Oradea (42)
Raspunsuri - Pagina 17
szivarvany spune:
Buna dimineata,
cine vine la o cafea ? 
Moni, super cadoul
sa-l folositi sanatosi !
Siminel, baga aerius, claritine si pt nas Flixotide
Eu deocamdata stranut intr-o veselie ![]()
Caine voi lua, dar nu din`asta care creste mare, ci bichon. cred.
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
adi2003 spune:
Aerius pica dupa lista caci l-am luat acu 2-3 ani si mi-a fost rau de la prima tableta.
De obicei antihistaminicele provoaca somnolenta, nu?
Am vazut azi macii de pe langa podul CFR. Uai frumosi sunt!
Mi-am imaginat-o pe Maria intre maci.
In sat i-am facut o poza in grau, dar nu prea i-a placut ca numai capusorul i se vedea si i-a fost frica.
Gabi_K spune:
am aparut si eu dupa o lene de zile mari.
Multzam tuturor pentru urari, la multi ani si pentru juniorul Luca (bebe nu mai merge la varsta asta inaintata de 10 luni)![]()
Pe Lili am sarbatorit-o cu tort duminica, luni la scoala cu mini-gustari, si cu cadouri.
Pun si cateva www.dropshots.com/kincses6" target="_blank">poze
de la ziua de nastere, de la pizza-party, de la grill-party, astea toate erau saptamana trecuta.
Pupici
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
moni_or spune:
GABI, hehehe, ce v-ati mai petrecut, sa va traiasca scolarita!
SIMI, nu stiu ce sa te sfatuiesc in legatura cu alergia, eu am alergie la puful de plopi doar la figurat, in sensul ca nu suport cum se depune pe toate cele si cum pluteste prin aer si imi intra in par.
CRIS, da, sa stii ca si noi mergem pe urmele voastre cu jucariile. Mie toata viata mea (inclusiv de adult) mi-au placut jucariile si abia am asteptat sa am un copil ca sa nu ma mai simt vinovata ca le cumpar. Ei, acum am copil da inca tot eu ma joc cu ele, Luca numai cand nu gaseste ceva mai bun (celular, telecomanda, biberon, perie de par etc).
Monica, mami de
Luca
"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."
cristina22 spune:
Gabi, da' azi iar nu scapi!!![]()
ROBERT

Lili mi se pare din ce in ce mai frumoasa, iar ochii sunt superbi.Ce culoare!! Oau!!
Moni-da' iti dai seama daca aveam fetite, ce mobila de bucatarie, masa de calcat, salon de coafura, masina de spalat de jucarie etc le luam
??De cate ori merem la magazine de jucarii, p-afara, io stau oleak la jucariile pentru fetite!!
cristina si Andrei
moni_or spune:
Aoleeeu, am uitat!
ROBERT
Sa fii fericit si sa le aduci multe bucurii parintilor! Deci mai trageti o runda de petreceri, Gabi, nu?
CRIS, nu mai spune, ca eu si la rochite ma uit asa cu jind... D-apoi de jucarii de fetite, cred ca n-ar fi avut loc de mine sa se joace copilul daca as fi avut fetita. Dar nu e pierduta vremea, noi clar mai vrem unul, da de va fi fetita.
Apropo, tin minte cand lucram in banca si a venit o colega cu ceva papusa bebe, care facea tot felul de chestii, plangea, ragaia, facea pisu, spunea mama si am luat-o eu in brate si la mine tot plangea (ca trebuia sa o bati pe spate sa ragaie si eu n-am batut-o bine sau ce si tot plangea papusa). Pe atunci tocmai aflasem ca sunt gravida si ma gandeam: buna afacere, ce mama o sa fiu eu daca si pe papusi le apuca plansul la mine in brate?
Monica, mami de
Luca
"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."
Mercedes spune:
La multi ani Robert!
cristina- ai fugi daca ai vedea ce ii la noi in casa. Norocul nostru e ca biei nu i prea plac papusile ci doar eventual printii( il are pe aladin) in schimb casute, ponei, masinutele lui cristi cele mici daaa.
Care pe unde mergeti in concedii anu asta? noi inca nu stim s-ar putea sa facem un tur de manastiri dar e doar plan inca, voi?
simina- mi a inflorit si floricica aia de la tine mov e superba si interesant e ca in ghiveciul in care am pus mai putine fire e mult mai dezvoltat decat in ghiveciul,, mama,,.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Povestea unui licurici"
cristina22 spune:
Moni-esti totala!!
Auzi, unde se gaseste papusa??![]()
Merce-atunci macar poti sa cumperi numai un soi de jucarii si-s multumiti amandoi copilasii![]()
Ne-am propus concediu la inceputul lui septembrie(din lipsa de timp) si am vrea la mare!!!
Ce idee buna aveti cu manastirile!! Avem si noi planuri de genul asta, dar ma tem ca inca Andrei nu va fi foarte incantat.
cristina si Andrei
szivarvany spune:
ROBERT 

Super frumoasa Lili 
Eu si Giulia nu mergem in concediu la vara, ci la iarna ![]()
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"