IN BANAT LA NOI ACASA REVENIM
Raspunsuri - Pagina 19
claudia74 spune:
Laura sincere condoleante 
acu am venit de la munca, merg la treburile casei ce au mai ramas de facut.
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
L5845 spune:
Laura, Sincere Condoleante ! si din partea mea.
www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea licuriciului EMMA !
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si 
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi"
Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
Yasmine spune:
Laura condoleante, sī sa nie vigiem cu binie īntr-o saptamana cīnd vinim dīn Turshia.
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noėl, Yasmin Serena
claudia74 spune:
Corino sadgere placuta sa ai pr-acolo, trimeti otzara mare si soare si la noi.
Haidati la cafa :

Ramona de 25 de ani esti plecata? uffff si de cati ani nu ai mai venit in tara, ca presupun ca nu puteti veni in fiecare an? de unde esti din Banat, hai mai pove despre tine ca acusi e gata capitolul si facem lista pe prima pagina
.
Fiecelor sunceti binie tache? va
.
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
gabirus spune:
Laura, condoleante! Cum suporta sotul tau? Trebuie sa fie tare greu pentru el ...
si pentru toata familia.
Ramona, e bine ca pastrezi totusi legaturi cu radacinile tale. Altii, plecati de mult mai putini ani decat tine, au uitat limba romana, au uitat de unde au plecat. Oi fi eu subiectiva, pentru ca stau in Romania, dar cred ca locul unde te-ai nascut si de unde se trage neamul tau si sangele tau nu trebuie uitat, chiar din contra.
Fac si eu pe desteapta, dar o fac frumos ;)
claudia74 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabirus Ramona, e bine ca pastrezi totusi legaturi cu radacinile tale. Altii, plecati de mult mai putini ani decat tine, au uitat limba romana, au uitat de unde au plecat. Oi fi eu subiectiva, pentru ca stau in Romania, dar cred ca locul unde te-ai nascut si de unde se trage neamul tau si sangele tau nu trebuie uitat, chiar din contra. Fac si eu pe desteapta, dar o fac frumos ;) |

exact Gabi 

INGERASUL EMMA AIDA
Timisoara Impreuna
angy11 spune:
Ciao fetele!
Iar n-am maut timp de comp, asa ca o iau in ordine:
Angy a cantat foarte bine, chiar frumos de tot, profa a fost foarte incantata de ea, apoi mi-a marturist ca a fortat nota un pic cu programul ei, ca sa vada ce capacitati are, ca desi e a 2-a a cantat program de-a IV si chiar foarte bine asa ca la anul stie ce pedale sa apese.
Una peste alta miercuri dimineata a ramas acasa de la ore sa fie odihnita pentru recital si m-au trimis de la directiune dupa ea ca vine televiziunea romana sa filmeze o fetita mica care canta biune la vioara si vorbeste bine....asa ca am fugit dupa ea, am adus-o a filmat, cele care prindetio TVR 3, cred ca de 1 iunie o sa fie emisiunea.
Monica, eu am obisniut copiii cu muzica contemporana asa incet incet, chiar o gusta acum.
Noi il cantam foarte des pe Ney Rosauro, e brazilian, dar acum cred ca sta in Miami, unde preda...are un ansamblu de percutie, eu mi-am cumparat si xeroxat cam tot ce a scris. Is bestiali brazilienii la percutie.
Gaby, Daniel are 11 ani e clasa IV, iar Angy face noua in septembrie.Am sa tin cont de faptul ca iti place jazz-ul si am sa te anunt cand aflu de vreu concert mai deosebit. Succes lui Lucas la serbare!
laura, sincere condoleante!
Clau, ma bucur ca a ajuns cu bine fata.Lumea ei cu bunicii.
Ramona bine ai venit! wow 25 de ani....mult!
Corina, distractie la turci, sa veniti bronzati!
Ela, succes cu copilasii la concurs, eu azi am aflat ca fica-mea e libera luni ca au pianistii din clasa examen 
Laura, ma gandeam eu ca nu te corup aia asa usor. Eu in aprilie am fost la Bucuresti la Olimpiada si am fost tare mandra de mine ca fostul meu elev( unul din baietii de la Sistem), ne-a luat pe mine si pe sotul meu la el, ne-a pus casa la dispozitie....super fain.
Sper ca n-am uitat pe nimeni...fug la scoala ca am teste de aptitudini ptr, viitoare clasa a V.
Va pup, in curand poze de la recital...poate si fimare a pe You Tube.
Ramona J spune:
Condoleante Laura.
Multumesc fetelor! Acum n-am mai fost de vreo trei ani, dar in unii ani am fost si de trei-patru ori, plus ca am petrecut perioade mai lungi in Romania.
Sint din Lugoj, dar am mai petrecut niste ani la Bucuresti si la Timisoara. He, he, de cind ma stiu am tot fost cu rucsacul in spinare!
monica-elizabet spune:
felicitari lui angy si pentru filmare si pentru recital 
pe toate sa aveti un we fain
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
gabirus spune:
Alina(angy), felicitari pentru Angy si la multe succese! E cam de aceeasi varsta cu Eva, ea face noua in iulie.
Cred ca e un sentiment minunat sa iti vezi fostii elevi realizati, impliniti ca muzicieni. E o mandrie ... aparte.
Ma bucur ca nu mai e asa de mohorat afara, chiar m-ar fi deprimat asa o vreme aiurea cand aveam planuri de colindat cu copiii weekendul asta, daca tot sunt atatea activitati interesante.
Tocmai am facut spuma de capsuni si crema de branza proaspata cu verdeturi, asa ca imi chem trupa de la joaca la indopat.
Va pup, ne "vedem" maine.
G & Co.
Fac si eu pe desteapta, dar o fac frumos ;)