Bulgaria- impresii, drum, hoteluri, statiuni(13)
Raspunsuri - Pagina 15
ancadragoman spune:
A fost cineva aici?http://elegance.noshtuvka.com/galery_en.html
Pareri?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
eunice78 spune:
Nu, ca nu am mai gasit locuri, am luat abia saptamana asta biletele, ca nu aveam stabilita data unui examen si nu ma puteam risca. As ca nu am mai prins nici early booking, nici camera la Marina. Am luat la Belleville, dar sunt multumita. Sper sa fie bine.
Baietzii mei
mihaellac spune:
Eu cred ca o sa avem un concediu foooarte frumos, nu conteaza la ce hotel, toate-s faine in Duni. Si noi am vrut la Marina Royal si n-am mai gasit decat la Marina Beach dar nu-mi pare rau.
Mihaela
Caprioara spune:
Helau,
Iata si raspunsul referitor la pasaportul lui Matei, dat de Directia Generala Pasapoarte din MAI:
Urmare solicitarii dumneavoastra, adresata institutiei noastre prin intermediul postei electronice, va informam faptul ca, pasaportul simplu, poate fi utilizat pentru a calatori in tarile membre ale Uniunii Europene, pana la data expirarii, cu precizarea ca în prezent nu exista reglementari interne care sa impuna o valabilitate minima (ex. 6 luni pana la expirare) a documentului calatorie. Aceste conditii sunt impuse doar de anumite state, care solicita o perioada de valabilitate prestabilita a pasaportului, pentru a acorda viza de intrare sau de tranzit pe teritoriul lor.
Totodats puteti consulta site-ul Inspectoratului General al Politiei de Frontiera la adresa de internet www.politiadefrontiera.ro pentru a obtine date suplimentare privind conditiile de calatorie in strainatate a cetatenilor romani.
pup you all,
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
Blogul meu - manute talentate
crissandrada spune:
Am si eu o intrebare:cum se intra la metro? E valabila legitimatia din Romania?
Criss de Alessia si Andrada
Clara22 spune:
Buna!
Pentru Metro este OK legitimatia noastra, La intrare o arati si ei iti complecteaza o hartie cu care mergi la casa si o dai in loc de legitimatie
Spor la cumparaturi
Pt orice alta informatie sau nelamurire am sa iti raspund
roxana c. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaellac Eu cred ca o sa avem un concediu foooarte frumos, nu conteaza la ce hotel, toate-s faine in Duni. Si noi am vrut la Marina Royal si n-am mai gasit decat la Marina Beach dar nu-mi pare rau. Mihaela |
Asa este, mie mi-ar fi placut la vile, dar in primul rand sunt departe de plaja, iar noi cum ne caram cu lopetele, galetuse, colacel...pisica si purcel-na, ca fac si versuri- venea pranzul pana ajungeam la plaja, si seara pana ne intorceam in hotel, iar in al 2-lea rand parca n-aveau suite, sau nu mai stiu, mai era ceva care nu mi-a convenit. Acum am citit pe undeva- tot aici sau pe alt forum?- ca de la Marina Royal Palace trebuie sa cobori scari ptr a ajunge pe plaja, asa ca am nimerit din lac in put, nu merg 400 m, dar trebuie sa cobor nu stiu cate trepte cu tot calabalacul....asta este, vom vedea, macar sa fie asta singura problema.
Caprioara, am apucat sa citesc si eu subiectul acela cu pasapoartele, si intrasem in panica, eu copiii ii am trecuti in pasaportul meu, in 2005 fetele- la aceiasi data cand l-am facut- si expira anul viitor, adica peste 5 ani- iar pe cel mic l-am inclus tot in pasaportul meu anul trecut si e valabil tot pana anul viitor, cand expira. Si citind acolo ca nu mai sunt valabile ma gandeam ca trebuie sa iau trupa intreaga si sa dau o raita pe la pasapoarte, si imi este asa un drag....de mor, dar m-am linistit pana la urma, e valabil pana anul viitor, asa ca vom vedea atunci ce vom face.
Criss, n-am fost in Metro in Bulgaria, dar anul trecut scrisese cineva ca e valabila legitimatia pe care o ai, acum...nu stiu, cineva care a fost poate confirma sau nu.
Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)
mihaellac spune:
Eu mai am intrebari pt fetele care au mai fost in Bg despre mancare.
Radu al meu e cam mofturos si mancarea lui de baza e ciorba sau supa. Am inteles ca nu prea au ciorbite sau supe .. asa este?
Mihaela
roxana c. spune:
Mihaela, cam asa este. La Kaliakra aveau o supa de curcan care era buna, dar nu era intotdeauna, in general au supe-creme, pe mine nu m-au interesat, norocul meu ca ai mei copii nu se omoara dupa ciorbe/supe, fetele mele daca au cartofi prajiti sau piure nu le mai trebuie nimic, carnea se mesteca greu, cu chiu cu vai mancau ceva -ceva carne de pui, iar cel mic daca le vede pe ele...normal ca vrea si el, asa ca luam eu fuga mancare ptr el si in timp ce ele mergeau sa-si ia mancare, eu apucam si-i dadeam deja lui, ca in momentul cand apareau...gata si el cu ce-i dadeam eu, mai interesant era ce mancau ele
Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)
carmen_70 spune:
De acord cu intalnirea din 5 iulie de la Duni.
Eu am rezervari la Marina Royal Palace.
Apropo, au mai ramas o luna si o saptamana pana la plecare.
A trecut repede timpul.
Va sarut si bucurati-va de viata.