Bulgaria- impresii, drum, hoteluri, statiuni(13)
Raspunsuri - Pagina 14
geniest spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui eunice78
Geniest, noi nu platim nimic anul acesta. Adica in pret se include parcarea, sezlongurile, prosoapele si pe plaja si la piscina. Anul trecut in Obzor nu am platit parcarea, sezlongurile si prosoapele la piscina, dar sezlongurile de pe plaja le-am platit. Acum doi ani, in Albena, am platit la psicina buretii aia care se pun pe sezlong, prosoape nu dadeau, parcarea nu se platea, la mare se plateau sezlongurile. Deci depinde unde mergi. De hotelul ala nu stiu nimic. Baietzii mei |
Eunice iti multumesc mult ca m-ai bagat si pe mine in seama. Chiar nu mai speram. Si chiar vreau sa stiu cat de cat la ce sa ma astept. Ce ma mira e ca la agentia prin care vrem sa cumparam sejurul mi s-a zis ca parcarea se plateste 10 leva/zi iar sezlongurile la piscina 7 leva/zi. La alta agentie cu aceeasi oferta mi s-a zis ca parcarea e gratuita dar ca e fff micuta. Si ma intrebam: daca in parcarea hotelului nu mai avem loc ..noi unde parcam ???!!!!
eunice78 spune:
Nu stiu ce sa iti spun.Eu doar am trecut prin Nisipuri, probabil ca ei au alta politica cu parcarile pentru ca statiunea e mai aglomerata sau cel putin asa mi s-a parut mie si cred ca e mai greu sa gasesti loc pentru masina, pe asta se si bazeaza ei. Noi nu am platit niciodata pentru parcare.
In ceea ce priveste sezlongurile, mie una nu mi se pare normal sa platesti la piscina. Anul trecut asta era tariful la sezlonguri pe plaja in Obzor (5 leva sezlongul, 2 leva buretele ala si nu mai retin cat era umbrela). Am dat insa de curiozitate cautare dupa Golden Yavor si pe Booking.com zice ca e posibila parcarea privata in incinta hotelului gratuit. Poate ar fi bine sa incerci si la alta agentie..zic si eu. Mult succes!
Baietzii mei
eunice78 spune:
Iar 10 leva pe zi parcarea mi se pare ff mult pentru parcare. Vezi sa nu iei teapa de la agentie. Ca eu am avut o oferta pentru Duni de la o agentie din Iasi in care imi cereau nesimtitii taxa de statiune 6 euro de persoana pe zi si nu pe sejur cum e de fapt. Am aflat ulterior ca de fapt bulgarii sunt cei care impun aceasta taxa de statiune si ca e fixa (6 euro de persoana per sejur, nicidecum pe zi).Si la 4 persoane e o mare diferenta ..
Baietzii mei
roxana c. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ruxandra_sb Roxana, am o nelamurire legata de apa de baut la Kaliakra, pt camera. Ziceai ceva de genul ca mergeai cu sticla si-o umpleai..? Unde? Noi folosim inca multa apa pt biberon. Tre sa ne luam baxul de acasa? Inca o intrebare celor care au petrecut vacante in Bulgaria: cam cati eur ati consumat intr-o saptamana de vacanta pt distractii, mici cumparaturi? Asa, macar orientativ. Multumesc. Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro) |
Apa plata gaseai in restaurant si la barul de la parter, la dozator, iti puteai pune in pahar , dar ca sa iei in camera ptr noapte (de ex) e incomod sa iei 2-3 pahare, mai simplu mi s-a parut sa pun intr-o sticla. Nu-i cazul sa te plimbi cu apa de acasa, stai linistita.
Noi am cheltuit anul trecut aprox 150 eur, 100 am schimbat la vama si am mai avut leva, nu mai retin exact cat, 100 si ceva, deci aprox 150 eur in total pe care i-am cheltuit pe diverse prostioare ptr copii. Am mai vazut romani care cumparau imbracaminte, pe mine nu m-a interesat, daca vrei neaparat sa cheltui mult, cred ca gasesti Oricum, pe mancare n-am dat nimic, si nici pe bautura.
Eunice, citind ce ai scris referitor la lapte ptr copii, mi s-a aprins un beculet: se poate intampla sa nu aiba lapte si sa trebuiasca sa vin de acasa cu el?( cel mic se trezeste si se culca cu lapte, fara lapte ar fi o problema f mare).
Fetele care ati fost la Duni, era lapte la masa de seara, sau gaseai lapte, sa stiu si sa nu fie nevoie sa caut pe acolo .
La Kaliakra, anul trecut, era lapte dimineata, la mic dejun si era si seara, la cina. Nu stiu daca era sau nu si la pranz ca nu m-a interesat
Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)
eunice78 spune:
Mda, Roxana, ca si la noi chestia cu laptele e problema. Ai mei beau 2 litri pe zi si beau imediat dupa trezire si inainte de somn, chiar daca au la cina la 8.La Laguna seara nu aveau lapte, iar in hotel gaseai doar chestie de aia de la dozator la care numai lapte nu ii spun eu (la aparatele pentru cafea) prin urmare cumparam de la un supermarket. La Obzor era dimineata, seara nici nu m-am uitat ca am intrebat in prima seara si mi-au dat automat lapte la cutie 2 litri in fiecare zi, imi aduceau la masa. Il incalzeam eu in camera, imi luasem un miniresou.
Baietzii mei
bumbacel spune:
Hello,
spuneti-mi, va rog, am vreo sansa sa gasesc un hotel la care sa nu platesc nimic pentru copii? Unul se incadreaza la pana in 2 ani si unul 2-12 ani?
Multumesc
roxana c. spune:
Si am uitat sa specific: n-am cheltuit nimic pe sezlonguri, saltele sau mai stiu eu ce ptr plaja/ piscina, totul era inclus.
Eunice, referitor la taxa aia de statiune, prea putin ma intereseaza cat este, pe mine ma intereseaza per total cat costa, ce folos ca am taxa de statiune mica dar am pretul pe zi mare? La agentia din Iasi am iesit la 1694 eur, cu taxe cu tot, din care a scazut 10% early booking, pe cand la Family Travel, unde gasisem pretul cel mai convenabil - exceptand agentia din Iasi- ma costa 1768 cu taxe de statiune, iar cand am trimis eu mail mi-au zis ca early booking nu se acorda, ulterior am vazut pe situl lor ca se acorda. Diferenta aia crezi ca-mi strica? ( si era taxa de statiune 1,5eur /zi de adult si 1eur/zi de copil)
roxana c. spune:
Bumbacel, da, ai sanse, cel mic fiind infant, nu se ia in calcul, iar cel mare fiind pana in 7 ani e si el gratis. Anul trecut am platit doar ptr Oana 50%, cel mic fiind pana in 2 ani nu am platit nimic( parca doar taxa de statiune, nu mai stiu) iar ptr Ana s-a considerat ca fiind "primul copil". Cred ca depinde si de agentie, si de agentul cu care veti vorbi, dar in mod normal n-ar trebui sa platesti nimic ptr copii. ( si depinde si de hotel, cred)
eunice78 spune:
Pai, Roxana, eu inteleg ce zici tu numai ca..mie aia nu mi-au dat early booking, stii ca ti-am scris despre asta la momentul ala, il dadeau la cine aveau ei chef. Iar pe de alta parte taxa de statiune chiar nu era de neglijat la mine, in conditiile in care eu stau 15 zile. Adica daca as fi mers prin ei as fi platit taxa de statiune 270 euro (2 adulti cu 2 copii adica 18 euro, 6 euro de adult si 3 de copil 15 zile), ori asa am platit 18 euro taxa de statiune. Totusi e o mica diferenta de 252 euro.
Dar acum nu mai conteaza. Important e sa avem concedii reusite.
Bumbacel eu stiu ca pentru infant nu platesti nimic, nicaieri, pentru cel de 2 / 12 ani, nu stiu. Noi anul trecut l-am avut pe cel mic pana in 2 ani, iar pe al doilea intre 2 - 6 ani, nu am platit pentru nici unul nimic.
Baietzii mei
roxana c. spune:
Da, uitasem ca stai 15 zile.
Pana la urma unde ai luat , la Marina Beach?