Minunate Scorpiute *68* Cu un licurici in suflete

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Mira......bine ca sunteti sanatosi,ca in rest le gaceti voi pe toate,incet-incet....Sa aveti distractie excelenta la Legoland....!!!Cat mi-am dorit sa duc si eu pruncii acolo....
Sa imi spui si mie cat ati cheltuit acolope caprarii....
Va pup si pup cu drag gorobetii,in special!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Pi casa 1

Pi casa 2

Pi casa 3

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

http://picasaweb.google.com/miraklucker/IunieIulie09# ...............si cu ce ne mai pierdem noi timpul.
Ana, exista un bilet care il poti cumpara numai pe net pentru o zi dar e exact numai pentru 4 persoane cu 99 Eu, sau 2 zile consecutive cu 169EU. Noi am vrea sa mergem si sa ne intoarcem seara inapoi. Dar inca nu e batut in cuie.

Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

mira ce pozici frumoase si voi toti sunteti niste frumosi alpinistii
toate scorpiutele

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

scorpiutele sa aveti o saptamana buna
da' pe unde sunteti toate de 2 zile

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

eu nu stiu ce e cu fetele astea?macar un semn de viata dati.sper ca sunteti bine cu toatele.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

........hai Adrina ca ma bag eu.
Ce sa va spun???? ca la noi sunt 12 gr si ploua fara intrerupere de 3 zile?. Imi vine sa-mi fac bagajele si sa plec la m
Monica in tarile calde.
Azi am ajuns la ora 8 de la servici. Liferantul nostru de medicamente a avut intarziere li s-au stricat calculiciurile..
Daria a facut eritem infectios.....a 5-a boala a copilariei. Are obrajorii rosii, rosii si e cam molesita. Nina parca Crstinuca ta a avut asa ceva, daca mai tin eu bine minte??
Azi trebuia sa mearga la gradinita sa-si cunosca educatoarele, viitorii colegi si ea a dormit. A ajuns tata-su cu ea pe la sfarsit.
.............si asteptam bunicii. Sambata sosesc. si eu fac deja planuri de evadare

Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

mira, sarcuta daria.si doamne ce frig.si sora mea zicea ca la ei e la fel de frig , ca a fost mai cald in aprilie si mai decat acum.ca la ei nu poti purta niciodata maieuri "vara" ca nu prea e vara.pai noi in august cand am fost si rar purtam tricou.
dar sper sa fie si restul fetelor bine.incep sa-mi fac griji.nu dau nici un semn.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, fete minunate !
Imi cer scuze pentru absenta. Am fost foarte aglomerata in ultima vreme. A fost si sora mea mai mare acasa, a luat-o pe Cristina impreuna cu mama, pana la Toplita pt. 2 zile si 2 nopti, de am stat ca pe ghimpi noaptea, sa nu aiba probleme cu glicemiile de peste noapte. Intre timp, mama nu s-a simtit prea bine si ieri a aflat ce are, tumora de meat uretral(polipi uretrali), iar azi s-a internat in spital pt. indepartarea lor pe cale chirugicala. Interventie ce va avea loc maine, iar in weekend va fi acasa, dupa spusele d-nei. doctor. Doamne ajuta, asa sa fie !
Luni si marti am jonglat cu orele de serviciu, pt. a nu ramane Cristina singura acasa, cat mama a umblat pe la medici, ieri a fost si mama soacra de a stat un pic cu ea, iar de azi e Cristi in concediu si se ocupa el de Cristina.
Asadar, ma scuzati ca nu prea sunt in dispozitie de scris zilele acestea.
Sa va ganditi la mama, sa se incarce cu energie pozitiva si sa scape cu bine din aceasta incercare !

Sanatate si numai bine la toate, imbratisari si pupici la fetele minunate !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Scorpiutze

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Multa sanatate mamei tale,Nina!Sper sa fie bine si o sarut cu drag si o imbratisez cu mult respect pe mama ta!Transimte-i salutari si urari de sanatate de la mine si de la Marius!
Te tzuc si pe tine!Curaj...trebuie sa fie bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Pi casa 1

Pi casa 2

Pi casa 3

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput