Minunate Scorpiute *68* Cu un licurici in suflete
Raspunsuri - Pagina 19
monica-elizabet spune:
Buna scorpiutelor
Of Nina, sanatate multa mamei tale tinem pumnii sa aibe o operatie usoara si recuperare super rapida
mira, sanatate Dariei
si pe ea si pe fratiori
noi suntem la fel cum ne stiti...daca nu tuseste unul...e altul
acum e randul lui Alex..numa' ca la el nu ma agit asa rau ca la ruxi stiti voi din ce cauza ![]()
pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
nastasie spune:
vedeti cum simt scorpiutele ca ceva e in neregula.
nina,sa dea domnu sa fie o operatie rapida, usoara, refacere rapida.imi pare tare rau ca ai avut asa multe pe cap.bine ca ati rezolvat si cu cristina, ca are cine sa stea cu ea.asteptam vesti de la tine, cand mai ai putin timp.te pup si sunt alaturi de tine si de mama ta, va trimit toata gandurile bune.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
mina spune:
Da, Adriana, simtim, simtim .... sa zic io acu ceva de simtitu asta al nostru.....of, is plina de naduf. Se pare ca toate avem o perioada proasta si nu se mai misca odata planetele alea sa se termine (dau si io vina pe astrale, ce sa fac ... ).
Nina, multa sanatate mamei tale, o sa fie cu bine operatia, ma gandesc la voi si sper sa auzim vesti bune cat de curand! Tu fii tare asa cum esti de obicei si gandeste-te numai la cele bune si ca o sa se termine cu bine!
Am fost vraiste zilele astea, vorba Monicai, cand nu tuseste unu...basheste, ma scuzati altu.... Raceala lui Matei de saptamana trecuta a fost pe fond alergic cu wheezing, care a trecut repede cu aerosoli, dar tot m-a speriat nitelus. Acum e bine, are doar secretii pe care le tuseste si se ineaca cu ele si le vomita blegul. Pe de alta parte e bine ca le scoate, pana la coada...ce sa mai zic...
Eu am o perioaad super nasoala, mult de munca si rezultate pauza, sapt viitoare imi pleaca si sotu 10 zile in delegatie....am zis ca poate iau puiul si merg sa stau la buzau unde putem iesi la aer in fiecare seara mult mai mult ca aici, plus bunicii din dotare. Acuma sper sa nu fie nevoie sa fiu aici neaparat. Om vedea.....
Dragelor, va pup pe toate si ma intorc la ale mele, sper sa vina o perioada mai buna pentru toata lumea.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
Anina_n spune:
Buna, fete minunate ! 
Mama e bine, polipul uretral a fost indepartat. Inca nu se poate ridica, dar sigur in curand o va face, o data ce maine i se va da drumul acasa, cu sonda cu tot.
Am de lucru cu psihicul ei, pe care vecina de pat a reusit sa i-l doboare, povestindu-i ca ea este la a 4-a interventie de genul acesta si toate din februarie incoace. ![]()
Va multumesc pentru ganduri si urari !
Sigur au ajutat ! ![]()
Sanatate si numai bine, tuturor !

Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) Copilasi din 2002
Scorpiutze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

mina spune:
Nina, ma bucur mult sa aud ca e bine. Eram pe punctul sa ies din birou si mi-a venit sa mai verific o data forumul. 
Explica-i mamei tale ca nu e obligatoriu sa pateasca la fel, vezi daca poti identifica diferente notabile intre situatia ei si a vecinei si demonstreaza-i ca nu are nici un motiv sa gandeasca asa. Eventual axeaza-te pe "ne ai pe toti sa te ajutam sa te faci bine" si "ai pentru cine sa-ti doresti sa fii sanatoasa". Bafta, tin pumnii! Cred totusi ca greul a trecut !
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
nastasie spune:
nina, ma bucur ca totul a decurs si s-a terminat cu ine.
mina, are dreptate.e foarte bine daca ai reusi sa-i arati diferentele intre ea si vecina de pat.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
miraklucker spune:
Nina ma bucur ca e bine mama ta. sigur daca vine acasa o sa se puna repede pe picioare si cel mai sigur nu va mai auzi asemenea povesti descurajatoare.
eu ma apuc acum de prajiturit. David maine are serbarea de final la gradinita. si vrea tort cu capsuni. sper sa ne lase vremea. Ca tocmai am citit ca iar ne ploua
Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder
monica-elizabet spune:
scorpiutele
nina, ma bucur ca mama ta a iesit cu bine din operatie, insanatosire grabnica...si Doamne ajuta sa fie bine de-acum incolo...cat despre vecina de pat..no coment...lasa ca voi aveti grija de mama ta si o sa-i ridicati psihicul odata ajunsa acasa 
mina, sanatate multa si voua 
alex tuseste nasol noaptea, nu se odihneste nici el...si nici noi..mai grav e ca de azi dim ruxi s-a trezit cu nasul infundat...deci o luam de la capat cu show-ul...
va
pe toate, numai bine
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
nastasie spune:
neata.eu i-am luat liber azi lui razvan de la gradi sa stea cu mine.mi-am luat si eu un "liber".si l-am prins ieri cu minciuna ca nu doarme la pranz.ca ei erau la etajul 2 si pentru ca este foarte cald si pentru ca sunt putini acum i-a mutat la etajul 1.am ales noi un pat dar se pare ca nu i-a placut faptul ca a schimbat locul.si am observat ca de cand e la etajul 1 e cam obosit seara, ca ne cam certam, si ca o cam ia la cur, dar acum mi s-a confirmat de la ce.ma mit totusi ca a rezistat pana seara, cred ca totusi o juma de ora o fura, ca altfel nu statea el asa pana tarziu.si de aia trageam eu de el dimineata sa se trezeasca.
mira, asteptam poze.eu am facut ieri niste scovergi si azi fac niste paine cu ou si lapte prajite.le mananca razvan la greu.
mina, si la mine e munca parca fara spor si parca nu mai am chef de nimic.cred ca toate trecem asa printr-o perioada mai nasoala.
monica,offf,sanatate multa lui alex si ruxi.sa se faca bine repede.
pup toata gasca.
ps:ana,voi sunteti bine?copiii?marius?
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
Ana68 spune:
'Neata....
Nina,tin pumnii si sanatate maxima mamei tale!
Adriana ,multam' de intrebare:suntem bine....eu stau prost rau cu mansarda...foarte prost...o sa treaca...
Va doresc un week end cat mai bun tuturor!Va pup!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Pi casa 1
Pi casa 2
Pi casa 3
Amalgam de ganduri