Oradea (42)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

Buna dimineata.
Am tot cautat pe net de dimineata ceva despre campionat si se pare ca s-a terminat cel ptr juniori ieri..cum noi puteam doar azi sa mergem.Acum sunt doar meciuri de seniori:(,asa ca nu stiu daca se merita sa mergem...Daria ce zici??

Moni...lumea zice ca amandoi seamana cu tati:(

Simi nu fi suparici.

Cris spor la pescuit..sa veniti cu pesti multi...si Andy adora sa mearga la pescuit,ca si taica-su de altfel

O zi cat mai frumoasa tuturor.

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Clar ca vine fara pesti

Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

ma laud maine, azi am fost la Pic sa ma aprovizionez sa vedem ce-mi iese maine

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

SIMI, multumesc de raspuns. Te imbratisez cu mare drag, macar asa, virtual si incearca sa nu te mai gandesti la oamenii rai, macar sa nu le dai satisfactia ca te afecteaza. Si eu mai am stari din astea cand nu-mi mai doresc nimic, vreau doar sa ma lase toata lumea in pace si sa zac. Dar ceva ceva tot trebuie sa te remonteze: vremea frumoasa, o floare deosebita, o melodie, zambetul Mariei...

GABI, spor la gatit! De maine are Lili cei 7 ani de acasa, nu?

CRIS, cum a fost la pescuit? Cum a prezis Marius?

DARIA, trebuie sa mergi la dintar? Groaznice sunt durerile de dinti, sa treaca!

Noi azi am fost la gradina zoologica, jalnica, ce sa zic, dar pe Luca nu l-au prea interesat nici putinele animale de acolo, iar de ditamai paunul cu coada infoiata asa s-a speriat de numai, ca a inceput ala sa cotcodaceasca (sau cum s-o fi zicand la zgomotul facut de paun) de ne asurzea. Voiam sa il ducem luna asta la gradina zoologica din Debrecen dar cred ca mai amanam pana vad eu ca e mai interesat de animale.

Monica, mami de Luca

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

La multi ani, Lili!!!

Noah, de la Marius mi se trage c-am ramas cu tigaia goala
I-am zis husbandului, ca nu-i pregatit, n-are scule.Aveau vecinii nostri un arsenal, frate, pfuuu, am zis ca-s kalashnicoave, da' si scoteau niste ditamai bucatile de crap!!!Apoi, ii scoteau din carlig, ii dadeau cu spray in gura si, cu sacul ecologic, ii puneau frumos in apa.

Daria-cum ti-s dintzii din gura?

Moni-asa era si Andrei.Avea vreo 2 ani, l-am dus la zoo, rageau leii, infiorator, iar Andreiutzul meu scutura gardu', impasibil.

cristina si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Buna dimineata,

..........Neeee... nu de al mine ci de la andy.p eu am ras cand am vazut ca a scris "spor la pesti" - mi-am luat-o odata pe cocoasa cand i-am spus (de bunacredinta desigur) acelasi lucru lui cumnatu-meu. S-a suparat pe mine si l-am intrebat nedumerit ce are? Asa ca mi-a mormait ca sigur(ceea ce s-a si intamplat) nu o sa mai prinda peste. Apoi mi-a zis ca daca tot vreau sa spun ceva se zice "cacat in straita" scuzati expresia dar pe bune ca asa mi-a zis.

No' bine - sa aveti o zi super toata lumea ca vad ca se anunta vreme buna.

Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata.

Marius.

Cris ,n-a fost cu intentie ,n-am stiut cum se ureaza

LILI

Sa cresti mare,si sanatoasa

Noi am fost ieri un pic la stadion si ne-am uitat la meciul seniorilor
O duminica cat mai frumoasa tuturor

Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

LILI, sa cresti mare, sanatoasa, norocoasa si iubita!

GABI, cum ti-a iesit gatitul?

Si noi implinim azi 10 luni, uraaa!

MARIUS, omul mereu invata ceva, macar acum stiu si eu ce se ureaza la pescuit.

SIMI, cum esti? Ti-a revenit cheful de viata?

DARIA, dintzoii ce-ti fac?

O zi frumoasa tuturor!

Monica, mami de Luca

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

nu-i bai, ca am niste crap in congelator

Da' pe bune ca asa se ureaza, cum a zis Marius.Intreaba-ti sotul

cristina si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Moni ptr cele 10 lunite!!

Cris am intrebat...asa e

Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

LILI

la cat mai multe lunisoare, Luca !

Marius, beton expresia, am ras cu lacrimi

Eu sunt pe Ketonal si fiole de algocalmin, ink n-am crapat asa ca pana maine resist Ba am fost si la iarba verde, de dragul Giuliei, m-am indopat cu painkillers si a fost ok.

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput