FIV 223

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Li_am multumim si sarcina usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

mami vreau - protocolul in Grecia cuprinde 2/zi. Eu asa am luat la ambele fiv-uri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

multumesc mult catalina! strang si eu informatii pentru urmatorul FIV si de-asta va tot stresez cu intrebari!

liliana

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Li-am, , multumesc tare mult!
M-ai facut sa rad . Nu nu am nici un partuped din rasa respectiva din pacate, (sunt topita dupa ei). Numele l-am "imprumutat" de la masinutza mea Peugeot 206 varianta Huski
Toate variantele pe care le incercasem erau deja "luate"
...si nu, nu am 14 ani, (din nefericire!) am ....doar 34, dar atunci cand m-am logat la acest forum , desi mi-am scris varsta corect (31 pe atunci)a aparut ca as fi avut 13...si sincer nici nu ma prea pricep sa modific...sunt blonda, de!

mmmm ... 12 saptamani, mai ce trece timpul. Sper ca merge totul bine
si sper sa te bucuri in fiecare clipa de burtica ta

Iana_mari, ti-am raspuns!

-ici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

buna fetelor. sunt noua la aceasta sectiune a forumului. unele fete poate imi cunosc povestea de la azoospermie si de la FIV sau inseminare cu donatoare/donator. Sa va zic in cateva cuvinte. Anul trecut sotul a fost depistat cu azoospermie. In urma analizelor ne-a fost recomandat sa incercam inseminare cu donator pe care am si facut-o luna trecuta la clinica Polisano din Sibiu. Se pare ca rezultatul este negativ, azi avand niste scurgeri maronii. AM vb cu dr si i-am spus ca as fi interesata sa merg pe FIV. AM si eu cateva intrebari si daca ma poate lumina cineva as fo recunoscatoare. Tinand cont ca inseminarea am facut-o in luna aprilie, in iunie as putea sa incep tratamentul pt fiv? Cam cat timp trebuie facut un tratament pe fiv si cam cat costa? EU luna trecuta am facut tratament cu gonal in total 20 injectii. Ce sanse de reusita are fiv-ul fata de inseminare? Mie dr mi-a zis ca sunt 50% sanse sa prinda, asa este?
Va multumesc frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Maria, Ingeras, Mami_vreau, multumesc!

Bafta tuturor fetelor in focuri!

Mami_vreau, din pacate nu mai stiu nimic de muffinuta cam de cand intrase intrim. 2 de sarcina... a ales sa se retraga de pe forum cred o perioada dar a intrat sa le incurajeze pe fetele de la fiv... zicea ca va avea un baietel.
Misa, poti da o cautare dupa numele ei pe forum si sa-i vezi postarile...

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Diana - foarte multe din informatiile care te intereseaza le gasesti pe prima pagina. Ideal este sa ai 2 - 3 menstruatii pana la un nou protocol. Medicatia difera , asa ca si costul medicatiei este diferit. Poate fi intre 1000 - 3000 eur. Sansele sunt mult mai mari decat in cazul inseminarii (probabil 30-40% mai mari in cazul transferului cu blastocisti).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madlen spune:

Avalon, felicitari pentru bebei! Ma bucur tare mult pentru tine!
Si pentru ca eu scriu mai rar (deh, copiii) felicitari, cu intarziere, MOana pentru printesa! Imi aduc aminte de vremuri de demult cand eram eu proaspat forumista si devoram orice informatie oferita de aspirantele cu experienta (nu le mai numesc acum pentru ca se stiu ele foarte bine).
Kora, multa bafta!
Huski, tin pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Hei! Madlen ce mai faci mamico?
Ce-ti fac puiutii? Tu, esti bine? Cum te descurci cu 2 nazdravani?
Mama, ce surprizaaaa!
Stii ca eu si Kora iarasi ne tinem de manuta (ea fiv 5 eu fiv 3).

Multumesc tare mult pentru sustinere si pentru faptul ca inca mai esti cu ochii pe noi, tovarasele tale de suferinta.

Te pup si pe tine si pe puiuti si sa te bucuri de ei. Sa fie sanatosi ca frumosi banuiesc ca sunt .
Niste poze ceva?

Avalon, FELICITARI PENTRU GEMENASI!
Sarcina usoara si la termen iti doresc !

-ici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madlen spune:

Citat:
citat din mesajul lui huski

Hei! Madlen ce mai faci mamico?
Ce-ti fac puiutii? Tu, esti bine? Cum te descurci cu 2 nazdravani?
Mama, ce surprizaaaa!
Stii ca eu si Kora iarasi ne tinem de manuta (ea fiv 5 eu fiv 3).

Multumesc tare mult pentru sustinere si pentru faptul ca inca mai esti cu ochii pe noi, tovarasele tale de suferinta.

Te pup si pe tine si pe puiuti si sa te bucuri de ei. Sa fie sanatosi ca frumosi banuiesc ca sunt .
Niste poze ceva?

Avalon, FELICITARI PENTRU GEMENASI!
Sarcina usoara si la termen iti doresc !

-ici tuturor!

Cum sa nu fiu alaturi de voi?! Chiar daca acum sunt intr-o alta etapa a vietii mele nu voi uita niciodata prin ce am trecut ca sa ajung aici. Cand am timp intru mereu la aspirante sa vad ce mai fac fetele mele dragi. Va tin pumnii la amandoua, va urez sa reusiti, sa fie ultimile FIV-uri (doar daca la un moment dat va apucati de BB2), si in curand sa ne tinem de manuta la mamici. Despre mine, ce sa spun, este greu, dar este nemaipomenit de frumos; satisfactia de a strange la piept cele doua mogaldete este atat de mare incat uiti de toate greutatile! Uite aici cei doi www.flickr.com/photos/35125185@N02/" target="_blank">pui ai mei
Multa bafta amandorura si sunt cu ochii pe voi!

Mergi la inceput