Minunate Scorpiute *68* Cu un licurici in suflete

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, fete minunate !
Gabi, imi amintesc cu ce mandrie anuntai, anul trecut, plata primelor voastre facturi.
Sanatosi sa fim, ca le-om duce pe toate cu bine la capat !
Ana, Monica, Mira, am reusit sa vad pozele din urma, de pe picasa.
Foarte fain l-ati surprins pe Marius cu party-ul, Ana !
Monica, tortul arata ca de cofetarie ! Iar pufoasele acelea....immmmm !
Mira, fetitele tale sunt niste minuni de fetite !
Si...am reusit sa pun si eu, pozele pe net, in sfarsit !
Sunt de la inceputul lui iunie incoace, nu doar de la serbare si festivitattea de premiere(astea nu le-ai vazut, Ana, ca sunt proaspete !).
Mina, hai si tu, cu pozele cu lupisorul tau !
Un weekend cat mai fain, tuturor !
Poate ne mai "vedem" pe aici, in weekend.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Scorpiutze

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

multam de aprecieri ninuta

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salut si eu fetele....

Nina,inca nu am apucat sa vad pozele,dar am s-o fac...

Monica,sper ca sunteti bine!

Noi suntem mai bine...azi pe acasa,am gatit niste bors de perisoare si ardei umpluti...copiii sunt bine...In rest mai nimic...Week end fain tuturor!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Pi casa 1

Pi casa 2

Pi casa 3

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Salutare fetelor,
la noi e una calda, una rece....
ieri am fost ok ne-am distrat toata ziua...aici a fost ziua indragostitilor am iesit cu o colega de-a lui alex si parintii...in parc, la club cu piscine cu apa calda, cumapraturi, restaurant, cofetarie...si-alte nebuneli...si azi ne propusesem o zi la fel de agitata...din pacate....n=a fost asa...n-a racit ruxi(de care-mi era cel mai frica fiindca totusi era racoare afara si cand ieseai din apa de cam lua cu dardaieli) da l-a prins pe alex virusul pe care l-a avut ruxi saptamana trecuta(ala cu voma si diaree)
s-a simtit cam morcovit asa ca pana la ora asta n-am plecat...a iesit doar sotul afara putin cu ei...desi el zice ca se simte ok si sa mergem la parcul de distractii...eu ma gandesc totusi sa nu-si consume putina energie pe care o are...sa se simta si mai morcovit...asa ca-l lasam sa se joace pe-aici la pc sa faca tot ce vrea
maine...om trai si-om vedea ce facem..ziceam ca mergem din nou la o cascada...dar....sa vedem cum ne simtim...
pupici si o seara si-o noapte buna tuturor

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Of,Monica...insanatosire grabnica lui Alex!.Imi pare rau!Ce virus nenorocit!Va pup si sa treceti cu bine si de nebuneala asta!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Pi casa 1

Pi casa 2

Pi casa 3

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, fete minunate !
Sper ca sunteti bine toate, ca e cam liniste pe aici.
Monica, si-a revenit Alex ?
Ana, Alex al tau cum a incheiat anul scolar ?
Luana intra in grupa pregatitoare, la toamna, nu ?
Inca un pic si va fi bobocel de cl. I.
Multumesc pt. comentariile de la poze !
Gabi, ce faceti ? Va plimbati, va plimbati ?
Adriana, voi ? I-a placut lui Razvan sa fie fluturas ? Tare fain arata in costumasul acela ! Era cel mai scump fluturas !
Mina, voi ce faceti, cum sunteti ? Asteptam poze cu lupul matei !
Mira, David cane are ultima zi de gradi ?
Ce vreme aveti ?
La noi a fost cam rece de joi si un vant rece...ce a batut in weekend. Dar acum e cald si frumos, e vara, afara !
Haideti la -ua de dupa-masa ! Care, cum o doreste, neagra, cu zahar, cu lapte, un ness sau cappuccino.
O zi cat mai faina, in continuare !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Scorpiutze

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

scorpiutele
nina a fost ok si am putut merge la cascada...de azi...la scoala
sa aveti o saptamana buna

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna minunatelor
Monica insanatosire grabnica lui Alex

Da noi ne-am plimbat cu surorile si fratele lui Dan au fost wk trecut la mare.Au fost cazati ff aproape de noi;la noi nu incapeau 8 persoane + 7 persoane prieteni comuni...dar am stat impreuna si cu "satra ne-am mutat /plimbat de colo -colo.

Ieri am fact vaccinul de 2 luni fetei

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buna, fetele.
nina, saru mana pentru complimente, dar si cristinuca e adorabila.am vazut toate pozele.
noi am scapat ieri ca prin minune sa nu-l muste pe razvan un maidanez.se dusese spre un pui de maidanez si ii strig sa-l lase in pace,nici nu apuc sa termin de vorbit ca o vad pe mama puilor venind cu coltii scosi spre fi-miu.noroc ca s-a dus ta-su spre el si spre catea si a speriat-o, ca altfel era vai de fundul lui(la propriu).pe bune, il musca de fund.am tremurat asa vreo 10 minute.nu-mi putea reveni.aveam in fata ochilor imaginea catelei cu coltii scosi alergand spre fimiu, fimiu spre noi, speriat.doamne.sper sa se invete minte si sa nu se mai duca la toti.nu a plans insa sa speriat rau.
in rest suntem bine.noi mai mergem la gradi pana la 1 august, insa il mai duc si pe la bunici cand pot si ei.deci mai chiuleste cand si cand.
sunt bucuroasa ca m-a anuntat surioara mea ca vine ea anul asta in Romania.cu toti cei 3 nepoti ai mei(gemenele si baiatul cel mare).razvan o sa fie foarte fericit ca o sa-i revada.si cred ca vor sta cu mine in scara, usa de usa ca am o vecina cu care ne avem bine si e plecata in perioada aia.sa vedem.speram.
gata, m-am intins.
maine pun poze noi si cu gemenele sa vedeti ce mari s-au facut.
ana, pe la mare vii anul asta?

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

fetelor

dodo, ai fata mare pe toti
adriana, Doamne bine ca a scapat cu bine razvanel...si mie mi-e tare frica de asa o situatie
noi aseara la 17 am aflat ca la 19 sunteti invitati la petrecerea unei fetite de la alex din clasa...pana la urma am ajuns cu bine si a fost f frumos..
azi avem in plan concert...
o zi buna tuturor

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput