FIV 223

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alsima spune:

Ciau fetelor...
Am trecut sa va salut...
Toate bune! Noi 3 suntem bine, nu ne doare nimik, asteptam ziua cea mare...mai sunt 9 zile!!!

Intrebare: pot incerca un betaHCG in ziua 11??? Dr a zis sa fac in ziua 13 fiindca ziua 12 cade duminca viitoare!Ce ziceti? Ca nu mai am rabdare...

La multi ani,Ioana, iubitaaaaaaaa!!!!!

Luna MAI e luna MEA!!! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

IOANA,

La multi ani!

La multi ani!

LA MULTI ANI!!!

iti doresc sa fii sanatoasa, iubita si .....mamica, desigur!

Am sunat acum la dna embriolog si mi-a zis ca am 6 puiuti perfecti (un ovocit a fost "atacat" de 2 gigei, va dati seama ce nebunie a fost acolo? ) . Maine sun iarasi pe la 11.

Luca, Dana bebe, multumesc tare mult, bafta multa si voua!

Va -ic pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

LA MULTI ANI IOANA !!
huski foarte frumosi puiutii mergi pe blastocisti?
luni caut halatul portocaliu
Iazmin,da la Codreanu sunt si mai devreme de 12 nu scap ne vedem cu siguranta,la ora 7 sunt cu gigeii acolo.
O sa vin de maine seara si o sa dorm in Bucuresti.
Fetelor voi va faceti pregnilul singure?Eu la fiv-ul trecut mi l-am facut singura si am uitat daca am folosit amandoua fiole de solvent?
Mai am o problema si nu stiu ce este.
Stiti ca am luat augmentin pt. raceala mea,binenteles am luat insotit de metronidazol si totusi am scurgere de doua zile.Ar putea fi candida sau de la ovulatie?Pot sa pun un ovul doza unica pt. candita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misa_21 spune:

IOANA, LA multi ani,sanatate si 2 copiii frumosi care sa semene cu mamica lor,,, dintr-o lovitura iti doresc!!!

Li am,Kora.

Nu a fost sa fie.Foliculii mei de bunicuta erau goi,de aici se pare si endometrul acela de cacao.

Jos palaria pt cei de la polisano.Stiti cit m-a costat toata procedura 556ron.Nu mi-au luat bani pt punctie si ca bonus am aflat o informatie de aur pt. cele aflate in situatia mea.

Prof. Strommberg a deshis in Slovacia o clinica,tot Kinderwunsch se numeste,unde trimite pacientele din Rom si din Austria care vor sa faca cu donatoare de ovule,pt ca acolo,in Slovacia legislatia permite.
Costa in jur de 6000eur si dureaza aprox 6 luni.In cazul meu as tine leg prin cei de la Sibiu si ma duc in Slovacia doar o sapt la et.
Inca nu m-am hotarit 100%,dar pentru mine cel putin e o veste f buna.

Diana23ct,te sustin.F sufletista si implicata dr Mutuliga si ,daca sunt in masura sa iti dau un sfat ...nu renunta la ea.Eu am mai batut si la alte usi,dar nu se compara.Stiu ca drumurile sunt de groaza,dar eu zic ca e un efort care merita facind comparatie.

Tuturor care sunteti acum in focuri va doresc succes si chiar daca intru mai rar eu va tin pumnii.

Avalon,Idaira,Miki,Arina,Bytziun special pt voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

LA MULTI ANI, draga mea Ioana, petrecere frumoasa si DD sa te ajute sa-ti indeplinesti visele.

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Liana30 multumesc frumos iubita! Si tie sa-ti traiasca printesa tauroaica, ca tare frumoasa e!
Huski felicitari pentru cei 6 puiuti frumosi, sa ramana cu voi toata viata, macar 2.
Iana_mari multumesc si multa bafta luni!
Alsima multumesc Poti face beta HCG in z11, eu l-am facut in z10, ca nu am mai avut rabdare.
Maria08, Many_bani va multumesc dragelor!
Misa21 multumesc de urare! I-mi pare tare rau pentru punctia alba, dar sa stii ca nu e din cauza varstei. La primul tratament FIV, care a fost f. prost dat, cu multa inhibare si prea mica stimulare, am avut si eu o punctie alba, la 34 ani. Iar peste cateva luni am avut 9 ovocite si 9 embrioni, din care unul s-a si prins. Ca nu a fost sa fie pentru 9 luni, nu e vina nimanui, insa se poate si am vrut sa te incurajez sa mai incerci, sa nu renunti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

IOANA,nu iti doresc dacat sa fii o mamica fericita. La multi Ani !
Misa, imi pare rau
Jos palaria pt cei de la Polisano!

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

Ioana, iti urez si eu La multi ani si sa te viziteze anul asta al vietii tale Barza cu cel mai dorit cadou :)) Petrecere frumoasa si multa sanatate!

happiness is a choice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Ioana, inca o data iti urez La multi ani, multa sanatate ,iar la anul sa sarbatoresti cu un bebel sau doi in brate!!! Petrecere frumoasa,te pupic tauroaica draga!!!

Liana: vreau sa vad bebica!!!!!Te roog!!!

Nusy 33+ Ingrid Cristiana

A.M.R. 6 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fivoase spune:

Va invit la un nou capitol:

FIV 224

Mergi la inceput