FIV 223

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Huski, multumesc! Bafta maxima, am vazut ca esti in focuri!

Madlen, eu sunt una din fetele cu progesteroanele, nu cred ca-ti amintesti... Multumesc pentru urari, si eu te felicit pentru perechea ta de copii dragalasi, sa-ti traiasca, m-am uitat la poze si mi se pare mie sau baiatul iti seamana? te pup

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madlen spune:

Citat:
citat din mesajul lui Avalon

Huski, multumesc! Bafta maxima, am vazut ca esti in focuri!

Madlen, eu sunt una din fetele cu progesteroanele, nu cred ca-ti amintesti... Multumesc pentru urari, si eu te felicit pentru perechea ta de copii dragalasi, sa-ti traiasca, m-am uitat la poze si mi se pare mie sau baiatul iti seamana? te pup

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 11+

Doamne, Carmen, cum sa nu-mi amintesc, doar ne-am intalnit live la Bucuresti. Iti doresc doi copilasi cel putin la fel de frumosi, destepti si perseverenti ca mamica lor! Ai dreptate, baiatul seamana un pic cu mine cand eram mica, in rest, mai mult cu vecinul . Fetita, in schimb seamana foarte bine cu tat-su.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Iana_mari multumesc de intrebare iubita! Ce sa mai fac, simt un amalgam de emotii acum cand se apropie ziua mea de nastere. Nu ma bucur ca a mai trecut un an si eu sunt tot fara bebe, dar ma bucur de ce mi-a dat Dumnezeu bun in viata si sunt destule. Asa ca printre lucrurile bune va numarati si voi toate fetele de pe forum, care mi-ati facut viata mai frumoasa si vreau sa ma bucur de ziua mea alaturi de voi! Asa ca invit acum pe toate fetele care pot si vor sa vina sambata 16 mai, dupa ora 18:00 la mine la restaurant, va invit la o papica buna si un pahar de vorba, ca pe vremuri! (cine nu stie adresa si vrea sa vina, sa-mi dati PM si va spun cum sa ajungeti.)
O seara buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka_daria77 spune:

Fetelor dragi raportez: Ieri executat injectarea cu diphereline. Este oficial am inceput si eu alergarea. Astept mesaj ca sa vad cand merg la urmatorul control.
si pentru toate cele in emotii ca sa fie cu ochi.
Ingeras asta ca sa nu o iei pe urma Mariei si sa incepi sa privesti testele de urina de la diverse distante ca sa apreciezi a doua liniuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Anka, n-as fi asa sigura. Ca daca ar iesi pozitiv, siiiigur as masura si eu distanta
Avalon

Bafta muuuulta fetelor care sunt in focuri!

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadalinaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui Avalon
Pentru MadalinaM: o regula de baza a bunului simt spune ca trebuie sa multumesti cuiva caruia i-ai cerut sfatul si care s-a ostenit sa-ti raspunda... asta chiar daca sfatul primit nu era ceea ce ai fi dorit. Imi cer scuze eu fata de mine ca mi-am pierdut vremea cu raspunsul dat tie.

Avalon draga mea,
de ce te grabesti cu bilele alea???Nu pot sa ma supar total pt ca pun reactia ta pe baza faptului ca esti graviduta si poate ai reactionat intr-un moment .
Insa ieri...exact inainte sa ii raspund Misei iti scrisesem tie un mesaj luuuuuung apoi am apasat gresit pe taste si s-a dus...nu aveam o copie a lui in clipboard asa ca...pina azi nu am mai putut sa revin!

P.S.
De ce iti place tie sa raspunzi prin "scrisori deschise"???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

avalon multumesc mult de info despre muffi! Sa-i dea Dumnezeu un baietel sanatos si vesel ca ea! si tie iti transmit pupici pentru tine si pentru burtica cu bebei! -ici
anka-daria deci ai luat si tu startul! Bafta multa, multa, multa! Ia de-aici!
huski bafta azi la punctie! Sa auzim de outze multe si bune!
ingeras ce faci? mai rezisti? tin pumnii!!!!
kora bafta azi la dozari si sa ne dai de veste ca ai valori bune peste tot! cum a fost ieri la psiholog?
iana tu probabil intri pe seara ca azi esti la eco! bafta multa si asteptam vesti!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Mami_vreau, nu rezist...fac teste in continuare, maine sper sa-l am un pic pozitiv, ca daca nici maine nu e, ma opresc.
De pierdut speranta nu mi-am pierdut-o, pt ca de-abia e ziua 5 dupa ET cu blasto, asa ca...mi-ati zis si voi ca e devreme.
Si sper ca bunul Dumnezeu o sa ne ajute sa ii daruim 1-2 surioare / fratiori Mayei.

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka_daria77 spune:

Mami_vreau multumesc draga mea pentru prestare. Sa fie intr-un ceas bun.
Huski ...... pentru recolta mare, buna,iubareata, lipicioasa etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Misa21 eu mai degraba ma leg de endometru…ca daca ai doi foliculi cu doua ovocite bune si macar 1 embrion foarte bun ai toate sansele daca ai si un endometru bun…Daca la ET nu e macar 8 mm poti congela embrionii si apoi in alta luna faci tratament pentru endometru cu cycloprogynova sau cu progynova vaginal si iti pune embrionii pe un endometru numai bun de implantare….Eu am o situatie asemanatoare sa zicem,am facut ultimele doua fiv-uri cu endometrul care pe parcursul stimularii nu a fost trilaminar ( cum ar fi trebuit sa fie),a crescut pana la ET la aproximativ 8-9 mm,insa daca structura lui nu e buna ,degeaba are grosimea si de 14 mm.Embrioni am avut numai doi,dar de calitate foarte buna….De data asta daca DD ma ajuta sa mai am macar 1-2 embrioni la fel de frumosi ca data trecuta am sa ii pun numai daca endometrul va fi ok,daca nu,ii congelez si ii pun alta data.Tratamentul cu progynova vaginal e mai nou in Romania,dar practicat de multa vreme in Belgia de exemplu.L-am testat si eu intr-o luna ( desigur sub supravegherea ecografica) si am raspuns foarte bine la tratament,endometrul devenind trilaminar de 8,5 mm la ovulatie.Acum sunt in timpul fiv-ului si incepand cu ziua in care am inceput cetrotide ( inhibarea) mi-a dat dr. sa iau si progynova vaginal pana la bhcg.Dumineca am sa vad rezultatele…Bafta multa!

Claudia79 pai cred si eu ca v-ati saturat de mine de atata vreme!!!!Am glumit,multumesc!

Alsima felicitari pentru puisori!!!De ce nu ti i-a mai tinut o zi pana la blasto?Intreb asa din curiozitate doar.Ai toate sansele si endo nu e mic stai linistita!

Lili te astept la raport!Doamne ajuta!

Iana bafta maxima !!!!

Husky felicitari pentru cele 7 ovocite!!!!!Bafta multa pe mai departe!!!!!

Madlen scumpa multumesc si eu ca ai intrat sa ne incurajezi! Pup mamica fericita de doua mogaldete minunate!

Azi zi 9 de stimulare Estradiol 1105, LH 2,25 si progesteron 0,438.

Dumineca am eco la dr. Cocei si marti sau miercuri punctia.Dansa speara la 2-3 ovocite,eu nu mai zic nimic pana dupa punctie....

Bafta tuturor!!!

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput