FRICA, monstrul cu dinti roz
Raspunsuri - Pagina 3
nikole spune:
Hmmmm...daca exista demoni, frica e unul dintre ei.
Mi se pare cea mai distructiva emotie, si eu una as da orice ptr a scapa de ea, mai ales ca la mine e frica cronica , sau am deat deja in anxietate.
Oricum, am o singura frica, care genreaza altele...
aceea de a ...trece intr-o alta lume/dimensiune, inninte de a-mi vedea copilul macar adolescent, si innainte de a-mi vedea visul cu ochii...sa fac ce imi place, sa traiesc unde vreau, alaturi de oamenii care imi plac, etc etc
si as mai adauga frica de avion/zbor/inaltimi....de fapt nu-s cat e frica si cat rau de miscare.
Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
danat spune:
AM citit ce ati mai scris si unele raspunsuri m-au distrat de-a dreptul, altele m-au facut sa ma intreb daca nu simt si eu aceleasi temeri...si mi-am dat seama ca eu, dupa ce am nascut, am capatat, in mod foaarte ciudat, o firca de a sta la inaltime (de ex intr-o cladire prea aproape de balustrada, sau intr-o roata din parcu lde distractii, sau intr-un lift de sticla..) in schimb nu mi-e frica deloc (ma rog, poate putin la decolare, ca am fundul mare si trage in jos ), dar in rest, in avion ma simt super, cu toate ca e la 10.000 m inaltime, iar cladirile sunt la doar 40-50 m si au si parapet...e o ciudatenie, recunosc. Si nu vad legatura ei cu aparitia de dupa ce am devenit mama....cred ca tre' sa ajung la un pisicolog curand
Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Hobby
paula2003 spune:
Frica!?
Este asa de greu si complicat sa-ti fie frica mereu de ceva. Eu nu m-am gandit niciodata la ce am vazut pe aici, dar frica mea este sa nu-mi moara fetita cand este bolnava. Aceasta frica este mult mai cumplita decat un cutremur, fulger... Ma simt neajutorata cand nu pot sa o ajut sa-i treaca mai repede o gripa, raceala... si sa nu-mi mai fie frica de moarte.
Frica, de cand cu Gigi Becali...multe mi-au trecut prin cap.
Puppa spune:
Mie nu prea imi este frica de multe lucruri, insa cel mai des ma gandesc cu groaza ca unul dintre cei dragi ar muri sau ar putea sa se imbolnaveasca grav. Nu imi este frica de faptul ca as putea muri eu. Mai degraba cred ca ar fi mai rau daca as ramane paralizata sau ar trebui sa depinde de cineva toata viata. Imi mai este frica de accidente stupide, de altfel ma gandesc uneori ca eu asa am sa mor.
Apoi, mi-e frica de inaltime...dar tot din cauza ideii ca ar putea surveni un accident stupid.
Si cand eram mai mica imi era frica de mine, pentru ca uneori luam niste decizii...Acum am mai scapat de teama asta, ca am mai crescut si eu...
http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/
Deus spune:
Mi-e frica, mi-e frica sa dorm singurica...:)
Mi-e frica de bolile psihice care-s parsive! in rest, de raman leguma in caz de accident ma impusc si gata am rezolvat problema in felul meu.
Oricum ne vedem dincolo:)keep in touch.
www.de-azi.ro
poze familia mea
inspiratie, dragoste, putere ... pentru oricine crede ca nu mai poate...
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg
Mindy spune:
Mi-e frica de razboi, de arme, de calamitati naturale. Mi se intampla de multe ori sa visez cu razboi si avioane prabusite..e nasol de tot.
Mi-e frica de soferi teribilisti, mai ales in Ro, unde te simti asa in nesiguranta in masina, unde nu stii ce iti apare in fata din curba stiind cat de multi nebuni sunt la volan.
Mi-e frica sa nu pateasca fetita mea ceva, sa nu se imbolnaveasca.
Mi-e frica (mai mult groaza) de batranete...
stockholm spune:
fetele eu credca detin aproape toate fricile din lume :
1.mi e frica de inaltime
2.sunt claustofoba
3.mie frica de natura (paduri ,munti am mereu senzatia ca se prabusesc peste mine )
4.mi e frica de intuneric
5.mi e frica de serpi
6.mie frica de cutremur
7.mi e frica de apa
8.mi e frica de foc
cam astea sunt alea mai nasoale dar sigur mai am ceva frici
Tisina spune:
Era un film cu Jack Nicolson, in care el si inca trei tipe (actrite cunoscute dar nu imi vin acum in minte numele lor) erau vrajitori. Si la un moment dat el le filmeaza in timp ce fiecare povestea de ce le este cel mai frica, pentru ca apoi sa le tortureze indeplinindu-le spaimele.
Asa ca..... mi-e frica sa va spun de ce imi este frica
Tala spune:
- imi era frica de Mircea-nebunu' (un nebun din pantelimon, cartierul in care am crescut...) - am aflat ca l-au impuscat politistii in Germania, asa ca m-am linistit
- imi era frica de cutremur (m-am mutat la casa dar ma rog, daca e sa mai vina unul sa ma prinda aici si nu prin centru)
- imi era frica de razboi - incerc sa-mi reprim si teama asta
- imi este teama ca de ceea ce mi-e frica nu scap (probata!!!) asa ca nu mi-e frica de nimic....
Bucurie!
Anina_n spune:
Cea mai mare frica a mea esta ca fetita mea insulinodependenta sa nu ramana blocata pe undeva fara insulina si mancare bogata in glucide. Sau de o coma hipoglucidica la ea.
Apoi, sa nu mi se intample mie ceva, sa pot fi langa ea cat mai mult timp posibil, sanatoasa si puternica.
Si abia apoi de boli grave, de cutremur, de accidente de masina, de apa, de foc, de infarct.
Sa ne fereasca Bunul Dumnezeu de asa ceva !
Edit: In situatii de frica, incerc sa nu las frica sa ma stapaneasca, ci, sa o stapanesc eu pe ea.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Scorpiutze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !