numai ca la legume face mofturi,mananca saracu,dar se vede in felul in care se stramba ca nu-i place...Si da-i si canta si vorbeste doar,doar o manca.Ieri mi-a dat peste castronel si l-a varsat pe pat si pe el..S-a si speriat,iar mami a avut de scos niste pete de morcov,etc,care nu cred ca mai ies.
Eu nu stiu cum reusesc alte fete sa stea pe afara -3-4-5 ore ca al meu dupa o ora se plictiseste si i se face foame si incepe maraiala.Si nici eu nu ma omor dupa plimbatul de una singura...

catutza sa va fie de bine iesirea la munte..vreau si eu..

Dodo,zici ca ai slabit huh?Ma ce bine de unii...eu mai am 4-5 kg si nu se dau duse nici batute..bine,ca nici nu ma straduiesc,ce-i drept.Ma apucasem intr-un timp de pilates si incercam sa mananc mai multe salate,dar nu m-a tinut mult,ca deh,unii ma ispitesc cu pizza,kfc,clatite,ciocolata,eclere..sau ma pun sa fac eu prajituri..Si doar nu pot sa ma uit la ele..

Gata,fug sa-mi pun o prajitura si sa mai savurez o cafelutza,ca inca-s adormita.
pup intreaga gasca.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

neatza rapid ca am treaba

Katty , zilele de 5 si 8 iunie sunt libere, date de guvern. A venit si la noi fax vineri

Ioana , ai reusit sa adormi? eu astept pozici ca acum cateva zile nu am observat ca ai pus
Multa sanatate sotului!

Annie , te mai intorci in tara sau ai renuntat la idee?

revin mai tarziu, poop

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Annie, La Multi Ani lui Clau, sa fie sanatos, fericit, sa aibe parte numai de impliniri si de surprize si cadouri placute, astazi sa petreceti ca in filme, poate vine si tati si va face o surpriza!!!
Multumim si de tratatie!!! Foarte apetisante toate!

Yoanna, Annie, merci, am reusit sa vad pozele dupa indicatiile Ioanei, eu din Picasa aveam alt sistem de a vedea pozele, iar neuronii mei erau blocati aseara si nu puteau sa gaseasca solutia!!!

Annie, ma duc acum sa ma delectez cu pozele tale! Tare frumoase...l-am detectat pe Claudiu doar cand a inceput s-o consulte pe pustoaica...apoi la sfarsit l-am vazut/v-am vazut de aproape!!! Super, multam!

Aurorra, ma bucur ca printre pireuri ai reusit sa ne scrii cateva randuri, sa stii ca nu te uitam, chiar daca scrii mai rarut! Ma bucur ca sunteti bine si cresteti frumos!!! Pupam delfinasul! Chiar, cum e, ii place la baie si in apa, avand in vedere ca s-a nascut in apa!?

Ledi, tot pe fuga, tot pe fuga!!!??

Dimineata bineinteles ca cu stresul meu neuronal m-am trezit exact la 6,13 in timpul cutremurului! L-am trezit si pe sot, exact ca sa simta si el finalul!!!

In fine am reusit sa pun la semnatura montajul cu Andrei...Sper ca acum sa mearga (pentru cine nu stie, aseara numai asta am facut si nu se deschidea), acum l-am tot vizualizat cand editam profilul si mergea!!!

_
varsta lui Andrei

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catutza

neatza rapid ca am treaba

Katty , zilele de 5 si 8 iunie sunt libere, date de guvern. A venit si la noi fax vineri

Multam de raspuns, asa ma gandeam si eu, prea s-a potrivit si la noi si la sora sa se schimbe data serbarii!!!!

_
varsta lui Andrei

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei

Mergi la inceput