Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50Kg(1)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Fetelor, SRI-ista de Galli vrea sa ne faca portretele-robot, sa ne arhiveze.....
1,64 cm, ochi caprui, parul saten. Au inceput sa-mi apara si ghiocei dar nu ma vocsesc, ca daca se lasa cu bb. Din acelasi motiv mi-am si tuns pletele lungi inainte de FIV 2.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Uratico, tot din Stambul iti vin si capsunile .... de gradina. Baga mare, ca au un efeeeeeect ..... mama-mama!
Ce-oi baga-o pe mamica mea in fabulatiile mele erotice, nu stiu, zau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

eee..galli???sri???si eu care credeam ca ma baga la un miss sau missa ceva!!ups-sper acu sa nu ajung dupa !
am luat-o razna-da asta-i semn ca imi revin!!
guze-multam ptr capsuni!!buneeeeeeeeeeeee rauuuuuuuuuuuu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

mey..da greu se fac piciocii astia ai mei..asa ca am trecut la inghetata!mai am juma de galeata!!
cine doreste?cine pofteste?aaa..si dau la schimb kg in minus ptr kg in plus!!schimb la schimb..va bagati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

mai dar rapide sunteti! sa inteleg sa sunteti aspirantele de peste 35 de ani?, eu am 40 de ani, 50,3 kg. o sarcina pierduta, am trecut si prin laparoscopie, de curand prin histeroscopie cu dr. Poiana si am fost multumita, si raman in continuare o mare amatoare de un bebelus numai al meu, dar speranta mi-o pierd pe zi ce trece. va mai intreb si aici, cum as putea decala menstruatia cu 3 zile, fara sa ma dereglez hormonal?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

simoooooooooooooooooooooooooooooooooooo pupam fata frumoasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bine ai venit!!
ooooooops!am citit undeva, parca, cu anticonceptionale, dar nu-i sigur! sa nu spun vreo prostie!
uratico, adu inghetata, avem musafiri!! mayanule, o sarma,ceva, un ardei umplut?? ca mine,asa??
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Galliciana,ne faci dosar?sau ne-ai visat azi-noapte?
Ai putea sa visezi si tu mai colorat, pe Mister Univers, ca poate ajuta....., nu babe ca noi...
Dar nu inteleg, sunt cam dusa.........de,in prag de pensie.....care este legatura dintre sarmale si culoarea parului!
Raportez:1,65 cm,55 kg, ochi albastri, par saten deschis.
Simonia, si eu tot de anticonceptionale stiam, de fapt mi-a zis un dr, cand eram mai tanara ,pentru ca mergeam la mare si vroiam sa aman CM(dar eu nu am luat).
guzelnico, ce ghiocei!? suntem:"o floare de copil"
mayan,chiar nu te inteleg de ce te ai chinui cu corespondenta, mai bine iti deschizi o cofetarie si nu mai iti trebuie remorca.Si eu cred ca iti va merge mult mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

lylyshorule,da, v-am visat! multumim de raport,fata frumoasa,satena cu ochi ca marea!
vedeti,fetelor, lyly vine cu forte proaspete:chiar, mayanule, are dreptate-de ce nu deschizi cofetarie?chiar ca nu mai treb remorca, corect.ufffffff-cum de nu m-am gandit?
a,pardon, am uitat, sarmalele sunt pt musafiri! mayan ne serveste sarmale azi!
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

mi-e teama de anticonceptionale, sa ma blochez singura o luna? de unde stiu ca va veni cm. 3 zile mai tarziu? vreau ceva experiente mai recente!
inca astept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

nu pot sa cred ca soarecul meu doarme,iar eu m-am furisat la calculator sa vad ce va mai fac "piticii",asta inseamna ca sunt dependenta de voi .
colega mea,chiar mi-a atras atentia azi ca de 2-3 zile o neglijez.
sa fie oare din cauza activitatii de pe ac topic???

gallide mii de ori pentru idee si pentru titlu.

si acum date pt dosar: parul gri, 4 labute si codita la purtator.
1.65,ochi caprui,63kg.

somn usor, sotii sa va sarute

va pup si ne vedem la cafeluta

Mergi la inceput