Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50Kg(1)
Raspunsuri - Pagina 17
MayanMistica spune:
Fata , o sa razi ...am gasit remorca mica taman buna ptr bicla .Da baiul e ca al meu nu vrea sa o ia pe motiv ca nu avem unde o pune.Si uite cum ma chinui io.E drept ca nu e in fiecare miercuri asa mult , azi a fost o exceptie cu atatea kile .Dar se plateste foarte prost , asta e ..
Da stiu , sunt banutii mei castigati de mine , nu e munca imi e frica doamne fereste ...da macar daca ar intelege si ei cat de grele sunt.
Si mai apoi , sincer prefer sa fac 10 torturi in timpul asta .
galliciana spune:
mayanule, ai perfecta dreptate!
eu cred ca mnealui, va ceda totusi... va cumpara remorca.![]()
fata,nico, ai innebunit, o vezi tu pe dragalasa noastra cu roabaaaa???
doamne, uratico, si la tine a ajuns miros de sarmale???? eu sunt mai apr de mayan, dar, vad ca baga mare de tot! arata-mi tu mie una care nu face analize, injectii, dozari, monitorizari, si alte de-alea...... ca deh, daca s-au adunat piticii.....
fetelor, daca mai mananc cate o litera, ceva, sa stiti ca mi-e foame, si ....
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
guzelnico spune:
Mayan, sa stii ca si noi preferam sa faci, pardon, sa ne faci torturi.
Iar in privinta remorcii, da-te si tu lovita: ca te dor salele, piciorusele, bratele etc Si se muleaza mnealui dupa dorinta matalutii.
guzelnico spune:
Uratico, la cat esti de pofticioasa, ma mir ca nu pui pe tine.
Aaa, stai, ca iar te stresezi! Scumpa mea, ia un loc pe scaunel, trage aer in piept (si expira, sa nu lesini, DD fereste), numara pana la 5-10 (sau cat vrei tu) si gandeste-te la scopul nobil. Pt acela merita sa te lupti, sa treci prin injectii, tratamente, analize etc. Noi suntem aici, te tinem de mana!

uratica spune:
guze-ai dreptate sunt fff pofticioasa!da mai ales la bebe!si acu cum e vremea asta aiurea,buna doar de facut plozi-asa ma pali o nostalgie de o sa cad in butoi!uitai si de sarmale si de tot!
noroc cu ziarul de dimineata ca m-a ambitionat si amu bag telenovele in turca!sa fiu in tema!
da stati linistite..chiar daca o sa cad in butoi rau de tot-o sa-mi revin!ca de data asta l-am umplut numai cu alcool
-sa fiu sigura ca o scot la capat!![]()
asa ca..mergem inainte!!

guzelnico spune:
Uratico, iaca, fetita, material de studiu, are si film:
http://dictionar.romedic.ro/histeroscopie
http://www.sanatateatv.ro/emisiuni-medicale/obstetrica-ginecologie/operatie-histeroscopie/
uratica spune:
hihi..deci o sa simt ca ma dezvirgineaza nenea dr a 2a oara!
tare de tot!!hmm..bine ca sotulica nu stie!stttttttt....
uff..fac si eu haz de necaz..ce sa mai?stiu cam in ce consta si nu mi-e frica de operatiunea asta..ci mi-e frica de rezultat!de asta m-am temut intotdeauna!!
insa bag acum un pahar de optimism si de amuzament,iar daca vad ca nu tine..sunt colectionara de bauturi si dau atacul!

si sunt atat de sucarita incat mi-am amintit ca vorbeati ieri de cartofi prajiti..asa ca ma duc sa dau atacul!
plus de asta mai am si o galeata de inghetata..sa vezi cum imi revin!de urgenta!

no..amu imi reveni pofta de sarmale!!oare se facura?
aruncati una si peste gard sa ajunga si la mine!!please!!
la gagici!
galliciana spune:
apropo, fetelor,de sarmale, cartofi prajiti, etc!
am o curiozitate: ce culoare a parului aveti??
imi rasp va rog?
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
uratica spune:
eu mi's bruneta get pi get!!cu ochi verzi..cu 49 de kg care sunt in scadere ca iar imi zbarnaie piticii..de 1.65m..
..si care vrea capsunile alea de ieri!!ca nu prea merge inghetata fara capsuni!![]()