IN BANAT LA NOI ACASA REVENIM

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

da vorbiti dragutelor cum va simtiti bine ca noi pricepem ca suntem fete destepte si mai ales modest(mai ales eu )

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica-elizabet

da vorbiti dragutelor cum va simtiti bine ca noi pricepem ca suntem fete destepte si mai ales modest(mai ales eu )

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Monica love u girl .
Laurico am givanit daja cu ea la cilifon, da biata fata she scie! i-am dzis sa dgea la careva da pr-acolo sa siceasca zadula sche am scris-o daca o fi totul bun, acu om vidgea, sa nu sa liege carieva da ea la vama ca umbla bitanga prin Europa , o sa stau ca pra ache tata noapcea, gimineata la 8 ajungie la mosu si la buna si atunci om vidgea, asta iarna da Crasiun a trecut ca voda prin loboda si iaince si inapoi pa la vama si n-o intrebat-o nima da sanatace, acu schica iar is probleme cu copii minori frasu scie.
Gabelu facem bani , ne givanim maine despre aia.
Angy, Laura, Claudia,Him pra undge umblati vandra

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Ciao fetele, sa nu intelegeti gresit mie mi-e ok cum vorbiti, citesc mai greu, asta din cauza ca unele pronuntii la cuvinte nu se regasesc asa cum am dori noi sa le scriem, de ex..gimineatza...nu e tocmai neaos, ne-ar trebui alfabetul sarb, unde avem exact acea litera d+j....sau d+z il folosim la ziua = dziua...etc.
Dar sigur simtiti-va bine ca ne e ok, mai ales dupa ce a zis Gaby
Gaby si Claudia cunosc si eu sentimentul numai ca l-am trait cu multi ani in urma, asa ca s-a cicatrizat...s-a betonat....lecuire totala, parca mai era si Ela in grup...sau gresesc?
L5845,am cunoscut foarte bine un violonist banatean se chema Efta Botoca - formatia Gh. Zamfir a anilor 70-80..., cea cu care a cucerit mapamondul, acest tip(sa-l ierte Dumnezeu, ca a murit imediat dupa revolutie), caruia marele Menuhinn dupa ce s-a plecat in fata lui i-a spus: "tu poti sa canti ce cant eu si cum cant eu, invers niciodata..." statea in Bucuresti de niste zeci buni de ani, avea nevasta braileanca...sau asa ceva si el niciodata in viata lui nu a vorbit altfel decat ca la el la Jebel, chit ca a vorbit cu ministrii, presedinti, a cantat la Casa Alba....etc,tu ai cea mai mare nevoie sa te conservi, sa nu te miticizezi , Scuuuuze Monica, fara intentie , asa se zice in tara ;)
Claudia, as veni daca ma primesti,dar e cam departe....am retinut bine zona Koln, nu? Cat de departe e de Limburg ca acolo am o fosta colega de clasa care ma tot cheama :)))
Monica, mersi de urari si tie la fel!

Eu va las fug la pregatire haine, maine Angy fica mea are recital de vioara, primul din viata ei, a mai avut auditii simple....dar acu e agitata si de emotii si de fitze...ca ea cu ce se imbraca....cum ii sta parul....astae....am imbatranit
O seaoa placuta, noapte buna!

Mergi la inceput

Alina tinem maine pumnii lui Angy, precis nu o va dezamagi pe mamica ei io nu stau langa Köln deloc, langa Stuttgart iubita cam 100 km de Stuttgart pe acolo pe la svabi banateni.

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

angy ca eshci o dulshe. De "miticizare" nu-i vorba giloc, chestie verificata, cand marg acas si mi se spune ca nu se vege dupa vorba ca stau la capitala. Iar ashi, itz dai sama ca imi creste inima cat bocancu' cand ma intreaba lumea daca mi-s banatzanca sau argeleanca, dupa accent. Nu-mi las io graiu si radashinile sa mi le inschimbe ragatzanii (no offense, ca sotul e bucurestean get-beget)
Tzan pumnii stransi manie la fata ta Sciu cum ii cu emotiile da auditie sau reshital, Doamne cum o tracut timpu iesta...parca ieri tramuram si io.Asa pofta m-ai facut, ca-mi vinie sa fug acasa sa-mi aduc lauta, ca m-o luat un dooor... Iar cu alfabetu', ai dreptace, numa' ca nu merje pra forumuri, in jeneral, sa folosashci alce caractere. Inca o data, bafta maine la fatutza ta, sa n-aiba emotii si sa-i scoale pra aia in pishioare, da pra scamnie, asa frumos sa cance, da?
claudia no lasa ca acu potz sta liniscita, ca scii shei cu fata. Drum bun sa aiba si sa agiunga cu binie la moshu si la buna.
monica si tie si la toace fiecile da pra ashi.

www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea licuriciului EMMA !

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi"

Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste

Doi zapaciti!

Mergi la inceput

a ajuns Deni cu bine la Cimisoara la bunisi, bucurie mare, va las o cafa ferbince, azi o bem cu frisca :

ma apuc de randuiala prin casa, apoi da mancarie.
Tzuc fiecele.

INGERASUL EMMA AIDA

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Doamne Agiuta ! c-o agiuns fata cu binie, vacantzie placuta sa aiba.
Am beut sha io cafa rapige, buuuna rau ca d-obishei , acu' ma pregaciesc sa fug pana in Real, ca s-o cam golit frijideriu.
Spor la trebi la tat natu'.

www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea licuriciului EMMA !

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi"

Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste

Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Clau, ma bucur ca a ajuns cu bine fata. Ma tot chinui sa intru pe mess sa givanim (am scris bine?) ... dar al naibii ca nu vrea! No! Acu' abia am reusit.

Si sa stii ca eu cred ca Angy se referea la alt set de probleme, nu la alea de care zici tu, sau?

Angy, tinem pumnii pentru domnisoara ta. Sa pui poze, sa o admiram. Ce varsta au acum copilasii tai? Stiu ca cel mare era mai mare decat fiica-mea si cea mica parca un pic mai mica. Ai mei fac 9 si 4 la vara. Am doi pui de Leu, asa-mi trebe Fiecare separat sunt foarte linistiti, dar impreuna sunt tare scandalagii. Dar sunt si amuzanti.

Laura, e bine ca ti-ai pastrat graiul si identitatea. Oricum si Bucurestiul are farmecul si avantajele lui.

Fac si eu pe desteapta, dar o fac frumos ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Clau Doamne ajiuta cä o ajiuns cu binie fata, ai dä capu mieu she chiefuri or fi prä acolo, vai dä uriechili lu buna sî lu moshu.
Va tzuc prä tace, cä am dä lucru, dä viniri mis pliecata cu familionu în Turshia sä nie brondzäm.

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Yasmine, calatorie faina. Asteptam molaraie. Uite ca invat si eu cuvinte noi, ce ziceti?

Clau, cred ca e fericita Deni, nu? Si bunicii la fel. Lasa, ca restul vine si trece.

Fac si eu pe desteapta, dar o fac frumos ;)

Mergi la inceput