FIV 223
Raspunsuri - Pagina 21
Dana_bebe spune:
ingeras - vreo veste? vreun semn cat de mic? cand faci HGC?
huski - sunt convinsa ca vor fi niste embrionasi frumosi
iana_mari, iazmin - tinem pumnii sa fie bine la punctie!
Dupa diphereline mi-a venit cilul la 31 de zile dar mai putin dureros si cantiatate mai mica decat deobicei...asta e bine ...homeopaele mele au fost suficiente pentru a calma durerea.nu vroiam sa iau nici o doctorie.
Duminica fac primele 3 gonaluri - am ceva emotii dar sper sa-mi iasa-mi-ar fi pacut ca macar prima data sa le faca altcineva.
voi cat gonal ati facut - cate pe zi? mi-e frica sa nu fie prea putin si sa nu fac ovocite bune.of!
Apoi in ziua 5 ma duc la monitorizare.Daca nu reactionez bine la 3 gonal/zi nu e cam tarziu sa se mai schimbe doza?
Ce analize de sange trebuie facute - estradiol si progesteron? sau mai sunt si altele importante?
care sunt valorile considerate bune pe perioada stimularii?
astept cu nerabdare vesti bune de la toate 

!
Duminica fac primul Gonal!
catalina2307 spune:
Interesant de citit - este o lucrare de doctorat.
http://www.umfcluj.ro/home/masterat-doctorat/Rezumat_dr_Micu.pdf
LucaLuca spune:
Ingerasa, Huski, Iana, IAzmin, Kora, Misa, ..., va tin pumnii! Eu simt in aer o perioda fertila, vreau sa vad rosu!! De la minimum doi metri! :))
Dana, respecta doza initiala prescrisa de medici (3 gonal inseamna cat? cate unitati? ca eu am la pen, incep cu 150 UI). Nu, nu e prea tarziu sa se modifice doza de gonal din Z6, nici nu s-ar putea mai devreme, caci nu va fi trecut destul de mult timp ca sa formeze foliculii si sa evolueze un pic. Gonalul nu doare dloc, ti-l poti face singura, daca sotul nu are experienta chiar e mai bine sa ti-l faci singura, detii controlul. Cand am zis "nu doare deloc", i mean it, nu e ca sa iti fac curaj. Va fi bine! :)
---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/
Dana_bebe spune:
lucaluca - 3 gonal de cate 75
tu cand incepi?
sigur nu am nici o sansa sa-l faca el cred ca lesina
- o sa-l fac singura - intrebare bagi acul repede sau incet?am vazut ca e micut de insulina - intra tot?
LucaLuca spune:
La intrebarile cu acul nu prea stiu sa raspund, mie mi le face pe toate (si subcutanatele, si intramuscularele) conjugalul, are studii si experienta (trecuta) in domeniul medical. Deci nu ma crispez, acul e pe maini bune. A asistat si cand am nascut prematur, nici macar atunci nu a lesinat; doar imi tineam mana, imi proiecta din tub vapori de apa pe buze si murea si el un pic... Sa nu-i dea Dumnezeu omului cate poate duce fara sa lesine. ....
...Hai ca nu asta voiam sa povestesc.
Cred ca acul se baga tot, e mic - astfel risti sa iasa serul. Bagi in colacel [sa nu-mi zici ca n-ai deloc:), strangi pielea intre degete]. Va fi bine, vine de la sine, e un gest foarte simplu si indolor.
Eu incep peste doua saptamani, de-abia am facut inhibarea azi. As vrea sa incep maine, sunt foarte amabalata, dar tre' sa musc zabala! :)
---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/
Dana_bebe spune:
LucaLuca multumesc pentru suport
am hotarat asa - el sta in spatele meu si tine colacelul de grasime - pardon a zis sa nu-i mai zic asa sa-i zic burtica lui
(of course ca am si eu desi am 1.72 si 62 kg are un loc si el pe burtica -acum ma bucur ca exista) asa... eu tin seringa la 45 de grade si bag acul, sunt hotariata sa fac miscarea repede dar vom vedea partea asta, verific sa nu fie in vreun vas de sange si injectez usor... o sa fac la 7 dimineata - e clar ca zilnic la ora aceia suntema acasa treji , seara mai intraziam la birou, in oras...
alta intrebare - gonalul meu e la frigider(am un sertar intreg nici numai am loc de legume) il incalzesc un pic sau nu?
catalina2307 - foarte interesant ce ne-ai dat de citit, la cate intrebari am ar trebui facut un dictionar de intrebari si raspunsuri
ellanik spune:
Catalina,
multumesc honey pt lamuriri.Acum am inteles si eu de ce nu s-au prins puii mei.Pentru ca IM impreuna cu FIS au dat o reactie negativa la factorul NH aflat in uterul meu.Asta din urma se pare ca s-a luat la tranta cu embrionii mei.
Ce bine ca m-am luminat!!!
.deja m-am "cautat" singura sa vad daca endometrul meu are sau nu supa de pui.
Un
x 1000 pentru tine.Da' tot nu mi-ai raspuns la intebarea mea despre endometrul trilaminar.Sau asta era raspunsul?Sper sa nu
.
Succes fetelor care asteapta raspunsuri.
Alsima 
Atrag energii pozitive, gratis !Accept si schimburi !Exclus aventurierii !
li_am spune:
Kora, multa bafta, abia acuma am vazut ca ai inceput din nou. Doamne ajuta ca de data asta sa fie cu noroc si endometrul ala sa fie cum trebuie (io prima data am auzit de endometru trilaminar la tine, habar n-aveam ce-i ala, de fapt, nici acu' nu stiu, da' se pare ca e de bine...) si embrionasii sa fie top quality si sa se lipeasca de tine si la propriu si la figurat!
Va tin pumnii.
_
FIV 1 dec 2006 - Austria - nereusit
FIV 2 feb 2007 - Austria - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - martie 2009 - Austria -
12 +
poze
Liana30 spune:
numai stiu pe unde intri da aci poate mai cetesti..

Multi ani traiscaaaaaaaaaaaa
Multi ani traiscaaaaaaaaaaaa
La multi aniiiiiiiiiiii
Cine sa traiscaaaaaaaaa
Ioanatugs sa traiscaaaaaaaa
La multiiiii aniiiiiiiiiiiiii

luptatoarea mea
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"