Casnicute sexy (195) * Ajutati-l pe Dan sa mearga!
Raspunsuri - Pagina 10
maria2mami spune:
neata
o zi buna sa aveti
am ajuns la 76kg............de la 84
va fac cinste mai tarziu ca tre sa plec la gradi
pupici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006
Danelutza spune:
'neata...
Liano nascusi ?! Cred ca da... Pupici multi mamicuto, asteptam vesti si poze cu bebelina, dar puteai sa astepti si tu ziua de miine, sa sarbatorim in familie ![]()
Va tuc pe toate, ma duc sa-mi iau pensonul la fugarit pe ultima poarta 
Doar cu un apel telefonic, il puteti ajuta pe Dan sa mearga din nou !
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

mariussimiuc spune:
Helau! 
Am venit cu prajiturica la cafeluta.
Si sa mai pun niste
pentru Liana,cu toate ca de-acu cred ca e mamica.
Uhhh...ce emotii am...
Cuscra,spor la fugarit!
Da' prin bucatarie ce fugaresti pentru maine? ![]()
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
claudia74 spune:
Nici o veste de la olteanca, vreun sms a trimis la careva? cum o fi fost?
Danelutza si Miha voi sunteti cele de pe culinario cu Laura?
Miha prajitura aia o iau eu de acolo
.
Va
pe toate.
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
georgi75 spune:
citat din mesajul lui KLU1973
Am vorbit cu sotul lianei si-mi spuse:
...gata se nascu...Anne Marie Catalina...3480 gr...
Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii !!!
Klu 26+
Iupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...........
Liana SA-TI TRAIASCA!!!
Plang de fericire....

Danelutza spune:
Bun venit pe lume, Catalinooo !!! Iote asa o sa-ti spun ca e mai usor pentru limba mea
, sa fii sanatoasa ingeras mic, sa fii mincacioasa, sa o tragi pe mami bine de tite, iar lui tati sa-i mai dai cite un picior
ca asa fac fetele smechere
. Grasule, sa va traiasca printesa si sa va dea Dumnezeu bucurii multe si fericire !
Claudia noi sintem, adica eu si cuscra... Tu ce-ai mai pregatit pentru vitamine
?
Cuscra daca termin astazi cu pensonul, pentru miine, pregatesc o bidinea ![]()
, ia da repede o idee de crema, poate totusi ma torturesc de una singura, miine dimineata ![]()
Doar cu un apel telefonic, il puteti ajuta pe Dan sa mearga din nou !
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

monica-elizabet spune:
Liano, grasule...sa va traiasca minunea, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii
ce nume frumos are 
pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
mikiriki spune:
Liana, Grasu´ sa va traiasca printesa: Sa va aduca numai bucurii Felicitari! Refacere rapida Liana.
Danutza, spor la pregateli. abia astept sa intru pe blogul tau ![]()
Miha, sper sa castigi
. am salivat iar.
pe toate.
PS: Imi place primavara ![]()

claudia74 spune:
LIANO, sa-ti triasca Catalina, sa fie un bebic cuminte si sanatos, sa va aduca numai bucurii in viata, BUN VENIT PE LUME ANE MARIE CATALINA, LIANO SA FII CEA MAI FERICITA MAMICA ACUM SI PURUREA SI VECII VECILOR 

Danelutza la vitamine sa isi faca singure, la familie le-am facut chili con carne si praji cu mere
.
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
Liana30 spune:
sduntem bine amandoua..nu pot sa va scriu mult ca ma lasa vederea de la anestezie![]()
va pup pe toate si va multumesc..
luptatoarea mea
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"