IN BANAT LA NOI ACASA REVENIM

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ela03 spune:

Ma bucur ca mai apuc sa intru si pe-aici.
Gabi, particip si eu cu grupa la concursul de desene pe asfalt de 1 Iunie.
nu stiu fetelor voi ce si cum ati patit in trecut dar eu una nu vreau sa-mi aduc minte, pot sa spun ca acum ma pricep mult mai bine la oameni si-mi selectez prietenii cu mai multa grija. Fiecare dezamagire din ultima vreme a fost o ocazie sa mai invat cate ceva despre oameni.
, Deni e in Timisoara?
Angy, si mie imi place muzica, cant la chitara, dar sunt amatoare.
Mai vorbim ca am o gramada de treaba de facut, de la o vreme sunt plina de energie si pusa pe fapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Salutare fete dragi! Sint si eu o banateanca "exilata" si intru pe aici ca-mi mai amintiti unele expresii pe care bag seama ca incep sa le cam uit.
Angy de la Chisoda sint si eu fan Efta Botoca si in general folclor autentic si traditii romanesti - in mod special din Banat. Nu ma prea pricep, mi-as dori sa stiu mai multe.
Nu stiu cit apuc sa scriu, dar mai citesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor
claudia, bine ca a ajuns ok printesa ta la bunici ai fata mare
angy, tu ziceai ca adori muzica contemporana?
bey am fost aseara la concert, contemporani brazilieni...ce ma distra ca aveau nume gen "Mozart jose Maria" (cum Dumnezeu imi ziceti si mie muma-sa le-a dat numele astea cand s-au nascut dar daca ei nu ajungeau compozitori/interpreti)
eu ca eu...dar sotul si astia mici nu prea au fost super incantati... alex aproape adormise la ultima parte din simfonie...prea "greu" pentru urechiusele lor....
va pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Ramona e fain la noi in Banat. Da e fain peste tot daca stii sa savurezi ce e mai bun in fiecare loc.

Cat despre muzica contemporana: imi place jazzul mai experimental, dar trebuie sa recunosc ca unii o duc in extrema si devin greu de digerat. Mai ales cei care fac muzica conceptuala. Daca nu ai puterea sa patrunzi in mintea lor si sa intuiesti ce au vrut sa transmita, te pierzi pe drum dupa primele 10 minute si ramai pe aratura.

Angy, sa ne pove: cum a fost recitalul?

Fac si eu pe desteapta, dar o fac frumos ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

fiecele vesele, am ajiuns si io da la munca, am vorbit cu mandra, o dusche binie, ii fasche mosul caigana cu soanca, ea e bitanga pra ulita cu fiecele, buna inca mai e la Bai la Tusnad, mainie vinie.
Ramona binie ai vinit, sa stai cu noi daca nu ai uitat da unge ai plecat , mie mi-e dor da Banatu meu , chiar daca acu numai e totul asa cum a fost, dar anul asta mi-am propus sa merg la sat la ruga banatana acolo unde am crescut, chiar daca bunici mei numai traiesc, am precene pe acolo, stiu ca voi fi dezamagita ca numai este cum era odata, dar mi-e tare dor sa vad batranii satului cum isi randuie scaunele roata in curce la caminu cultural si ai cineri joaca in hora.
Monica fata mare si cu stolu intreg pe capul ei .
Claudia , Laurico tu sche-ai mai dres astadzi, sche-i mai da nou pra la capitala, in afara de masini mulce si oamini grabiti? she ai mai facut da mancare la uriasu teu .
Gabi, Angy
trebuie sa o strigam pe Laura ca nu stiu pra undge umbla da ne-o zuitat bas da tat : LAURAAAAA.
Merg sa ii sicesc o poveasta copilului din dotare, imi aduc amince da poveasta cu pitpalacu sche mi-o dzicea mosu mie fii iertat!
Ne audzim manie gimineata la cafa.

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Multumesc Gabirus.
Claudia, esti mai aproape si ajungi mai des. Mi-e drag sa vizitez, dar de fiecare data mi se stringe inima cind vad cit de schimbat e totul. Nu zic ca o critica, doar ca nu mai seamana cu amintirile mele...
Hai sa nu va intristez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Haidati la un ceai de zar ars, asta ne mai pregatea maicuta da gimineata si ce bun mai era

Ramona da exact aia ziceam si eu ca numai e Banatul cum o fost, da ajiungem o data pa an si noi, mai des nu se poace cu servisiile si vacantele copiilor, de cati ani esti plecata?
Corino gata bagajele? cand plecati vineri sau sambata? cred ca, copiii numai au stare si adultii la fel.
Claudia va fi bine sunt sigura
Alina cum a fost cu Angy s-a descurcat bine?
Laurico Gabi ce faine programe sunt de 1 iunie la Tm, aici nu se face nimic ptr copii.
Him wie gehts?

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Vai ce vremeeee imi vine sa ma ascund sub sapte plapumi.

Dar pentru pamant e minunat, ca era seceta. Imi povesteau femeile in piata ca se usca capsunile. Si eu care speram ca fac gem de capsune.

La ora 16 merg la prima serbare a lui Lucas. Sa ne tineti pumnii. Fac si molaraie si daca ies unele dragute, pun si pe net.

Pe mai tarziu, sa fiti cuminti!

Fac si eu pe desteapta, dar o fac frumos ;)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claudia74

Haidati la un ceai de zar ars, asta ne mai pregatea maicuta da gimineata si ce bun mai era

Ramona da exact aia ziceam si eu ca numai e Banatul cum o fost, da ajiungem o data pa an si noi, mai des nu se poace cu servisiile si vacantele copiilor, de cati ani esti plecata?

INGERASUL EMMA AIDA

Timisoara Impreuna

De 25, dar am mai petrecut ceva timp in Romania si in anii astia. Mai recent n-am mai ajuns, de acum sint si copiii la scoala, ne-am mutat mai departe (o conectie in plus la avion) etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Va pup banatzance draji

Sunt acum c-am prinsa ca astazi a murit soacra mea si suntem numa intr-o umblatura....dupa prosoape,lumanari,la serviciile funerare....acum merg de bag un dus si plecam la priveghi.Mai vorbim numa sa fiu mai libera ca zilele astea am fost numa intr-o umblatura cand la ea acasa cand la noi.

Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici

www.onetruemedia.com/shared?p=71585c4d21b636217c488f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete cu noi

"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"

Mergi la inceput