Minunate Scorpiute *68* Cu un licurici in suflete

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

http://s124.photobucket.com/albums/p28/nastasie_adriana/serbare%20iunie%202009/
pozele promise.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna minunatelor,
o zi frumoasa si numai bine.

Poftiti la si

Astrele spun:

Esti plina de entuziasm si ai chef sa te distrezi.

Esti plina de bucurie si iti sporeste spontaneitatea. Relatia cu partenerul va fi mai pasionala, iar cea cu prietenii mai calda ca pana acum.

Situatia ta finaniara se imbunatateste sensibil. Exista posibilitatea ca profiturile tale sa creasca, sa obtii o marire de salariu sau sa primesti inapoi niste bani imprumutati cu mult timp in urma.

Noi suntem ok,gangurim,radem si ascultam itsy-bitsy

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

dragelor, cam liniste pe-aici
noi de maine suntem acasa toti, avem o mini vacanta...dar tati lucreaza asa ca ne "invartim" pe-aici pe-aproape

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Pupacesc si eu scorpiutele dragi si cer iertaciune de disparitie...dar m-am vanishat motivat,pe cuvant!
Tzucuri multe la toate si sa fiti iubite,fericite,sanaooase si sa traiti la maxim fiecare clipa!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Pi casa 1

Pi casa 2

Pi casa 3

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Hello, fete minunate !
Adriana , ai cel mai scump fluturas !
Foarte frumos arata Razvan in acel costumas !
Sper ca azi sa reusesc sa descarc si eu, pozele de la serbare. Ieri am mai avut o serbare, la Patricia, nepotica mai mica. A terminat cl. a IV-a.
Maine avem festivitatea de incheiere a anului scolar si premierea. Si e vacanta !!!
Duminica ii vom tine ziua de nastere Patriciei, cu ai ei colegi, ca in vacanta nu va fi acasa si nici n-ar fi dat de colegi in mijlocul verii.
Gabi, fain scrie in stele pt. ziua de ieri, dar noi, mai degraba dam decat sa primim, ca uite, de luna aceasta incepem sa platim rata la apartament. Dar avem locuinta noastra si numai a noastra !
Sanatate la bolnaviori si numai bine, tuturor !
Pe curand !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Scorpiutze

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

A aparut inimioara de creta a Cristinei, la www.inimacopiilor.ro/campanie/jurnal/?cat=43" target="_blank">"Inimioare gasite" pt. dotarea unei sali de operatii cardiovasculare pentru copii si a unui salon postoperatoriu si de terapie intensiva la spitalul Marie Curie.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Scorpiutze

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anina_n
mijlocul verii.
Gabi, fain scrie in stele pt. ziua de ieri, dar noi, mai degraba dam decat sa primim, ca uite, de luna aceasta incepem sa platim rata la apartament. Dar avem locuinta noastra si numai a noastra !

Exact asa faceam si noi anul trecut in septembrie prima rata am anuntat-o pe DC

In rest...dau copy
:azi am iesitdimineata cu copii pe la asistenta sociala(caci primaria da bani de ziua copilului dar ametesti pana intri in posesia lor)
Am stat putin in parc(la 9 erau deja 29 grd)si cand ne-am intors eu eram singura ff obosita copii gangureau,radeau iar eu....
Pe ei i-am adormit eu m-am uitat pe cataloagele quelle(doar privitul nu costa).
Maine al meu iar nu munceste...prin urmare o sa mergem la CT din nou la oftalmolog poate imi dea scris (diagnostic,estimare cost operatie,ce se intampla daca bu face operatia(pierde vederea)-asta ca sa pot depune cateva dosare sa incerc sa obtin sponsorizare-incerc)V-ati prins-dosare,iar o sa umblu de nebuna cu copii dupa mine si acum deja e f cald...dar DD o sa aiba grija de noi.Si cu aceasta ocazie sa mai imi adun niste hartii.

Daca peste ceva timp eu o sa raman blocata pe cateva cuvinte cum ar fi:hartii,dosare...pls sa ma intelegeti

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

buna scorpiute
cristinuca desenatoare de inimioare si pe mamica ei
of dodo, cat maia veti de alergat si bafta in tot ce faceti
anuta
noi suntem aproape gata de iesit pe-afara...astia mici asteapta totusi sa se termine un desen
o zi buna tuturor

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

nimeni? nimeni?
hm...pe unde sunteti?
la serbari?

astept poze atunci si sa aveti un we fain