IN BANAT LA NOI ACASA REVENIM
Raspunsuri - Pagina 15
claudia74 spune:
Neatza buna, haidati la cafa cu dzar, cu caimac, cum o vrieti :

aveam eu o presimtire ca vor mai intra fiece banatance ![]()
Leo e calutzul nu? si tu stai pe langa Passau nu? mi-am facut temele din capitolele anterioare
, hai scrie cu noi Himmelsduft 
.
Fiecele absencele, pra undge umblara-ti ieri?
Cimisorencele ati fost la benoclu
?
Resitanca sche mai dzici, cum fu la chef la soatza, ai bucatarit mult, tzucu-ti manurile tele harnische
.
Laureluuuuuuuu ce-ai facut mandra la salon la sorella?
Corino sche ati mancat bun ieri?
Angi ce activitati mai sunt pe la liceu ca la filarmonica (vb Monicai) merge bine treaba
.
Mierg sa la apuc da trabaluit prin casa, ca apoi ies in gradgina la treaba.
O sambata placuta va doriesc.
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
angy11 spune:
Buna noaptea ca seara a fost de muuult!
Monica, asa e in festival in fiecare an in a doua jumatate a lunii mai e Timisoara muzicala, nu e de talia festivalului Enescu pentru ca nu sunt fondurile aferente, dar e ok, ne desfatam totusi....insa parca acu un an su acu doi ani a fost mai pe gustul meu....mei multa muzica contemporana....poate par dusa cu pluta, dar 35 de ani am auzit clasic, preclasic, romanitic....etc am o perioada in care numai contemporanul ma atrage, poate e defect profesional ca numai asta cantam la percutie, nu sunt deacord absolut deloc cu transcriptiile....adica nu mai sunt...
Claudia , la liceu e activitate intensa, marti am avut doua "cantari" adica ceva ce vrea sa semene cu un recital, una dimineata la 10, alta de la 15-19, apoi am fugit la filarmonica unde era recital de percutie....vineri deci ieri am avut altul....evident la fiecare cantam altceva....
Him, milioane, miliarde de pusici, habar n-ai cat mi-a fost de dor de tine de Leo....abia astept sa stam la povesti.
Eu am intrat la ora asta deoarece acu mi-au plecat musafirii, a fost ieri ziua sotului, dar cum am avut concert am tinut azi si mai tinem si maine ca unii colegigi care sunt la Filarmonica in frunte cu frate-miu aveau concert....deci maine seria doua...
Detalii sper maine mai pe larg.
Va pup pe toate!
claudia74 spune:
Neatza buna la banatence, unde umblara-ti ieri da n-ati dat pr-asilea? haidati la cafa da gimineata :

Angy sa traiasca sotul, sa fiti sanatosi si fericiti toata viata 
distractie placuta si ptr azi si o felie de toarta si pentru noi
.
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
gabirus spune:
Buna seara de Duminica!
Nu am mai fost sa ne benoclam vineri, ca s-a innorat (noaptea a fost furtuna). Azi am vrut sa mergem la strand, dar nu am avut noroc de vreme de strand. Asa ca a trecut vremea cu nimicuri.
Angy, multumiri pentru informatii. Abia astept sa imi delectez auzul, in ultima vreme am neglijat sa am o viata culturala si nu imi place lucrul asta.
Clau, daca nu ai fi asa sarguincioasa sa scrii in fiecare zi aici, cine stie pe ce pagina am ajunge 

Himmelsduft, willkommen zurück! Ai un calut? Ce frumos! Fiica-mea ar fi incantata. Cred ca asta e lucrul care imi place cel mai mult la Germania: toate posibiltatile de a petrece timpul liber.
Fac si eu pe desteapta, dar o fac frumos ;)
Yasmine spune:
Noapce bunä fiecilor, ne dushem la somn.
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena
claudia74 spune:
Va las cafa calda, io plec la munca, ne audzim dupe-amiazat :

INGERASUL EMMA AIDA
Timisoara Impreuna
L5845 spune:

Buna gimineata la tat natu' !
claudia multzamim da
si spor la lucru.
Revin si io mai tardzau, v-am tzucat
pra tace.
S-vetz o saptamana faina
!
www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea licuriciului EMMA !
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si 
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi"
Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
gabirus spune:
Va doresc o saptamana faina tuturor!
Noi ne pregatim de Serbarea de 1 (mai precis 2) iunie. Am scris un scenariu pentru sceneta cu Peter Pan, in care Eva va fi Tinkerbell.
Abia astept sa ii vad pe micii artisti. 
Da' Laura pe unde e? De ce nu mai trece pe aici? E ocupata? O fi totul ok cu ele?
Fac si eu pe desteapta, dar o fac frumos ;)
Yasmine spune:
Sî dä la minie un salut dîn mers, ca ma sui pä roatä (parca asa se chema bicicleta) sî piedalez sprä casä, pä trishshinshi dä gragie, vai shamar dä capu mieu.
Va tzuc fiecilor.
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena
claudia74 spune:
Fiecilor si io va tzuc din mers, am facut un vailing da crofne la copiii si acu merg sa ii bag la spalat, am udat gradgina, am fost la plimbare otzara, acu sa ma ocesasc si io ca is tabarata rau, somn usor va doresc si sapce purischi si mai daparce scie Laura.
INGERASUL EMMA AIDA
Timisoara Impreuna