Bulgaria- impresii, drum, hoteluri, statiuni(13)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaellac spune:

Trebuie sa ne intalnim la Duni. Hai sa ne intalnim duminica pe 5 iulie. Eu cred ca va fi frumos si sper sa ne ajute si vremea.

miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Caprioara

La Sol Nessebar Palace plaja e ingusta. Mie imi convine ca nu am unde pierde copilul cel mare din ochi.
Distractii, in hotel au minidisco si mai organizeaza ei cate un spectacol ceva seara, dar nu cine stie ce. In timpul zilei au animatori si pentru copiii si pentru adulti, care se straduiesc sa faca turistii sa se simta bine.
Noi nu am mai cheltuit nimic in plus pe mancare sau bautura. Suveniruri nu am luat cine stie ce, de vreo 25 euro, din orasul vechi.
Cu pasaportul, oare unde ar trebui sa intreb daca poate iesi copilul din tara cu el la sfarsit de iunie daca pasaportul expira la sfasit de iulie? Asta ca sa primesc un raspuns corect si sa nu am surprize... Ma gandesc ca actul e valabil la iesirea si intrarea din/in tara, ca e pe post de buletin. Dar cine imi poate spune sigur?

pup you all,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Blogul meu - manute talentate

Merci mult. POti suna la politia de frontiera si sa intrebi acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui caramel

Caramel, si cele care plecati si va intoarceti pana pe 25 iulie de la Duni, sa veniti cu impresii calde, sa nu ne uitati pe noi, cele care pleaca dupa voi

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

[/quote]
Sorry, dar eu vara asta merg la Kaliakra(Albena).
Daca totu-i bine si frumos, la vara cealalta poate merg si eu la Duni, desi am o mare nemultumire ref. la asta si anume ca, copiii peste 5 ani platesc. Urat din partea lor.
[/quote]

Caramel, nu stiu unde te-ai interesat tu dar eu nu platesc pentru baiatul cel mare care face 6 ani in august. Noi mergem la Belleville (ca am cumparat cam tarziu biletele si nu am mai gasit camera la Marina) si am platit pentru o dubla (se poate chiar daca din info de pe site nu reiese, trebuie vorbit la agentii), 2 adulti cu 2 copii de 2.9 si 5.10 ani 1474 Euro.
Deci noi ajungem primii sa inteleg..ca vad ca numai noi intram de pe 26 iunie, restul veniti in iulie (o sa avem vechime pe cand veniti voi ). Stabilim data si ora sa ne intalnim? La vreo piscina?

Baietzii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Abia astept sa plecam...am vazut la agentie niste pliante cu Duni cu niste poze chiar mai frumoase decat cele de pe net. Sunt convinsa ca o sa fie bine...greu mai trece vremea..

Baietzii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonaflo

Ati fost cumva in Albena la Ralitsa 3?
Daca mi-ati putea spune cum este am vrea sa plecam in iunie dupa 15 si stau pe ganduri sa merg la Ralitsa superior sau la Ralitsa 3 .
Multumesc, Simona

Ralitsa e cam departe de plaja....dar altfel e super tot complexul.
Noi am stat de Paste la Ralitsa superior...unde a fost super ok, camere curate(nu f mari) , AC, mancare multa si fff buna....am fost f multumiti!

daca mergi la superior..ai in pret si bauturi de import(daca asta te afecteaza) si sucuri gen pepsi, sprite..etc..nu doar din alea la dozator si am inteles ca ai si niste curse cu micicarul pana la plaja! (e important pt ca minicarul costa 2 leva/pers...deci la noi eram 3..3x2=6..x2drumuri pe zi =12 leva..adica 25 lei... pe zi)

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Noi am stat anul trecut la Ralitsa superior 4+ iar serviciile au fost de calitate, mancare si bautura la discretie, transport gratuit la plaja si se mergea o statie, adica vreo 5-10 min, nu mai retin exact.
Anul asta tot acolo mergem si cautam si eu diferente intre Ralitsa3, Ralitsa superior 4+ si Ralitsa 3+.
Asadar hotelul are 3 corpuri, Ralitsa superiro este in corpul principal, iesi din hotel si ajungi la restaurant si piscina.
Cei cazati la Ralitsa corp K, au acces la Ralitsa superior, insa cei cazati la Ralitsa 3, nu. Cei de aici au restaurant propriu, piscina proprie, iar camerele in corp K si Ralitsa3, sunt mai mici si nu asa ingrijite ca in Ralitsa superior.
Toate informatiile le-am strans de la prietena noastra care detine o agentie de turism, care a fost si ea acolo, si care ne recomanda mereu unde sa mergem la sigur.
Cam asta.
Concediu placut!

Am fi ales si noi Duni, ca este f frumos si conditii super, insa mergem 6 familii si una e hais alta cea, asa ca, mai greu sa fie multumiti toti, sa se incadreze in buget, etc. Plus ca suntem fam care locuim in strainatate si ne intalnim doar in vacante si atunci nu ne mai intereseaza pe unde ajungem, imp este sa stam la soare si impreuna.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Stelele care cad, nu pier! Stelele care cad, se duc pe un alt cer!Ramas bun, steluta iubita si scumpa, Emma!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici scump!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaflo spune:

Va multumesc mult ,urmeaza sa ma decid in legatura cu Ralitsa.
Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_banu spune:

fetelor...mi-am adus aminte sa va intreb...citisem pe aici pe undeva ca la magazinul metro din russe nu au voie copii mai mici de 7 ani;este adevarat?
si daca da atunci voi cum ati procedat cu copilasii vostrii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Nu am avut stare aseara si am scris cate un email catre Ambasada Bulgariei, Politia de frontiera si Directia de pasapoarte, in care intrebam care e treaba cu pasaportul: daca poate iesi si intra copilul din tara, sa mearga in vacantza in Bulgaria intre 29 iunie-6 iulie in conditiile in care pasaportul lui expira pe 26 iulie.

Deocamdata, un singur raspuns, de la Ambasada Bulgariei :
Buna ziua,
daca la data la care PARASITI Republica Bulgaria pasaportul e inca valabil, nu aveti nicio problema.
Iavor Stoyanov,
Viceconsul

pup you all,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yuppy spune:

Pentru Anda
Noi am patit asa, am zis la plecare sa trecem sa facem cateva cumparaturi de la Metro...SURPRIZA: copilul avea 5 ani, nu avea voie sa intre, trebuia sa-l lasi la ,,locul de joaca amenajat''( adica o masuta de plastic, 3-4 scaunele si cateva cuburi de construit). Noi nu am avut curajul sa-l lasam acolo( de fapt nimeni nu-si lasa copii acolo), si asa ca a intrat decat sotul la cumparaturi, si noi am ramas sa-l asteptam la locul de joaca.Nu vreau sa-ti spun cat de stresata am stat, cat de mizerabile erau jucariile,copilul plingea ca vroia si el inauntru in magazin, nu ne dadeau voie, nu vroia sa iesim nici afara..... Cam asta am patit noi.

Mergi la inceput