FIV 223

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Kora, multa bafta! Abia astept sa iti dau eu sfaturi cum e cu bebeii:)

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Madlen, multumesc tare mult pentru sustinere!
Super, super, super, mogaldetele tale! Sa-ti traiasca, sa fie sanatosi si sa-ti aduca bucurii.

Avalon, multumesc!

Ioana, poate te "calcam" si noi sambata seara.Ma lasi sa vin cu sotulica, nu-i asa?

Mami, am 7 outze, sper sa mearga totul bine si maine sa-mi spuna dna biolog sa s-au iubit de mama focului

Anka daria, sper din suflet sa fie iubareti si lipiciosi. Multumesc pentru dansatoare

Kora, super estradiolul. DOAMNE AJUTA!

Ingeras multulesc pentru dansatoare, hai ca mai ai putin si incingem o hora mare

Mihaele, multumesc mult!

Asa cum ati aflat deja, am 7 oute.
M-au chemat cu noapte in cap (6:30) si abia la ora 12 a avut loc punctia. Am sangerat putin si profu' mi-a pus o mesa.
Ma cam doare burtica, parca niciodata nu m-a durut asa...si este destul de umflata...
In rest sunt ok, astept sa vad cati embrioni au rezultat maine pe la ora 11.

-ici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

huski - nu ti-a dat un antiinflamator si antibiotic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

catalina2307 multumesc frumos pt informatii. vroiam sa va mai intreb unde imi recomandati sa fac FIV-ul? Eu in buc nu am gasit pana acum un loc unde sa ma duc cu inima impacata. Am umblat prin mai multe spitale, inclusiv in Giulesti pe sectia de reproducere asistata am fost pacienta dr Dracea. Nu stiu cum este Dr Dracea la clinica particulara, cata atentie da pacientilor, dar in spital mi s-a parut cam superficiala. In momentul de fata eu am facut inseminarea la Sibiu si sunt in atentia dr Mutuliga. Am numai cuvinte de lauda despre dansa si despre clinica Polisano, singura pb este distanta. Si ca pret Polisano mi s-a parut foarte acesibila fata de alte clinici. Un FIV cu embrinotransfer in ziua 4-5 (cultura de blastocist) este 7.662 lei, adica aproximativ 1825 eoru. In acesti banuti este inclusa si congelarea embrionilor pe 1 an de zile. Daca nu reuseste FIV-ul din prima ai posibilitatea sa faci alta incercare la ei cu embrionii cumgelati care costa 1280. Din punct de vedere financiar si al calitatii serviciilor sunt foarte multumita de ei, pb este distanta si naveta care trebuie sa o fac la fiecare monitorizare.
Ma scuzati daca v-am plictisit si m-am lungit atata si va multumesc ca m-ati primit in grupul vostru.
Pupici pt toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

Imi cer scuze, am uitat sa scriu la pretul pt a 2 a incercare de fiv cu implantarea embrionilor congelati 1280 lei costa (nu euro).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

diana - nu cred ca cineva iti va recomanda unde sa faci FIV-ul. Eu iti voi recomanda clinica dr. meu, Ioana ti-o va recomanda pe Dr. Dracea, Kora ti-o va recomanda pe Dr. Cocei. Fiecare iti va recomande ce stie si ce i se pare a fi cea mai buna alegere. Daca situatia financiara si mai ales timpul iti permit eu iti recomand Ungaria, Grecia, Turcia, Austria....orice altceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Huski felicitari pt.ovocite,imi pare rau ca nu ne-am intalnit.Eu am iesit aseara dupa ce am postat,dar azi am asteptat un semn de la tine.Sotul tau este inalt cu mustata?
Ioanatug tare as fi vrut sa vin si eu ,dar distanta ma opreste
Kora sa dea d-l sa rezolvi problema endometrului si sa ai copilasul mult dorit.
La mine situatia este :
-endometru trilaminar 13 mm
-6foliculi cu diferente de marime ,3 mari si 3 mici.
-luni am punctia si cu d-zeu inainte .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Huski felicitari pentru oute si Doamne ajuta sa se fertilizeze toate! Bineinteles ca poti veni si cu sotul, nu vei fi singura!
LilianaFi vor creste ei, stai linistita!
Iana_mari stiu iubita! Ce endometru frumos ai si cu foliculii stai bine, asa ca multa bafta la punctie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

HUSKI cati foliculi ti s-au punctionat ?
IANA-MARI ne intalnim luni la punctie. Nu mai stiu, parca tu esti la dr Codreanu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Catalina, sigur ca mi-au dat.
Tocmai mi-am pus un carpicon.

Ioana , cand e vorba de mancare , sotul meu nu refuza nimic . Eu zic ca venim...

Iana, si mie-mi pare rau ca nu ne-am vazut. Eu la 12:00 erem pe masa de opertie si am iesit pe la 12:20, si am fost cam ametita. Abia pe la ora 13 m-am mai dezmeticit nitelus.
Nu, sotul meu nu are mustata, e inalt si avea azi pe el un tricou portocaliu.
Eu: halat si papuci portocalii...poate tu m-ai vazut...
Super endometrul! Bafta multa si sigur luni ne vedem.
Voi avea acelasi halat portocaliu....

-ici tuturor!

Mergi la inceput