Oradea (42)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

stati, stati, si noi tot in 10 avem serbarea.Apoi am absolvent de gradinita!
Andrei e print de Cenusareasa.
Bani nu se strang(inca)

cristina si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

toata lumea in 10 la serbare

Si eu absolvent de gradinitza

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Noi pe 2
Abia asteptam

Sa nu ma lasati asa cu tenisu`, da ?
Ziceti cand mergeti si ne lipim

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Cum lipseste Daria o zi de la servici, cum nu mai scrie lumea la topic. Cum a revenit, cum umpleti paginile.
Aseara am fost in parc cu Maria, dar nu m-am intalnit cu DC-ul.
Azi mi-am luat un covoras portocaliu pentru camera mea. Mie-mi place.

Album 1 + Album 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Salutari! Ce de serbari, sa puneti neaparat poze.

Noi suntem binisor, tot plecata din cauza abonamentului la masaj si reflexoterapie, pe Luca il las la mama cat am eu programari. Din pacate insa nu vad niciun efect, adica masajul ma relaxeaza pe moment, dar eu voiam sa devin zen dupa reflexo, ma gandeam ca poate din cauza toxinelor din organism am asa o dispozitie proasta si sunt mai mereu nervoasa. Dar se pare ca n-are a face, e doar firea mea sucita si perfectionista. Daca stau sa ma gandesc, nici nu e rau sloganul ala care zice-se ca e al romanilor, "e bine si asa", cred ca poti trai 100 de ani daca il adopti. Dar mie perfectionismul asta mi-a facut viata un calvar, eu trebuie sa le planific pe toate si daca nu-mi ies e jale, iar de cand cu Luca mi se duc toate planurile pe apa sambetei... Si in plus m-am saturat si de cum merg lucrurile pe aici in romanica, tu dai banul si tot tu esti facut troaca de porci.

Eh, v-am impuiat capul, trebuia sa scriu la sectiunea psiho, nu aici N-am o perioada prea buna, cred ca o sa ma abtin un pic la scris pana imi trece.

Pupici la toti!

Monica, mami de Luca

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."

Mergi la inceput

Azi avem 8 luni!! asa ca ptr toata lumea.

Simi sa folosesti sanatoasa covorasul.

Moni va trece si perioada asta.

Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

laura - felicitari pentru cele 8 luni!

moni-te inteleg asa de bine...lasa ca va fi bine pana la urma

laura- nu e fixata inca ora dar probabil de la 15-16 ma gandesc ca de regula nu se tine cont ca parinti mai si lucreaza, probabil va tb. sa mi iau o zi libera.

Duminica ne-a murit catelusa care am crescut o noi pana a avut cristi vreo 4 luni la noi la bloc iar mai apoi am dus o la socrii.
N am indraznit sa spunem copiilor nimic pana ieri cand am fost plecati pana la marghita dupa un catelus de 2 luni. Le am spus frumos pe intelesul lor ca a mers in ceruri pentru ca deja era batrana si asta e... .Cristi a plans mult si azi noapte dar incet incet isi va reveni.catelusa aparea in pozele cand el era micut tot timpul. Interesant este ca nici noi n am stiut ca dunminica a murit ci doar luni am aflat in schimb parca ceva ne a impins sa mergem la intalnirea aceea de dupa masa din parc. Stiu ca acea intalnire era pentru memoria copilasilor dar pentru noi cainele era f aproape de sufletul nostru.

mamagiuliei- am rezolvat problema rochitei, arata frumos si pe cap va avea o coronita cu mac ce ii drept artificial dar se potriveste pentru rol.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Povestea unui licurici"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mneatza
Mercedes, super, abia astept pozele cu princess Sunt sigura ca e frumoasa-foc !
Sa pui poze cu noul membru al familiei

Moni, ooo, terapie prin shopping sau rearanjarea casei, la mine astea functioneaza de minune; mai adaug ciukalata si sunt ca si droghi de entuziasmata

Laura, la cat mai multe lunisoare !

Noi raportam o seara in casa, m-am simtit ingrozitor si am zacut.
De dimineata am mers la gradi si le-am dus un cd cu muzici gen HannahMontana, HSM, nebunie, cred ca m-a injurat oleaca doamna dar au fost asa de incantati sa se bataie
Stiu, sunt nebuna

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Mercedes ,nici la noi nu s-a tinut cont de chestia asta niciodata.Asteptam poze cu frumoasa.Imi pare rau de catelusa

Daria multa sanatate.Ce-ai patit?La bantuiala sunt cei mai buni picii astia..Andy mi-a zis ieri ca de abia asteapta sa aiba 16 ani sa mearga la discoteca

Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

'neatza!

Merce-offf! bietul Cristi!

Daria- cum esti acum?

Laura-poi tu ai d-ra, deja!!

Moni-cum sa nu ne mai scrii?? Ha? Ce-i asta?
E si asta o perioada, care trece.Siguuuur!!

Andrei e la ai mei, in concediu medical.Muceste si stranuta de 100 ori pe zi.Off, a luat nenorocita de raceala de la mine.
E prima oara cand lipseste anul asta de la gradi.Si ca o consolare, imi zice educatoarea ca sunt 2 copii cu varicela.Fain!

cristina si Andrei

Mergi la inceput