Minunate Scorpiute *68* Cu un licurici in suflete
Raspunsuri - Pagina 17
Dodo-pui spune:
Buna minunatelor,
o zi frumoasa va doresc si numai bine;
va ofer cu drag
si 
Noi suntem ok ceea ce va dorim si voua
Astrele spun:
Simti, astazi, ca vrei sa cuceresti lumea.
Este in regula sa-ti faci sperante, insa numai efortul sustinut iti va garanta reusita.
Spre dupa-amiaza, fie ca esti la birou sau in afara acestuia, se pare ca esti asaltata de barfe din toate partile si nu stii cum sa stai departe. Fa conversatie, dar nu te implica prea mult!

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Ana68 spune:
Va pup
si eu si va doresc zi minunata!
Monica,distractie frumoasa sa aveti,la petrecere!
Nina,Alex e in vacanta,a terminat cu 10 scoala.Luana merge la gradi pana la 1 Iulie,cand se inchide si eu intru in concediu.
Adriana,bine ca Razvi e ok...sa petreceti frumos cu surioara ta si nepotii si sa aveti o vacanta la superlativ.Nu voi veni acasa anul asta.
Dodolica,si voua numai bine!
Mina...nu am mai citit in urma,sper ca sunteti bine acum...
No,pupacesc
toata gashca si sa auzim numai de bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Pi casa 1
Pi casa 2
Pi casa 3
Amalgam de ganduri
mina spune:
Salut!
Ana, multam de intrebare, suntem bine...atata cat putem noi sa fim in stare
... ca tati tot mai face diverse investigatii pentru febra aia fara motiv (ignorand total sugestia mea ca ar fi pe fond de stres) iar fi-su a racit asa ca de azi suntem acasa. In rest, inghesuita cu treburile, ca de obicei.
Monica, insanatosire grabnica lui Alexa.
Ana, imi facusi pofta de bors de perisoare maica. Si tocmai am terminat supa (de raciti, evidement) mazarea si puiu nabusit....
poze n-am apucat nici sa urc, nici sa vad, dar va pup pe toate dulce si sper sa ma redresez curand.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
monica-elizabet spune:
scorpiutele
azi n-avem noutati
stam pe langa casa omului ![]()
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
Ana68 spune:
Mina,sa aveti insanatosire grabnica...

La noi nimic nou,va pupam
si va dorim o zi formidabila!Ce bine ca azi e joi....![]()
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Pi casa 1
Pi casa 2
Pi casa 3
Amalgam de ganduri
Dodo-pui spune:
Buna minunatelor,
azi "plimb" o durere de dinti din cauza curentului
.
In rest nik nou pe frontul de est![]()
_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
nastasie spune:
nici la noi nimic nou.ieri am fost cu razvan la dinti la prima doctora si a stat chiar foarte bine.
dar cu nina ce e de nu o mai vad pe aici?sper ca sunt bine.
pup toata gasca.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
monica-elizabet spune:
si eu scorpiutele, sanatate multa
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
monica-elizabet spune:
cu-cu
cu-cu
o cafea ceva pentru fete? 
pe unde sunteti?
deja in we?
apai sa aveti unul fain si frumos
pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
miraklucker spune:
Dragelor mi-a fost dor de voi!
......iaca mai apar si eu. Am c-am laut o pauza ....de la toate.
In rest suntem bine sanatosi asta e cel mai important. Restul merg asa si asa. Casa inca nu ne-am hotarat ce si cum, deci copii vor incep scolala aici, barbatu inca isi cauta servici (dar asa cum vrea el o zi/sapt nu va gasi in veci), si pe deasupra nici la servici la mine nu e grozav. Am dom`le o colega batura rau in cap. suntem 4 femei si nu se poate face "un team". 3 dintre noi suntem cu studii superioare dar nici care bastinase. Colega cu pricina e de-a" casei" dar fara atatea studii ........ sub orice critica. poate asta e problema ei. Nu stiu, cum o intorc, cum o sucesc nu pot pricepe si gata, sunt tare dezamagita.
Ieri am reusit pentru prima data sa mergem sa ne balacim in balta noastra. apa a avut numai 19 gr dar copiilor nici ca le-a pasat. Azi e friggggg si ploua, si a anuntat tot ploie tot weekendul. Cel putin am fost weekendul trecut la cabana. E asa de frumos, atata liniste si pace acolo de numai iti vine sa pleci.
De pe 10 iulie am o saptamana de concediu. Mergem pe munte si probabil la Legoland. David e inebunit. I-am oferit sa mergem in Europapark, acolo eu zis ca ar fi mai frumos, ziua lui pica sambata deci el ar intra gratis......sau Raversburgerland la fel. Dar nu ai pe cine convinge. Cadoul si l-a primit deja. Nu stiu cum a reusit sa-l convinga pe tata-su sa-i cumpere un avion mareeeeee binenteles de la Lego. L-a asamblat singur rapid.
.....acu ii asteptam pe bunici. sper sa mai respiram noi putin.
Ce sa va mai spun, piticoata e tot un dracusor mic, seara nu se mai culca decat cu teatru, chiar daca nu e teatru nu adoarme si pace. Nu se baga in pat fara un piaptan. Asa adoarme asa se trezeste.....piptanandu-se.
....incerc sa pun si niste poze.
V-am pupat, va doresc un weekend minunat.
Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder