Oradea (42)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Hai sa va arat modelul de covor sa-mi ziceti daca va place:covoras. L-am gasit destul de greu la dimensiunea potrivita si obligatoriu pe portocaliu.
Aseara cautam pe net modele de ornat torturi. Eu la capitolul asta sunt pe dinafara, nici inspiratia nu ma ajuta, numai ca tot va trebui sa decorez cumva tortul din 25.
O prietena de-a mea a zis ca ma invata sa fac trandafirasi pt tort din Sugus. Io-s tare curioasa sa vad ce-mi iese.

Gabi, imi pare rau pt catelusa. Stiu ce-nseamna sa pierzi un "sufletel".
Cristina &Co, multa sanatate!
Moni, chiar ma intrebam de ce nu ne mai scrii. Sa stii ca tot il pomenesc pe Luca de cand l-am vazut la intalnire.
Laura, La multi ani bebelinei! Cand veniti in parc?

Weekendul asta mi-e programat. Plec din nou in sat cu Maria. Se pare ca bunicii de acolo o asteapta cu un catelus. L-au luat special pentru ea si nu e de jucarie, e adevarat! Dar cred ca l-au luat si pentru matusica.

Album 1 + Album 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Si ptr ca azi am avut o stare cam ca vremea de afara,dublata de faptul ca mi se pare ca a trecut timpul ff repede am facut un montaj pe care va invit sa-l urmariti daca aveti chef

www.onetruemedia.com/shared?p=8ae66142cee8dda390a190&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa cresc eu!

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Si ce draguta e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Laura-cred ca esti tare mandra de minunile tale!!
Tare bine mi-a picat montajul!

Simi-fain covorul.Asa ma bucur ca ai pus pozica!! Eu am o problema, nu ma satur de amenajari in casa, de tot ce inseamna interioare.Uff, noroc ca-i criza

cristina si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Dragut! Sa te bucuri de ei pana la adanci batraneti!
Apropos ma pune pe ganduri sa fac si eu un montaj cu :

Asa imbatranec eu?

Hmmm....

Va doresc o zi super super tuturor!

Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Siminel de ce trebuia sa fie obligatoriu portocaliu?

Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui marius

Siminel de ce trebuia sa fie obligatoriu portocaliu?

Pagina legislativa

Pentru ca e culoarea mea preferata, ador mai ales combinatia de galben-portocaliu. Imi pare cea mai luminoasa culoare si parca-mi degaja o energie pozitiva.
Zugraveala am facut-o tot pe portocaliu. Intotdeauna mi-a placut culoarea aceasta. Sa va arat niste portulace portocalii?

Album 1 + Album 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

simina- si culoarea mea preferata este tot portocaliu, e frumos covorul ... hai sa ti spun ca eu am o perdea portocaliu cu galben si in diminetile insorite arata superb....

gabi_K, gabi_ j- pe unde sunteti?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Povestea unui licurici"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata..multumim de cuvintele frumoase

Mariusm-ai bine dispus de dimineata

Cris idem cu amenajarile interioare...uff criza asta

Simi ff frumos covorul,bucataria mea e portocalie,cand bate soarele e ceva de vis

Mercedes cum e Cristi?

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Andy,
Siminel, fain tare covorul Renovarile astea fac bine la moral !
Mercedes, iesiti azi cu bitza ?

Restu` ? Pe unde sunteti ???

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput