Bulgaria- impresii, drum, hoteluri, statiuni(13)
Raspunsuri - Pagina 13
ildyqo spune:
Fetelor,
Nici o informatie despre Elenite? Am mai intrebat dar nici un raspuns. pare-se ca nu a fost nimeni. Am facut rezervare acolo, am convins niste prieteni sa vina cu noi si daca nu e bine, o sa iau bataie si o sa fiu . Ziceti, am sanse sa scap?
www.flickr.com/photos/9187915@N03/" target="_blank">Ildy si Blanca Andreea (16.06.06)
eunice78 spune:
Ai cautat bine bine in capitolele anterioare? Ca parca eu retin ca a fost cineva anul trecut la Elenite, cauta informatii cam in aceeasi perioada in care cautam si eu despre Obzor, de asta retin. Eu doar am trecut pe acolo, deci nu pot sa spun nimic..
Baietzii mei
eunice78 spune:
Parca retin ca a fost cineva la hotelul acela Royal nu stiu cum, eu am trecut pe langa hotel doar..sigur a fost cineva.
Baietzii mei
mihaellac spune:
Ok... ai si tu dreptate, mai plecam noaptea.. Ati vazut ca Duni Royal Resort si-a schimbat site-ul azi? Abia astept sa ajungem acolo.
Mihaela
geniest spune:
Chiar nimeni la Golden Yavor ???
La hotelurile la care ati rezervat platiti parcarea si sezlongurile la piscina ?
LYADA spune:
Ildyqo
noi am ajuns pe langa Elenite si as spune ca am vazut cam 4-6 hoteluri dragute, plus un aqua parc.
Sunt insa izolate de orice alta statiune, nu cred ca putem numi Elenite o statiune. As spune ca depinde de cum sunteti tu si prietenii, cand mergi in gasca distractia e mai mare. Tineri, mai netineri, cu sau fara copii, statici sau mai dinamici, etc., daca mai aveti sau nu experiente in Bulgaria.
Bulgarii s-au specializat in a lansa pachete f bune ca pret in hoteluri bune, insa izolate in statiuni mici, grupuri de hoteluri daca vrei. Am vazut si in Byala ceva frumos de exemplu.
Ai luat prin agentie? ei ce ti-au spus?
ruxandra_sb spune:
Roxana, am o nelamurire legata de apa de baut la Kaliakra, pt camera. Ziceai ceva de genul ca mergeai cu sticla si-o umpleai..? Unde? Noi folosim inca multa apa pt biberon. Tre sa ne luam baxul de acasa?
Inca o intrebare celor care au petrecut vacante in Bulgaria: cam cati eur ati consumat intr-o saptamana de vacanta pt distractii, mici cumparaturi? Asa, macar orientativ.
Multumesc.
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
ildyqo spune:
Merci pentru raspunsuri.
mergem 2 familii cu 4 copii mici + 1 in burtica. In aceste conditii nu putem sa facem mare lucru, doar plaja, apa, eventual scrurte plimbari. Eram curioasa de calitatea serviciilor. Pe sit-uri romanesti nu am gasit mai nimic, iar strainii erau usor dezamagiti de mancare. Acum depinde si la ce se asteptau, cu ce sunt obisnuiti.
www.flickr.com/photos/9187915@N03/" target="_blank">Ildy si Blanca Andreea (16.06.06)
eunice78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ruxandra_sb Roxana, am o nelamurire legata de apa de baut la Kaliakra, pt camera. Ziceai ceva de genul ca mergeai cu sticla si-o umpleai..? Unde? Noi folosim inca multa apa pt biberon. Tre sa ne luam baxul de acasa? Inca o intrebare celor care au petrecut vacante in Bulgaria: cam cati eur ati consumat intr-o saptamana de vacanta pt distractii, mici cumparaturi? Asa, macar orientativ. Multumesc. Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro) |
Noi am cheltuit ff putin, anul trecut. Cred ca maxim maxim 200 euro in conditiile in care am fost cascati si am uitat sa activam roamingul si am platit 85 euro la hotel pentru telefon. Deci in rest am cheltuit cca 100 euro, zic eu (in conditiile in care mi-am luat acolo un costum de baie, am mai luat niste crema pentru plaja si 2 casete video, am facut niste fotografii, am mai luat 2 colacuri si niste suveniruri).Asta in Obzor la Riu Helios Bay. practic avand AI de mancat in fara hotelului nu am mancat, ca chiar nu era cazul, inghetata, apa, sucuri, chestii de astea idem, doar de la hotel...in afara hotelului nu am prea avut pe ce sa dam banii. De fapt in 2 saptamani am iesit de 2 ori din incinta hotelului, nu avea rost sa iesim, aveam acolo tot. A, si tot in banii astia au intrat sezlongurile de pe plaja si un masaj la hotel pentru mine. Poate am fi cheltuit mai mult daca am fi mers in parcul de distractii ca sa dam copii in masinute si pe tobogane, dar fi/miu cel mare era taman dupa o fractura si nu avea voie asa ca am zis pas.
In Albena, am cheltuit mai mult, dar nu mai tin minte cat. Acolo am cheltuit mai mult ca am facut niste poze in costume de epoca, mi-am impletit eu parul in suvite din alea cum au negrii (chestia asta se facea si in Obzor dar nu am mai vrut eu), am mers in fiecare seara cu bicicletele, am luat lapte pentru copii zilnic (la Obzor ne dadeau aia zilnic 2 litri pentru copii, in camera, iclus in AI), apa si mai mancam si in afara hotelului inghetata.Dar la Albena am fost la Laguna Garden care era la momentul respectiv muuult sub ce am gasit noi la Riu in Obzor (de ex, in Albena plateam si la piscina pentru buretele ala care se punea pe sezlong).
Scuze ca m-am intins asa sa enumar pe tot ce am dat noi banii dar am zis sa exemplific, ca sa iti faci o idee. Deci depinde de voi: daca vreti sa nu cheltuiti mai nimic, la AI iti permiti sa o faci. Daca vrei sa cheltui mai mult, poti sa faci si asta, evident.
Baietzii mei
eunice78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui geniest Chiar nimeni la Golden Yavor ??? La hotelurile la care ati rezervat platiti parcarea si sezlongurile la piscina ? |
Geniest, noi nu platim nimic anul acesta. Adica in pret se include parcarea, sezlongurile, prosoapele si pe plaja si la piscina. Anul trecut in Obzor nu am platit parcarea, sezlongurile si prosoapele la piscina, dar sezlongurile de pe plaja le-am platit. Acum doi ani, in Albena, am platit la psicina buretii aia care se pun pe sezlong, prosoape nu dadeau, parcarea nu se platea, la mare se plateau sezlongurile. Deci depinde unde mergi.
De hotelul ala nu stiu nimic.
Baietzii mei