FRICA, monstrul cu dinti roz
Mi-e frica de fulger, de cutremur, de tzunani... de apa in special. Am momente cand sunt in dus si, sub ploaia controlabila de apa, imi sageata in cap gandul - cum ar fi sa nu pot respira. Ma tem cand zbor cu avionul si ma gandesc in fractiuni de secunda - pe ascuns; oare cum se identifica oamenii care sunt victemele unui accident aviatic? Suna cineva la dentist sa intrebe ce plombe au avut nefericitii? Nu ma tem de vulcan sau foc... daca as avea de ales intre inec sau foc, as alege totusi focul.
Ma tem de bolile care ne-ar putea aiuri genele, ma intreb uneori: cum e mai usor sa mori? fulgerator sau dupa lungi si infricosatoare anotimpuri de durere? Si mortii se machiaza sau nu?
Cel mai probabi, Frica are dintii roz. Si ranjeste in spatele oglinzii. Si e in spatele fiecaruia din noi. De ce va este frica?
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
Raspunsuri
danat spune:
Interesant pusa problema! Pai daca are dintii roz deja e mai 'simpatica" tanti Frica, nu?
Cred ca te gandesti prea mult
Poate cel mai bine e sa nu ne fie frica, adica o frica pregnanta, ca stii tu, legea atractiei...ce gandesti, atragi!
Cu Dumnezeu inainte, cu gandirea pozitiva, chiar si cand intamplarile sunt mai gri spre negru.
Frici cred ca avem cu totii, ale mele sunt numeroase rau, mai ales dupa ce am devenit mama, parca sunt 'a mai baba dintre babe. Fricile mele incep bineinteles cu intamplari legate de copil, apoi cu chestii generale, stil cutremur, avion, etc...si ultimele cele personale. Ca de mine, daca am timp mai ma gandesc, daca nu...
Ar fi interesanta parerea unui psiholog apropos de fricile noastre.
Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Hobby
Deus spune:
tocmai ma gandesc sa-mi mai fac un tatuaj in care sa scriu sa nu ma tem niciodata! Mi-e frica sa nu pateasca ceva cei dragi mie insa pt mine incerc zilnic sa-mi spun sa nu-mi fie frica de nimic fiindca altfel am sa fac totul in viata cu masura, cu pasi mici, fara sa ma bucur de calatorie...Nu fac pe grozava ci doar pur si simplu eu cred foarte tare ca suntem energii care traim impreuna pe acest pamant, ca exista ceva f interesant dupa moarte si ca daca ma tem pt ce o sa fie nu o sa ma pot bucura de ce este acum.
A nu se intelege ca fac doar sporturi extreme si ca trec strada cu ochii inchisi:)
Sa fiu complet sincera mi-e frica de bolile psihice in care nu mai detii controlul...
www.de-azi.ro
poze familia mea
inspiratie, dragoste, putere ... pentru oricine crede ca nu mai poate...
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg
Alex2 spune:
Citat: |
cum e mai usor sa mori? |
Nu ma tem de moarte. Oamenii care traiesc intens nu se tem de moarte.
Ma tem insa ca nu voi putea trai cum vreau eu.
Alexandru, tati de 3 copii perfecti
(un baietel nazdravan, o fetita mica luptatoare, si un ingeras in cer)
_
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...
luny spune:
frica...ce sentiment...tuturor ne e frica de ceva, altfel nu traim, nu suntem oameni, ci roboti...recunosc, eu una sunt panicoasa si am momente cand ma sperii de propria-mi umbra, cum la fel am momentele mele 'de glorie' si de extremism, aventura si senzatii tari...mi-e frica de toate calamitatile naturale si de bolile netratabile, lucruri asupra carora nimeni nu are control...dar cel mai frica mi-ar fi...sa respir.. daca nu ar mai fi langa mine sotul si copilul..
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
oanamada spune:
Mmmmm...mi-e frica de moarte dintr-un singur considerent: ca nu mai apuc sa-mi vad fata crescand! Pana sa o am pe ea...mi-era frica sa nu mor inaintea bunicii mele care este sufletul si inima mea...care m-a crescut de mica si care este cea mai buna prietena si sfatuitoare a mea....
1. Mi-e frica de boala grava care te schilodeste si te face dependent de altii si ii transforma pe ceialati in oameni chinuiti din cauza ta!
2. Mi-e frica de cutremur de nu mai pot si cu toate astea...intotdeauna...m-am purtat cu mult sange rece...de altfel la mine efectele se vad dupa ce trece "furtuna"..tremur, ma inmoi toata si stau pe wc din 10 in 10 minute
3. Mi-e frica de viteza si de inaltime...sa mori din cauza unor astfel de lucruri mi se pare absurd.
4. Mi-e frica de moarte...intotdeauna imi impun sa gandesc pozitiv si sa spun ca alor mei nu li se poate intampla nimic rau...atunci cand se intampla ceva rau...sunt tare...dar dupa o perioada clachez...si clachez grav de tot....
5. Sa nu radeti de mine...mi-e frica sa nu cada mobilele pe mine in somn, in timpul unui cutremur...in fiecare seara trag usile glisante de la dulap (dorm pe partea cu dulapul)cat mai departe de mine...am un dulap in perete cu niste usi imense cu oglinda de sus pana jos...in seara asta...cred ca imi chem vecinii sa ma ajute sa le dea jos...sau ma culc in camera fetitei
O seara buna si fara "evenimente"!
Oana siCati mica (1 an si 8 luni)
CATI POZE NOI
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
ladyJ spune:
Cred ca sunt putini oameni in lume care pot declara ca nu le e frica de nimic. Si daca totusi sunt care spun asta, inseamna ca ei nu iubesc. NIMIC.
Mie mi-e frica de situatiile limita. Acele situatii in care trebuie sa actionezi foarte rapid si precis ,ca daca nu se intampla o catastrofa.
Nu vreau sa fiu pusa niciodata in situatii limita. Nu vreau sa fiu nevoita sa salvez un om din foc, din apa,dintr-un accident... Pentru ca daca nu reusesc...nu stiu cum m-as putea impaca cu mine.Din acest motiv nu m-am facut doctor, cum visa mama:-)
Mi-e frica de gandaci si tot felul de ganganii
In rest..sigur, intrebari triste cum isi pune la un moment dat fiecare:
-daca cade avionul.. daca pierd o persoana draga..daca nu voi mai fi capabila sa fac cutare lucru.. daca pierd linistea de care ma bucur..daca...daca..?
Dar aceste ganduri le alung repede, sunt o optimista si o norocoasa. Ceea ce va doresc si voua
pitzinuca spune:
interesant titlu.
mie in general, de ce mi-e frica, nu scap
cel mai frica imi e ca o sa esuez in educatia, apropierea, intelegerea copilului meu. ca o sa o dau in bara cand vor urla hormonii pubertatii in el, ca o sa il tenteze drogurile, o sa le incerce si nu va simti nevoia sa ne spuna...
de droguri imi e frica.
b
"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."
conchita spune:
mie mi-e frica sa stau pe planeta asta. am vertij des, realizand ca sunt pe o bucatica de pamant inconjurata de apa, undeva in neant. in florida am avut cel mai des senzatiile astea de cadere in gol, cu ameteala resimtita fizic, desi eram in masina, conduceam fain frumos, dar soseaua era intre doua mlastini si cand ma gandeam ca dedesubt e doar o gramada de nisip...
Tzuni spune:
Citat: |
citat din mesajul lui desprecopii Mi-e frica de fulger, de cutremur, de tzunami... de apa in special. |
...bine ca nu te temi de Tzuni!
Mie nu mi-e teama de moarte. Nu mi-a fost teama niciodata. Nu stiu de ce, n-am nicio explicatie. Daca e sa mor, mor! Si gata! Ma tem doar sa nu mor neepilata si nemachiata!
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE
www.youtube.com/watch?v=VCAx2YciYx8&eurl=http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134738&whichpage=13" target="_blank">MELODIA MEA ZILNICA
si....
www.imdb.com/title/tt0846789/" target="_blank">SECRETUL MEU