Minunate Scorpiute *68* Cu un licurici in suflete

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Monica....cu intarziere zic si eu LA MULTI ANI! pentru Alex.Sa fie sanatos si sa va aduca multe bucurii.

Nina,nu era nici un bai...eram agitata din cauza ca lui Marius i se pregatea ceva...foarte CEVA...adica i s-a preparat o petrecere surpriza de ziua lui,iar eu trebuia sa fac pe mortul in popusoi acasa,sa ma tin tare si sa am grija ce si cum vorbesc ca sa nu ma dau de gol....me-ntelegi?Asa ca,chiar daca azi e de fapt ziua lui de nastere,sambata l-am serbat la Anda acasa,cu toti prietenii nostrii,cu surle si trambite,ca sa simta omul ca e ziua lui

Pentru cine e curios si vrea sa vada,in albumul pi casa 3 sunt poze de la eveniment si poze de la off roadul de ieri,de pe coclaurile Banatului(si in amalgam de ganduri e povestea excursiei de ieri)

Va pup cu drag....!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Pi casa 1

Pi casa 2

Pi casa 3

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

ana, sa-ti traiasca mariusache.sa fiti fericiti si sa va bucurati de tot ce e mai bun.sa inteleg ca a avut parte de petrecere surpriza?

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nastasie

ana, sa-ti traiasca mariusache.sa fiti fericiti si sa va bucurati de tot ce e mai bun.sa inteleg ca a avut parte de petrecere surpriza?

varsta lui razvan

Sar'na,Adriana!Daaaaa,party de party...eu am avut emotii,dar-mi-te el?!

Pi casa 1

Pi casa 2

Pi casa 3

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Anuska super petrecerea super poze
ca am vazut-o si pe Aida si Laci

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetelor si multam de urari sa va dea DD si voua numai bine si tot ce va doriti
La multi ani! pentru Marius, sa fie sanatos
la poze inca nu m-am uitat...revin la ele mai tarzior o lecuta...
pe toate sa aveti o saptamana minunata

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Monica, pentru Alex, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii.
Ana, sa-ti traisca barbatelul sa fiti sanatosi si fericiti inca 100 ani de acu-naite!!!

...eu abia am aterizat de la servici. Ma apuc sa strang de prin casa ca e jaleeeee!!!

Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

fetelor, unde umblati?noi mai avem o ora si ne pregatim sa mergem la serbare.
nina, tu?sunteti pregatiti?ca stiu ca si voi tot azi aveti, nu-i asa?
maine va pun poze cu "fluturasul" meu.
va pup pe toate.

varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Hello, fete minunate !
Am fost foarte ocupata azi, la serviciu, la fel si in weekend, acasa, de aceea absenta mea de aici.
La multi ani, Marius, sot de Ana !
Sanatate si tot ce isi doreste, sa i se implineasca ! Alaturi de tine, Ana, bine-nteles !
Monica, n-am apucat sa vad tortul, nici pozele de la petrecerea surpriza a lui Marius, Ana, inca.
Iar acum, alerg si eu la serbare, cum bine scrie Adriana.
Mira si Gabi, salutari si voua si pupici !
O zi cat mai faina, in continuare !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Scorpiutze

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Dragelor,va multumesc la toate de urari!Sa fiti iubite si sanatoase si traiti totul cu ardoare,in fiecare clipa....ca si cum ar fi ultima!
Va imbratisez cu drag!

Pi casa 1

Pi casa 2

Pi casa 3

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut, frumoaselor!

Monica, sa-ti traiasca baiatul,multi ani fericiti! Scuze de intarziere dar eu cum ma stiti, in iures ;)

Anooo, la multi ani la Mariusi gemeni mustaciosi! daaaa, da stiu al tau nu mai e mustacios da-n mintea mea saracu asa ramase Sa traiti multi ani fericiti si nici capul sa nu va doara de restul lumii!

Adriana, asteptam pozele.

Eu am o saptamana agitata (ca de obicei). Sapt trecuta dl sot iar imi facu febra miercuri, ceea ce s-a lasat cu tunete si fulgere din partea mea, vorbe grele si amenintari despre lasat balta si dat pe garla cu tot cu fi-su ca m-am saturat de ei. In we am decretat liniste si relaxare si am dormit ca purceii pe apucate ca eram varza, mi-era greatza de la stat in picioare. Luni am gatit si am calcat pe intrecute pt toata sapt, si pana we viitor nici n-aprind aragazu. Mancare incalzita cu portia la microunde, gata!

Fiul iar are ochii rosii ,azi dim am fost de i-a luat pt analiza de secretie oculara sa vedem ce-o fi. Ta-su pe partea ailalta a progresat cu analizele, la inima n-are nimic deci tahicardia e provocata de altceva. Acu alt stress pe capu lui: vai daca oi avea ceva grav ca mai bine-mi gasea ceva la inima. Na stupizenie de om in toata firea..... A promis ca daca nu e nici de la organe interne (urmeaza ceva ecografii sapt viitoare) nici de la infectie (urmeaza dentist sapt viitoare) va asculta si de nebuna de nevasta-sa care il bate la cap ca ii de la stress, si va merge la un psiholog. S-o vad si p-asta.

In fine....saptamana asta eu-s cam pe nicaieri, ca inceputul asta cu marti in loc de luni m-a dereglat complet. Vineri avem serbare (ie lup vizigotul ) si vineri seara vin socrii ca duminica serbam pe dl tati. Planuiam o petreceere surpriza anul asta, dar undeva la restaurant ca-n doo camere la mine mai greu, dar daca s-au anuntat socrii amanam...facem doar in famelie. Acu tre sa ma gandesc la cadou, si la tort. In anii cand ziua lui a picat in timpul saptamanii ii trimiteam ceva prin curier la birou (de regula o planta) de-l faceam fleasca...da de data asta tre sa ma gandesc la altceva.
Ei,imi vine mie fro idee......

no,acu va tzuc si ma pun sa butonez ceva, poate ajung si in pat nainte de zori

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput