Casnicute sexy (195) * Ajutati-l pe Dan sa mearga!
Raspunsuri - Pagina 9
claudia74 spune:
Ma scuzati ca dau buzna,dar e big eveniment around :Liana 

sa iti dea Dumnzeu putere maine, sa fie totul bine si sa aduci pe lume un copil sanatos, sa va bucurati de el, ne gandim maine la tine si tinem pumnii, sau sa facem galerie 

INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
maria2mami spune:
Liana nastere usoara
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006
georgi75 spune:
Hei...salutari...
Liana NASTERE USOARA si Doamne-ajuta! Am mai primit si de la tine o lectie de viata.Never say never, vorba englezului. Te
dulce si ma gandesc la tine

Liana30 spune:
ete asa va aduc pe toate pe´´aci![]()
nu-sh cum este pe aci dar nu cred ca ma tin mai mult..daca ar fi dupa mine a 2 zi as pleca acasa![]()
maine la 8 sunt in sala la nascare
cum imi revin va scriu![]()
va puppp pe toateeeeeeeeeeeee
luptatoarea mea
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
monica-elizabet spune:
Liano, intelesei
noi asteptam aci' cuminti
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Liana30 |

Abia astept vesti de la tine si ard de nerabdare sa-ti vad bubulina mica.
Nastere usoara!

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
Leano,nu-s zgarcita fata...doar cam surda de-o ureche...![]()
Uite...cand iesi din maternitate promit sa-ti dau un ceai de chimen,ca sa faci laptic! 
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Bimilit spune:

Lianaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,nastere usoara si refacere rapida.te iubesc olteancoooooooooooo
.sa tzuci apasat bbeica.

mikiriki spune:
Buna dimineata

Liana nastere usoara. 
Clau, 
Georgi, 
Miha, lasa-mi te rog un offline
sa nu uit ce am de facut 
Moni, ai sau nu ai laptop?

Danutza, cum esti? 
O zi buna fetelor. Liana, abia astept sa ne dai vestea