FIV 223
Raspunsuri - Pagina 19
ingeras26a spune:
Huski, incepem dansul si pt tine! 

Kora, f bun estradiolul, poate obtii mai multe ovocite! Desi este oricum o analiza in care eu refuz sa cred, ca sunt dovada vie ca la mine a fost o contrazicere a tot ceea ce este scrie :) 

Pe mine ma cam doare ovarul stang, adica ma inteapa, asa...am totm avut o jena pe stanga, de 2-3 zile, dar nu o interpretez in nici un fel, desi eu sunt convinsa ca acolo sunt bebii 

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
mihaele spune:
Kora bata multa!
Huskifelicitari pt oute
Ingerasi fii increzatoare
Va doresc tuturor numai teste II
Puisori dragalasi
KoraPop spune:
Avalon felicitari si aici!!!!! 

Ai dat lovitura!
Tare ma bucur pentru tine!Sa stii ca hormonii injectati cred ca mi-au afectat memoria
.Stiu ca te-am intrebat despre celulele NK crescute,dar jur ca nu mai stiu la care subiect.Am cautat de am innebunit!
Precis mi-ai raspuns si iti multumesc anticipat.Daca e ceva grav si nu e mare deranjul mai posteaza si aici odata raspunsul pentru mine...
Ai grija de comorile din burtica!
vecinico!
DORIS deja stii ca ai un flacau?Eu stiam ca numai la 4-5 luni se afla sexul bebelusului...inca nu am studiat partea asta....

Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)
Cocolyso spune:
Buna,
Va rog imi puteti spune unde se poate face spermocultura sambata?
Multumesc!
http://tt.lilypie.com/syX1p2.png
ingeras26a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Cocolyso Buna, Va rog imi puteti spune unde se poate face spermocultura sambata? Multumesc! http://tt.lilypie.com/syX1p2.png |
Hello, da si tu niste telefoane pe la clinici: Medlife, Medicover, Centrul Medical Unirea, Sanador etc.
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
simona2 spune:
Multumesc, Coco!
Daca intereseaza si pe altcineva aici se face si sambata http://www.anaismedical.ro/contact.html
Week-end placut!
anka_daria77 spune:
Pai ce faci Ingeras dansezi fara mine?
Hop si eu 

Kora sa sti ca de data asta o sa fie cu noroc
.
Cine mai urmeaza?

cristal1995 spune:
Coco: eu stiam si de centrul de diagnostic si trat V Babes. Dar da un telef inainte.
Kora: sa dea DD sa "scapam" de tine de la subiectul asta
. Sper ca stii ca nu o zic cu rautate. In legatura cu celulele NK si pe mine ma intereseaza subiectul, intr-adevar a scris Avalon
ca trebuie sa fie sub 12%.
Pupici
Aly-in cautare de mama-purtatoare
lilianaFi spune:
Kora
...eu azi dupa 8 zile de stimulare cu 200 puregon pen stau cam asa:
-estradiol:830
-progesteron:0,7
-endometru:6...
-ovrul dr.4 foliculi de:10mm,11mm,13mm si 18mm...
-ovarul stg.4 foliculi de:11mm,11mm,16mm si 18mm
...
...nu stiu ce sa zic..nu inteleg de ce nu cresc si foliculii astia cit de cit uniform..astept indicatiile dr....zici ca ti-a dat deja proginova????....eu intelesesem ca proginova se da dupa punctie pt ca ar avea influente negative asupra calitatii ovocitare..
...
Numai bine tuturor...

11+