Oradea (42)
Raspunsuri - Pagina 14
cristina22 spune:
si Andrei iubeste portocaliul![]()
nu cred ca v-a zis nimeni, da'-i VINEEEEERI
!!!

cristina si Andrei
Mercedes spune:
daria-nu iesim, plecam sa l ducem pe ,,pufi,, la parintii sotului. E normal sa refuzi sa te mai atasezi de uncaine dupa ce ai pierdut unul? cel putin eu asa simt acum.
laura-cristi e ok acum are ocupatie si este mandru ca a fost trecut in carnetul de sanatate al catelului ca si proprietar.Ieri cu asta ne am ocupat...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Povestea unui licurici"
adi2003 spune:
Joaca de-a trandafirii. (majoritatea realizati de o prietena, ca eu mai mult m-am lipit)
moni_or spune:
SIMINEL, e frumos covorul, sa-l stapanesti sanatoasa! Si mie imi place mult portocaliul. Sa inteleg ca pe 25 chefuim virtual, e ziua ta? A mamei mele e pe 27. Mi se pare asa frumos sa fii nascut in luna mai, e o luna superba. Pot sa te intreb ceva? Portulacele oare merg si in exterior? Fac un fel de covor? Si sunt perene sau trebuie replantate in fiecare an?
MERCEDES, sa stapaniti sanatosi catelul ani muuuulti de acum incolo!
CRIS, sanatate lui Andrei!
LAURA, ai o printesa minunata, sa-ti traiasca! Si Andy e si el un frumos. Andy seamana cu tine si Alexia cu tati, nu?
DARIA 
Weekend placut la toti!
Monica, mami de
Luca
"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."
cristina22 spune:
'neatza!
Moni
Simi-frumosi trandafirii si migalosi, asa-i?
Pt mine a fost suficient sa fac, ieri, un cremsnit si a trebuit sa spal bucataria
.
Apropo de dulciuri, Gabi k, cu ce te lauzi? Pregatesti ceva pentru scolarita?![]()
Azi ducem copilu' la pescuit.
we frumos!
cristina si Andrei
adi2003 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui moni_or SIMINEL, e frumos covorul, sa-l stapanesti sanatoasa! Si mie imi place mult portocaliul. Sa inteleg ca pe 25 chefuim virtual, e ziua ta? A mamei mele e pe 27. Mi se pare asa frumos sa fii nascut in luna mai, e o luna superba. Pot sa te intreb ceva? Portulacele oare merg si in exterior? Fac un fel de covor? Si sunt perene sau trebuie replantate in fiecare an? |
Da, e de chefuit, numa mie nu-mi arde. Spre seara am fost cu moralul la pamant. Un singur motiv de bucurie, ca sunt sanatoasa, atat cat stiu eu ca sunt.
Portulacele merg si afara, numai eu fac exceptie sa le tin in jardiniera, ca n-am gradina.
Uite un exemplu de pe net: www.viveroalvarez.com.ar/imagen/prod-propia/nn.jpg" target="_blank">portulace.
Ele rezista pana in toamna cand incep sa se ofileasca. In toata aceasta perioada poti sa aduni seminte de la ele pentru anul viitor. La unii li se intampla sa rasara singure in anul viitor din semintele cazute pe pamant sau purtate de vant.
Gabi (Mercedes), ieri ti-am admirat trandafirii de la balcon, sunt superbi!
Cristina - e o migaleala cu trandafirii din Sugus, ca nici la aniversarea de peste 10 ani nu ma mai apuc. Cel mai mult m-a deranjat ca ma lipeam de la caramele.
Weekend placut tuturor!
cristina22 spune:
Simi-noah, acum ma uit urat la tine!!! Ce ai ? ce e cu atitudinea asta? cand sa chefuiesti daca nu acum?????
Ioi, copiii din ziua de azi!!
cristina si Andrei
andy.p spune:
Buna dimineata.
Am tot cautat pe net de dimineata ceva despre campionat si se pare ca s-a terminat cel ptr juniori ieri..cum noi puteam doar azi sa mergem.Acum sunt doar meciuri de seniori:(,asa ca nu stiu daca se merita sa mergem...Daria ce zici??
Moni
...lumea zice ca amandoi seamana cu tati:(
Simi 
nu fi suparici.
Cris spor la pescuit..sa veniti cu pesti multi
...si Andy adora sa mearga la pescuit
,ca si taica-su de altfel![]()
O zi cat mai frumoasa tuturor.
laura,
andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
adi2003 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina22 Simi-noah, acum ma uit urat la tine!!! Ce ai ? ce e cu atitudinea asta? cand sa chefuiesti daca nu acum????? Ioi, copiii din ziua de azi!! cristina si Andrei ![]() |
Sa stii ca n-are nici o legatura cu mine. Eu doar mi-am vazut de treaba. Altii sunt cei care ma bulverseaza si ma fac sa nu-mi mai doresc nimic. E aiurea la 30 ani sa nu-ti mai doresti nimic.
szivarvany spune:
Ba azi eu ocup locul asta: 

Ma dor dintii din gura, "noroc" ca e sambata si mai e oleak pana luni, yuhuuu 

Siminel, vreau sa stiu cum ai facut trandafirii, sunt super frumosi !!!
WE frumos tuturor 
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"