Oradea (42)
Raspunsuri - Pagina 16
adi2003 spune:
Eu va scriu la ora asta, numai ce am transferat pozele Mariei din weekend. Iarasi am fost fotograf.
Daca tot am plecat 2 zile din localitate am avut timp berechet sa meditez la situatia mea si mi-am adus aminte vorba " ce nu te doboara te face mai puternic". M-am consolat oarecum, caci in situatia mea sunt multi altii si chiar nimeni nu merita sa manance "stres pe paine" asa ca in unele situatii ar trebui sa fim indiferenti. Nu merita sa ma framant prea mult. Nu-mi ajuta la nimic. Viata oricum devine din ce in ce mai grea gratie vremurilor in care traim.
Cam atata la subiectul asta. Merci fetelor de incurajari!
Tin sa urez si eu La multi ani pentru Lili si Luca, sa cresteti mari, sanatosi si voiosi. 
Daria, este si pe net un model cu trandafirii. Eu nu mai am rabdare sa mai fac altii si am luat niste ornamente din supermarket.
cristina22 spune:
Simi
si mai ales ca nu stie nimeni ce introsatura poate lua viata.
Daria-sanatate! de la dinti ai avut durerile?
Io-s muta, am ramas fara grai.Asta pt ca am luat fervex si nurofen raceala si gripa vreo 2 kg.Acum am ajuns tot pe antibiotic.![]()
o zi faina.zic astia la meteo ca vor fi 30 de grade!
cristina si Andrei
szivarvany spune:
Buna dimineata !
Siminel, 

Cris, sanatate multa iti dorim ! 
Sa va arat ceva , de care tare greu s-a despartit Giulia 
O zi frumoasa tuturor !
Eu voi innebuni pana la 6 aici 
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
marius spune:
![]()
![]()
Sunteti la un pas....mic mic mic de tot.
Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
moni_or spune:
SIMI, ma bucur ca stai mai bine cu moralul 
DARIA
ce superb e catelusul, e labrador sau golden retriever? Asta e o rasa minunata pentru copii, sunt tare jucausi si prietenosi.
Multumim de urari pentru lunitele lui Luca. Daca atata caz fac cand implineste un anumit nr. de luni, cred ca la 1 an o sa fiu terminata...
Si ca tot a implinit ieri Luca venerabila varsta de 10 luni, ia uitati ce i-am luat: http://www.kidsplaystore.co.uk/smoby-maestro-5-in-1-trekker-565-p.asp
E fainut ca se poate adapta pt. diferite varste, de la masinuta care se leagana la una care se impinge sau cand e mai mare la una cu care merge singur. Insa ma enerveaza ca rotile nu iau curba decat cand nu e pus suportul de picioare, iar daca nu ii pun suportul de picioare isi tarshaie picioarele pe jos ca nu stie inca sa se dea singur. Si inca ii e frica in masinuta, nu e obisnuit cu ea. Offf, ca si noi suntem nebuni, nu ne mai incap jucariile in casa de cate i-am luat si el tot cel mai bine se joaca cu papucii nostri, cu telecomenzile, celularele, sticlele goale, numai cu jucariile nu.
Monica, mami de
Luca
"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."
Mercedes spune:
daria-fainut catelusul dar... imi pare rau ca nu te am invitat la noi saptamana trecuta cat a fost catelul la noi.
simina- sper sa ca ti ai revenit. In alta ordine de idei tocmai ma gandeam sa fac o poza trandafirilor de afara ce ii drept am si facut din interior dar doar pe bucati si nu arata asa de frumos, in schimb de jos arata ca o pata de culoare in comparatie cu celelalte balcoane unde nu prea sunt flori inflorite. In fiecare dimineata admiram trandafirii si asa ne incarcam cu energii pozitive peste zi.
moni- f frumos cadoul si sunt convinsa ca si luca il va aprecia.
cristina-multa sanatate!
daria- sa scapi repede de dureri....si mai du si pe altii pe acolo
...
La multi ani LILI cu sanatate si fericire!
am editat un pic ca sa nu dau mielu cuiva ![]()
andy.p spune:
Moni ff frumos cadoul,sa-l foloseasca Luca sanatos...si jucariile noastre preferate sunt tot cele enumerate de tine![]()
Daria cat e de frumos catelusul
,eu cred ca nu l-as fi putut lua pe Andy de langa el
..sper sa scapi cat mai repede de dureri.
Simi nu stiu cum sa te incurajez,iti trimit o
virtuala si multe
Cris multa sanatate
,macar Andrei e mai bine??
Mercedes
Gabiii cum v-ati sarbatorit???
laura,
andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
cristina22 spune:
Moni-deci sunteti pe drumul cel bun si nu are Luca decat 10 luni![]()
Adica in scurt timp va luati casa cu doua-trei etaje, ca altfel nu mai aveti loc
.Vorbesc din experienta personala, parol.
Noi am investit o avere in jucarii si inca investim la greu.Am avut perioada in care zilnic ii cumparam cate ceva.Acum ii cumparam cam o data la doua zile![]()
Taica-sau are delegatii p-afara, asa ca mereu e cu lista-n jeb.
Daria-deci va mariti familia
? Ca si cainele-i om, saracu'!
Laura
-golanelul e mai bine.Va vedeti la tenis, asa-i
?
Gagici-mersi de urari.Is mai bine, adica mi-a disparut vocea cu totu'.
E suficient sa dau din buze ca oricum nu ma-ntelege lumea.
cristina si Andrei
adi2003 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamagiuliei Buna dimineata ! Siminel, ![]() ![]() Sa va arat ceva , de care tare greu s-a despartit Giulia ![]() |
Auzi tu Daria, daca imi aratai pozele astea vineri sigur imi lua jumatate din suparare. E catelul meu preferat!

L-am imbratisat asa, de la distanta. Pe bune, il iei Giuliei? Ar fi minunat!
Perusii mei mi-au facut deja 31 oua.(din 1 febraurie) Intr-o vreme le-am luat cuibul de la colivie si 2 saptamani m-au tinut in urlete si agitatii. Cum l-am pus la loc e pace si liniste si iar s-au pus pe ouat.
Mie mi-a murit o petunie mare curgatoare, nu de tot dar nu cred ca o mai pot salva ca a dat in fainare. Am pus-o in fata geamului la bucatarie, pe balcon, insa mama a avut pica pe ea si mi-a zis acu 2 saptamani, "oare planta asta moare pana in iunie?" Si vorbele ei s-au adeverit. O deranja ca ii "bloca" aerul de-afara. Si cand i-am spus ca a "cobit", mi-a dat dreptate. Ei ii plac florile in poze si pe strada, nu pe balcon, "ca-i fura aerul". Of...
adi2003 spune:
'Neata!
Care mai face alergie la puful de plopi? Eu nu mai pot de stranutat si nici nu stiu vreun remediu, decat statul in casa, ceea ce nu prea se poate. Pana la sfarsitul lui iunie nu-mi trece.