Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50Kg(1)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

neataaaaaaaaaaaaaaaaaa
bine v-am gasit si in dimineata aceasta, poftiti la , cappucino,ceai,suc.
soricico,multumim pt datele tale, dar la ora aceea nu dormi??
cu placere,draga mea, ma bucur ENORM ca suntem impreuna,(pt ca inainte de p si b se scrie m), si va multumesc, virgula, ca existati.
rugam moderatorii sa ne mai ierte daca o luam razna, deh, doar avem pitici in gradina...
pup-o pe colega ta din partea noastra! yupiiiiiiiiii, dar ce soricica maaaare - ca un ardei umplut,ca mine!!!!!!!yesssssssss
uratico, sper ca dupa inghetata si cartofii prajiti de ieri, sa mai fi pus macar 1kg pe tine, ca, esti ca o foita, draga mea!! te rog, trebuie ca barbatii nostrii sa aiba pe ce pune ...mana.
mayanule, cum e la cursuri??
draga noastra mona, ieri te-am scuzat, dar, azi vii sa ne dai raportul,da?
lyly,nu uita de sarmalele de azi, au mai ramas inca,
simooooooooooooooooo pupam fata frumoasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nicoooo, hai cu capsunile,aduc eu zahar
claudia79, m oana, graviduta noastra in 20 sapt, va rog,
daca am mai uitat pe cineva, pls , e din cauza
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Neata fetele,

Sunt prezenta la cafea.
Galliciana esti gazda perfecta,ar trebui sa concurezi la cireasa.

Simonia bine ai venit!

Soricica imi place cum i-ai zis "gradina cu pitici",ma regasesc foarte tare in aceasta descriere.

Guzelnico-aseara a venit o prietena la mine,de aia n-am mai intrat,am stat la povesti pana tarziu...

Frumusica din Brasov,de trei zile tot mananc inghetata,sotu'i vinovat

mayan harnicuta si pe Mona cu fetita ei cu tot.

Pentru dosar,parul castaniu,vopsit bineinteles,1,67 si 56kg,pana in toamna in pauza de stimulari si toate cele,prestez de placere si sunt in gradinaaa,yupiii.

O zi minunata pentru toata trupa,

din gradina pentru mamici si viitoare mamici,
Ada

Mergi la inceput

neata, ada, dar, tocmai pe tine te uitasem, pai,nu e culmea??
promit sa nu mai fac!! si spun fffffffffff rar "promit" dar acum incerc sa imi spal pacatele!
oooooooooo, pitici avem, cu duiumul, cel putin 7 bucati de fiecare!!!
din asta se deduce ca noi suntem...Alba ca Zapada!!
sunt cu ochii pe voi, pupici la gagici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Lasa Galli,cand mai vii la Cj dai o bere.Parca aici ai facut Hsg,nu?Fetelor,eu spuneam ca sunt in pauza de proceduri dar am ajuns la o concluzie,craceala da dependenta!Ma gandesc cum sa fac sa ma mai duc pe la gine,parca-as face un pap,unul mic de tot,dar sa fac.

Ada

Mergi la inceput

ada, draga mea, si 2-3, nu conteaza, si o mie de , numai sa imi spal pacatele! din nou!
pupici la gagici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

buna gagici!
hmm..dupa inghetata de ieri si dupa cartofii prajiti,un pic parca mi-am mai revenit-insa de pus pe mine??ioc!!nada nada!
insa azi aplic alta terapie!terapia prin shopping!
asa ca azi lipsesc..insa motivat!!
ada-
o zi buna sa aveti!dupa pofta inimii voastre!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui uratica

buna gagici!
hmm..dupa inghetata de ieri si dupa cartofii prajiti,un pic parca mi-am mai revenit-insa de pus pe mine??ioc!!nada nada!
insa azi aplic alta terapie!terapia prin shopping!
asa ca azi lipsesc..insa motivat!!
ada-
o zi buna sa aveti!dupa pofta inimii voastre!

uratico, te rog sa nu iti faci de cap...macar geanta e grea, remarcam!! te rugam, cumpara-ne si la noi cate o bluzita de , ca ni se apropie timpul!! te motivam!
pupici la gagici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

'Neata fete,
M-am intors in randul celor vii...
Ieri am fost la ...un fel de praznic de 40 de zile...
Mancare buluc, dar Monica , nu si nu...
Am mancat doar 2 mere + alune ( vreo 100 g ...muult)+ rosii mici....+ multa apa..
Ce mai am fost o eroina....
Sunt inca la 83 kilo...dar macar nu urc....
Ada29, merci de pupici, si ti-i trimit inapoi inzeciti
Simonia, buna draguta, ce mai faci?
Uratico, bafta mama la histero....uf cate tre sa tragem noi.
Cu Mayan, nu vorbrsc ca ma ingras...
Lyly mar, Pupici
Gali, eu mi-s satena verzuie ( ochi) + nas fffff lung
( Sa va zic ca fica-mea spune ca e urata si ca are nasul mare ?....dupa parerea mea e fruoasa foc...dar ea e COMPLEXATA....ca cica e disproportionala....bine , bine,....o sa0i treaca....
Despre par, ma chinui de vreo 35 de ani sa-mi las si eu plete frumoase si in valuri, dar de fiecare data visul meu se termina printr-o intrare in primul coafor " aveti timp ACUM sa ma tundeti si pe mine?
Daca da , intrebarea urmatoare e: Cum vreti? Raspuns : nu stiu, scurt......dar cu tendinta ca il vreau lunG
Guze, am sunat la clinica si mi-au spus ca injectia tre s-o fac in curulet si ca sa vin la ei sa mi-o faca pe prima.
La intrebarea mea de ce in f si nu in b ( burta) a fost ca asa rec doctorul asta, ca e mai bine....
Mi-se pare o procedura cam anevoioasa, ca tre sa pui serul intr-o seringa mai mare si apoi torni serul peste praful din am**** 1 dupa care tragi iar in seringa si apoi, torni peste praful din am**** doi si apoi iar in seringa si apoi schimbi acul in unul mai mic cu care injectezi.( acul de aspirare este mult mai mare si mai lung)
Complicat pt capul meu de aproape blonda......
Oricum , ceva vesel,...dimineata facut 200 abdomene si alte exercitii la sol ( nu va ganditi la prostii)
Fetelor, m-am hotarat, eu luna asta raman insarcinata......

bat campii....

Mona
:)
3 IUI nereusite, ma pregatesc de trat cu menogon , pt IUI nr 4
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%

Mergi la inceput

uratico,vezi, bine ca ti-am spus!!! mona, noi stam pe aproape, si apoi asteptam sa ne tragi dupa tine! ne-ai facut si mare , iti dai seama!
200 de ceeeeeeeeeeeeeee??? mona?? ai temperatura, cumva?? sau il inveti pe ala micu' la prostii,deja?
pupici la gagici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Buna dimineata, fete dragi!

Gallii, tot matinala, ca de obicei. Te rugam sa nu ne uiti cu un nou cap la fel de vivace!

Simonia, bine ai venit! Mi-a placut precizarea 50,3 kg (ca sa te incadrezi in "tendinte") dar noi te primeam oricum, sa stii. Si, nu-ti pierde speranta!

Mai avem o silfiduta, Uratica. La ea- nu stii niciodata cate kile are, acu' are 50 kg, acu' se streseaza si are 49, ii dam sa haleasca sarmale, inghetata, capsuni, cartofi prajiti si ajunge la 51 ....

Lyly-mar, buna idee i-ai dat lui Mayan. Ar fi un punct turistic atractiv si .... gustos.

Ada, dr e tanar de te trage ata??? Si cu al meu consultatia este mai "placuta", daca se poate numi asa. Nu se zgaieste la .... si cand imi baga sonografu' isi cere scuze. Abia ma abtin sa nu rad. Ma intreb mereu ce sa-i raspund : Eeee, lasati acum!, Nu face nimic! sau Imi face placere!

Soricico, spune-i colegei sa vina in trupa si nu se va mai simti neglijata. Apropo, ti-am ascultat sfatul aseara si m-am lasat pupata de sot .... Apoi, am adormit

Mona, ti-au placut injectiile Da, am studiat, aici se numesc Fostimon si da, sunt pt stimulare. Tb sa amesteci praful cu solutia, este mai complicat, intr-adevar.

Calde imbratisari tuturor!

Mergi la inceput