IN BANAT LA NOI ACASA REVENIM

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

am voie si eu la indopat eu acu am venit de la scarbici, am papat si eu o omleta, dar bunatatile lui Gabi le vreau clar , mai ales de la Cimisoara .
Ramona esti surata cu Corina tot din Lugoj , eu asi lua-o razna sa nu vin 3 ani in Romania .
Alina felicitari, nici nu se putea altfel,asteptam video pe youtube .
Laurica resintanca pra undge umblii? cu sche treburi?
Va doresc o sara faina.

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

O cafa nu da nima :

Ce faceti in we? participati la activitatile de 1 Iunie?

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Multam de cafa, acu chiar ca pica bine, sta sa ploua si e apasatoare vremea. Nu prea am facut nimic azi: papica si am belit ochii in televizor la tot felu de Discovery-uri.

A, si am terminat de vizionat un film la care am adormit aseara: "About Schmidt". Mi-a placut foarte mult, desi nu e un rol potrivit personalitatii lui Jack Nicholson. Povestea insa este excelenta. Nu va dau detalii, ca poate vreti sa-l vedeti.

Printre picaturi am mai si citit, iar acum vreau sa imi fac ordine in dulap.

Gata, am dat raportul complet si ma duc sa imi savurez cafeaua ... altfel adorm.

Fac si eu pe desteapta, dar o fac frumos ;)

Mergi la inceput

Clau, mama, cand intri, fa te rog si capitol nou.

Mergi la inceput

Am pus si vreo 2 poze de la serbare; de fapt de dupa, cu diploma de absolveent de grupa mica si cu "portofoliu"; cred ca o sa ajunga toti la Nasa, ce mai

http://picasaweb.google.com/gabby.rus/KidsShow#5341603607385535250

nu mai multe, ca nu prea mi-au iesit grozave, era o lumina chioara si inghesuiala mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Buna dzaua la tot natu' !

No, ca mai dau si eu o da dupa amiadz, sa ne trezam otzara...ca da la potopu' d'afara....parca-mi vinie sa ma bag sub duna .
Fainie molaraie gabirus, pruncii frumosi.
claudia multamim da cafa da gimineata, buuna rau, ca d'obishei.
M-am buzumanit da cap si am ramas cu datorii, agica nu am apucat sa va spun she am pregacit da dzaua sotului : am facit nisce aperitive d'ashcea, nisce snitele umplute si am incheiat cu tort bezea, plus da beut si cam atat.

V-am pra tace.

www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea licuriciului EMMA !

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si

" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!" - G. Funakoshi
" Un copil este o iubire devenita vizibila" - Novalis

Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste

Doi zapaciti!

Mergi la inceput

SUBIECT INCHIS HAIDATI AICI

INGERASUL EMMA AIDA

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput