Bulgaria- impresii, drum, hoteluri, statiuni(13)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Caprioara cum e la Sol Nessebar plaja? Dar posibilitatile de distractie in hotel sau gradina? Multumesc mult.

Am trecut pe langa hotel si l-am vazut pe afara. Arata foarte impozant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaellac spune:

Poate ne intalnim in Duni, noi sambata pe 4 iulie ajungem acolo, la ce hotel stai Carmen?

miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_banu spune:

albinuzza si caprioara va multumescam citit pe aici pareri si pareri si tocmai asta cautam...pe cineva care e la a doua sau a treia vacanta in acelasi loc,ceea ce bineinteles inseamna ca v-a placut ati fost multumite,etc
eu am ales hotelul acesta pentru pitica mea de 4 ani am vazut ca au multe locuri de joaca si piscina pentru copii,sper sa avem un concediu reusit
inca o intrebare... voi citi bani ati mai cheltuit acolo,avind in vedere ca este all inclusive banuiesc ca nu ne trebuie un buget asa de mare ,pentru cadouri...si chestii marunte,nu?
apropo sunt magazine in statiune sau trebuie sa mergem mai departe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Caprioara

Anda, eu merg 7 nopti de pe 29 iunie pe 6 iulie la Sol Nessebar Palace. Pentru noi este al treilea concediu acolo , de unde rezulta ca noua ne place. Camerele sunt mari si frumoase, iar eu am fost multumita de curatenie.

Eu am facut azi pasaport Ilincai, m-a cost 96 ron. Al lui Matei expira la sfarsitul lui iulie si nu m-am grabit sa-l fac. E cazul sa il fac? Ca nici pe mine nu ma cuafeaza sa platesc mai mult... Care stie de cand se fac cele biometrice?

pup you all,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Blogul meu - manute talentate

Daca expira in iulie si voi mergeti in iunie- iulie, poate iesi din tara? Spun ptr ca era ceva cum ca trebuie valabilitate min 6 luni , dar acum nu stiu daca numai ptr tarile care nu-s membre UE sau...oricum, bine este sa te interesezi sa n-ai surprize.

Caramel, si cele care plecati si va intoarceti pana pe 25 iulie de la Duni, sa veniti cu impresii calde, sa nu ne uitati pe noi, cele care pleaca dupa voi

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Si noi mergem tot la Duni - 26 iunie - 10 iulie. Mai ca facem o intalnire DC acolo.
Roxana, normal, te tinem la curent.

Baietzii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crangutalil spune:

Si eu tot la Duni, 2-9 iulie.Eu am propus o intalnire DC la Duni in perioada asta..Sper sa fie asa cum spune toata lumea, abia astept..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaflo spune:

Ati fost cumva in Albena la Ralitsa 3?
Daca mi-ati putea spune cum este am vrea sa plecam in iunie dupa 15 si stau pe ganduri sa merg la Ralitsa superior sau la Ralitsa 3 .
Multumesc, Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramel spune:

[/quote]

Caramel, si cele care plecati si va intoarceti pana pe 25 iulie de la Duni, sa veniti cu impresii calde, sa nu ne uitati pe noi, cele care pleaca dupa voi

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

[/quote]
Sorry, dar eu vara asta merg la Kaliakra(Albena).
Daca totu-i bine si frumos, la vara cealalta poate merg si eu la Duni, desi am o mare nemultumire ref. la asta si anume ca, copiii peste 5 ani platesc. Urat din partea lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

La Sol Nessebar Palace plaja e ingusta. Mie imi convine ca nu am unde pierde copilul cel mare din ochi.
Distractii, in hotel au minidisco si mai organizeaza ei cate un spectacol ceva seara, dar nu cine stie ce. In timpul zilei au animatori si pentru copiii si pentru adulti, care se straduiesc sa faca turistii sa se simta bine.
Noi nu am mai cheltuit nimic in plus pe mancare sau bautura. Suveniruri nu am luat cine stie ce, de vreo 25 euro, din orasul vechi.
Cu pasaportul, oare unde ar trebui sa intreb daca poate iesi copilul din tara cu el la sfarsit de iunie daca pasaportul expira la sfasit de iulie? Asta ca sa primesc un raspuns corect si sa nu am surprize... Ma gandesc ca actul e valabil la iesirea si intrarea din/in tara, ca e pe post de buletin. Dar cine imi poate spune sigur?

pup you all,

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui Caprioara

Cu pasaportul, oare unde ar trebui sa intreb daca poate iesi copilul din tara cu el la sfarsit de iunie daca pasaportul expira la sfasit de iulie? Asta ca sa primesc un raspuns corect si sa nu am surprize... Ma gandesc ca actul e valabil la iesirea si intrarea din/in tara, ca e pe post de buletin. Dar cine imi poate spune sigur?

pup you all,

poze

S-a discutat asta chiar ieri la "discutii generale " . Esti ok, poti pleca linistita .
Uite subiectul :

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137568

Mergi la inceput