Casnicute sexy (195) * Ajutati-l pe Dan sa mearga!
Raspunsuri - Pagina 11
monica-elizabet spune:
Liaaanoooo...nebuno intrasi pe la noi
ma bucur ca sunteti bine 
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudia74 Danelutza si Miha voi sunteti cele de pe culinario cu Laura? |
Eu sunt...
Sper ca nu-mi pui fo bomba...
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui georgi75 citat din mesajul lui KLU1973 Am vorbit cu sotul lianei si-mi spuse: ...gata se nascu...Anne Marie Catalina...3480 gr... Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii !!! |
Bine ai venit pe lume draga Anne Marie Catalina! Sa cresti mare,frumoasa si sanatoasa!sa ai parte in viata de tot ce este bun!
Liana,refacere rapida si sa dea Dzeu sa ai mult laptic pentru bubulina mica!

Miha si comorile
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
Cuscra,crema ganache de ciocolata este cea mai simpla si cea mai buna crema posibila. ![]()
Miha si comorile
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mhldvrc spune:
, lipsesc si eu ceva timp, si uite cate se-ntampla ![]()

![]()
LIANA, sa va traiasca printesa si sa va bucurati alaturi de ea 

Refacere rapida
ANE MARIE CATALINA, sa cresti mare si sa papi mult, mult, sa-i bucuri pe mami si tati. Abia astept sa vad poze cu tine si mami 

Doina, desi cu intarziere, ii urez lui Catalin
La multi ani, numai bine si multa, foarte multa sanatate!
Miha, mama ce de bunatati, vrei sa-ti deschizi cofetarie ?
, fa-o, dar la mine-n cartier ![]()
![]()
Mmiha, ai facut ceva pana la urma?, cred ca ai primit mesajul atunci 
Monica, 
tie si copiilor, mi-e dor de voi.

tuturor
si

de
si
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!!!(6)TELEDON!!!
monica-elizabet spune:
mihaela si mie 
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
monica-elizabet spune:
cami cu iertare iti urez La multi ani! pentru piticul tau, sa creasca mare si sanatos

si impreuna cu surioara lui sa va aduca numai bucurii
Daneluta 
La multi ani! sa fii sanatoasa si sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti si tie si familiei tale

monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
claudia74 spune:
LA MULTI ANI DANELUTA, colega mea de pe culinar, SA-TI DEA DUMNEZEU SANATATE, FERICIRE SI NUMAI BUCURII ALATURI DE CEI DRAGI TIE 
Azi asteptam o felie de tort si sampanie de la tine 

Monica cum de nu iti faci bloq culinar la ce delicatese zac la tine in albumul foto
.
By the way, fetele eu la cine tre sa cer voie sa mai intru pe aici pe la voi?
Miha pai tu esti peste tot dragutza, ar fi mult prea complicat sa minez in atatea locuri ![]()

.
Liano fata, felicitari esti o luptatoare, pai la cateva ore dupa nastere stai cu laptopul in brate, ma bucur mult ptr tine,esti de admirat olteanco, te pup tare.
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI CUSCRA mea draga! Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii! Te pup de mii de ori! 
Claudia...na,ce sa fac daca asta e defectul meu?
Sa fiu o draguta cu toata lumea?
Si mult prea vorbareata ca sa pot sta locului...![]()
O cafea nu da nimeni? 
Miha si comorile
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mhldvrc spune:
La multi ani, Danelutza!
, tot ce-ti doresti sa se-ndeplineasca

Petrecere frumoasa alaturi de cei dragi!
si

de
si
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!!!(6)TELEDON!!!