FIV 223

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Alsima: Sa dea Bunul Dumnezeu sa vii cu vesti bune peste 11 zile!!!
Avalon: Felicitari pentru sarcina!!! Esti un exemplu pentru mine!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

alsima multa bafta!

Fetele care luati aspirina dupa ET, de care luati, normala? ca am tot auzit de aspirina pentru copii si nu stiu care este! si cat luati, una pe zi??? Multam anticipat pentru raspuns!

avalon -ici dulci! ce face nebunica de muffinuta? e ok?

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misa_21 spune:

Am urmarit povstea lui Muffi...pina a disparut,pt. ca era apropiata de virsta cu mine,dar am uitat detaliie.Chiar 2 foliculi???Super tare,inseamna ca sunt ...pe val.

Uff greu si mult mai e pina miine.Daca ar fi si 2 ovocite..bine ar mai fi,ca apoi nu-mi fac nici o problema ca embriologul nu va salva situatia

Avalon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Blue_flower, tot multa apa :) te desumfli tu dupa. Si nu manca deloc, deloc sarat, mai ales daca te-ai umflat. Eu burta o aveam umflata, dar mi s-a desumflat imediat dupa ET, repaos ca sa se umfle la loc in scurt timp, cu bebei!

Avalon, ti-am mai spus felicitari, dar nu ma pot abtine si-ti mai zic o data: felicitari! sa fiti sanatosi si fericiti si sarcina la termen!

Alsima, endometrul trebuie sa fie min 8mm. E cam mic, dar se poate! De ce nu ti-a facut cu blastocisti la 5 zile, daca evolutia a fost frumoasa? In alta ordine de idei, odata cu mine au mai fost 3 fete, nu toate au ajuns la blasto, unele dintre ele aveau morula in ziua 5 si li s-a facut transfer asa, deci ori ca e z4, ori ca e z5, pe bune, important e sa fie cu norok!

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

mami vreau - aspenter 80mg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Amzulica ce faci,mamico ,dar printisorul?M-am gandit mereu la tine si la optimistul tau pe perioada asteptarii rezultatului.
Ma bucur mult ca ai intrat.Sanatate micutului tau si un pupic din partea mea.
Huski si eu sper sa ne intalnim iti trimit un PM
Alsima mult noroc,endometru este bun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

mami vreau - aspenter 80mg.

Catalina

Mersi mult! una pe zi?

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns li_am spune:

Buna fetelor,
nici eu nu sunt foarte activa pe aici, dar va citesc in fiecare zi si va astept la prin fiv! Am venit sa fac putina galerie fetelor cu emotii: Iana_mari, Husky (ma uitai la tine in profile ca eu chiar am 2 husky si ma asteptam sa vad acolo vreun patruped - ceva... cand colo, vad ca ai 14 ani, aia nu ti-au cerut buletinu' la clinica?), Ingeras (da-i 'nainte cu testele pana iese pozitiv!), Alsima, Lilianafi (doamne ajuta de data asta sa iasa bine pana la capat!) Blue_flower, Misa (multa bafta draga mea, se pare ca ai nevoie de un dram de noroc) tuturor fetelor in business, va doresc sa fie scurta asteptarea si sa se lase cu doua liniute!

Iertare daca am uitat pe cineva (mami_vreau, ai inceput?). Pentru orice eventualitate, pentru cea/cele uitate - galerie separat aici:

Doamne ajuta!

_
FIV 1 dec 2006 - Austria - nereusit
FIV 2 feb 2007 - Austria - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - martie 2009 - Austria - 12 fix!

Mergi la inceput

li_am fac FIV 2 in iulie sper! daca nu, in septembrie ca in august nu se fac fivuri la giulesti! Pupici dulci pentru burtica si pentru mamica!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

li am multu...si ma bucur mult ca ai scris..chiar ma intrebam cum mai esti...12 sapt...felicitari...sarcina cit mai usoara in continuare,numai bine

Ioanatugs Catalina Mami Vreau...

Kora

tuturor si numai bine

Mergi la inceput