IN BANAT LA NOI ACASA REVENIM
Raspunsuri - Pagina 16
L5845 spune:
Da, da, asa-i claudia...shu'nu dupa urieche ca sa fie cu parieche
. Harnishieee, mai potz? Daca ce prishepi la atacea, traba ca sotu' tieu ii norocos, sa tzana binie da cine sa nu ce fure vrunu,da? Poace daca manie mai ramanie vro croafna, arunci vro cotzca si pra ashi, nuuuu ?
? Povestasc manie cum o fost cu goshcii da zaua sotului. Hogina buna sa ai, fata draga.
Yasmine buna treaba cu roata, ii buna si ca fashe bulanu fromos si ii sanatos la toace
. Nu merje sa-ti pui si vrun ventilatori, poace mai ia dan caldura, she dzashi ?
Glumesc, sper ca nu ce superi pra minie.
gabi daca tot ce prishepi la d'ashcea, atunshi ashceptam si molaraie cu mica actorita.
angy11 LA MULTI ANI ! prantru sootu tieu, sa fie sanatos si sa aveti viata faina impreuna.
Asa ca inchei ashi, va doresc noapce buna la toace si ne vigem gimineata la cafa ! O sara buna s-avetz.
www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea licuriciului EMMA !
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si 
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi"
Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
angy11 spune:
Fetelor va tot citesc si abia traduc, desi stiu sa vorbesc in mai multe sub-dialecte banatene, daca abia citesc si traduc eu saracutele Gaby, Monica ce sa inteleaga...:)))
Gaby ,ii doresc succes Evei la serbare, sa ne povestesti cum a fost, eventual niste poze...
Claudia, au fost bune crofnele....apropos cuvantul vine din germana de acolo au preluat banatenii :)
Mersi de urari!
Ela, Gyonghi, Him, Monica unde ati disparut?
Eu am avut o zi mai incarcata decat estimam, iar acu seara s-a lasat cu contraziceri, ca vrem sa mergem cu copiii la Disneyland, noi, fratele meu cu familia, bunicii...apoi Spania, la mare la sora-mea si nu cadeam deacord cu plecare orire, traseu, daca ne oprim la izorul Dunarii, mai inainte la Salzburg....unde dormim, eu vrea la intoarcere doua trei zile in Italia la shoping, ca sunt reduceri maaaari atunci, frate-miu nu vrea...eh pana la urma dam noi de capat traseul
Va doresc o saptamana faina.
Pussy!
monica-elizabet spune:
banatzencele
La multi ani!(desi cu intarziere) sotului tau angy, sa fie sanatos
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
claudia74 spune:
Haidati la o cicoare cu lapce cald proaspat muls
:

era bautura da gimineata la sat la bunischi 
Angy nu vii si la mine
daca tot faci turul europei ![]()
.
Gabi
copilasii tei si
ca mi-ai ascultat ieri nacazul.
Laura am fost cam tabarata ieri dar a trecut, mai am crofne si placinta cu branza dulsche mai am
, nu-s ele ca a lui maicuta mea (Dumnezeu s-o hodgineasca in pasche) dar mere
Angy si vailing vine tot din germana ca atatea alte zeci de cuvinte banatene, eu abia de cand am invatat germana am dedus asta ![]()
Corina ce plimbi cu bitzigla?
Fug sa duc copilul la gradginitza.
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
L5845 spune:
Mmm, buna gimineata si da la minie, am venit dupa miros
, multzamim doamna claudia ca ne-ai trezit amintiri faine cu cicoarea cu lapce. Buuune-bune si coafnile, sigur maicuta ta ii mandra da cine, d'acolo dantra stele
. 
Io v-am avetizat ca-s corshitura da banatan cu argelean, asa ca....sper totusi sa ma fac intaleasa macar o tzara 
.
www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea licuriciului EMMA !
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si 
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi"
Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
gabirus spune:
Io inteleg, Angi, nu e bai. Mi-s jumate unguraica, la scoala am invatat nemteste ... asa ca ma prind ce zic ele, doar ca mere mai greu cu cititul.
La Multi Ani sotului tau, sa traiasca fericit alaturi de familia lui frumoasa pana la adanci batraneti. 
Clau, sunt aici pentru tine, stii asta
Stiu cum e uneori sa simti ca se darama cerul in cap la tine. Si atunci e important sa ai prieteni langa tine care sa mai alunge din nori.
Dar chiar asa: pe unde or fi absentele?
De serbare - mai aveti o tzara de rabdarie, ca e abia peste o saptamana.
Pentru timisorence - sugestii de program ptr copii in weekend + 1 iunie:
31 Mai - "Ziua Copilului pe bicicleta", Str. Circumvalatiunii, vis-a-vis de Billa, incepe la ora 11
31 Mai - Zoo - spectacole, incepand cu ora 11
1 iunie - Muzeul Satului - desene pe asfalt, concurs de role, concurs de adunat indicii - orele 11-20
Fac si eu pe desteapta, dar o fac frumos ;)
L5845 spune:
Fetelor, daca vreti sa vorbim normal, nu-i problema, eu una m-am lasat dusa de val ca sa scriu in grai, ca mi se parea mai deosebit
. 
si 
Spre tzel!
Doi zapaciti!
gabirus spune:
Vorbiti cum va pica voua bine, ca ne descurcam noi 
Mie chiar mi se pare funny, mai invat chestii pe care nu le stiam.
Fac si eu pe desteapta, dar o fac frumos ;)
claudia74 spune:
vorbim cum am inscheput, mai io mi-s cam nacajita, nu am mai avut cap cu d-soara si am lasat-o sa plesche la Cimisoara singura cu busul, acu stau ca pra asche pana ajungie manie gimineata, are vacanta 2 sapt de Rusalii asa e aici, vacanta mare o are abia in august cand vinim tati acasa.
Acu sper sa ajunga bine ca cica iara se leaga de minorii care cirula singuri la vama.
Am un sufleu de conopida in cuptor
si o salata greceasca cu branza feta, plaschinta mai am da ieri, acusi plec la munca, va doriesc o sara faina.
va
pra tasche.
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
L5845 spune:
gabirus
.
claudia stai fatuca linishcita ca daca era sa fie sheva, aflai rapige, nu-i problema. Da' macar un cilifon are fata te la ea sau nu i-ai dat, ca sa nu sa leje careva da ea? Nu ma prishep la drumuri d'ashcea mai lunji, da' sper s-junga cu binie la Cimisoara. Nu merje sa suni la firma da transport? Ca aia sigur au nr. de cilifon da la shofier, ia vedz, inshearca asa, poate potz vorbi cu ea. 
si 
Spre tzel!
Doi zapaciti!