Cluj rulz! - cap.91

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

fetelor, stiti pe cineva profesionist care sa repare aparate foto digitale?? la al meu s-a stricat butonu de declansat poza, si daca mergem in concediu ar trebui sa-l am... pliiz

pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Cristiana excelenta melodie; sa stii ca m-ai lovit excat acolo unde imi place mai mult ; judas este marea mea dragoste in materie de hard rock!

Raluca, din cate stiu eu, cam singurul tip ce repara aparate foto in Cj se afla pe calea manastur aproape si pe partea cu fabrica de bere. incearca.

Plec ... haimana prin oras .

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

am uitat, vroiam sa transmit multa sanatate Nonnei(imi pare rau de forma urata care ati facut-o) si Erikai pt baietii ei!

is f distrata si uituca, si nu in sensul umoristic ci de adevarateleatre sa iau lecitina:)

Ralu, ok daca nu te-a impovarat excesiv, is de acord.sanatate multa la finutzu mic.ti-am zis ca cred ca botez iara vara asta?
si la anul vom fi nasi de cununie la asistenta si prietena mea, Georgiana, o fata extradinara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Mariana , stiu de JUdas

ce activa sunt azi, imi cad treburile pe mine dar asa bine ma relaxeaza sa vb cu voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Ce-mi place ca sunteti active!
Io acum am terminat de culcat pruncii si de maine suntem mai liber.Sper sa se mai linisteasca apele ca e groasa rau.

Vai Mariana parca ne si vad pe amandoua proband rochii de mireasa

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns squirrel spune:

Buna fetelor

De mine va mai amintiti?

Din suflet 'LA MULTI ANI' Stanca sa iti dea Domnu sanatate sa-ti poti indeplini planurile, 'LA MULTI ANI' Theia si Antonio sa aveti o copilarie fericita.

Eu recunosc v-am mai citit din cand in cand dar de scris n-am avut nimic interesant. Din ce am frunzarit doresc sanatate bolnaviorilor si refacere rapida-si ai mei sunt cu nasuril infundate dar la noi a fost lunga vara de 5 zile si am stat afara cat a incaput.

Mariana refacere rapida, habar nu am despre ce e vorba dar nu conteaza.

Hmmm ma lasa memoria bine si pe mine, eu am lecitina dar uit sa o iau.

Cristiana spor la luat decizii, sper sa fiti mai hotarati ca noi si sa va socotiti bine, sa faceti cum e mai bine pentru voi.

Raluca sa stii ca si Vlad care e mai mare isi doreste sa doarma cu noi in pat. E drept ca Paul doarme in patut langa patul nostru dar era o perioada cand mai scapa si intre noi. Eu i-am explicat ca pentru patru persoane nu-i suficient oxigenul pe timpul noptii si nu ne putem odihni cum trebuie. Scapa la noi in pat cand husbandul nu e acasa sau e asa de bolnav incat il izolam in alta camera.

Erika cum e sotu? trimite-l la spital, cu spatele nu e de joaca.

Nonna, unii adulti fac forme urate de varicela, imi pare rau pentru tine. Macar copii scapa cand sunt mici . Pe aici sunt ceva solutii speciale de dat pe bubite sa le mai racoreasca.

Manu tu cum stai cu casa? Spor la mutat. Mie de pe acuma mi-e groaza, chiar daca nu stiu unde dar stiu ca va fi curand.

Roxana, felicitari pentru promavare.

Simona cum e cafeaua aia ca m-ai facut curioasa.
Fetelor, chiar e de rau atat mi-am amintit, restul fetelor un gand bun si nu va suparati.

Ne-am luat bilete. Pe 25 iunie venim acasa. Sper sa va intalniti si cand sunt eu acasa dar dupa 13 iulie, pana aunci suntem la socrii. Daca cineva doreste ceva de pe aci spuneti.

O intrebare, cam care sunt preturile la sandale (nu sofisticate asa de zi cu zi, bune de alergat dupa pici) acasa?

Va pup si trimit repede mesajul sa nu am inca o surpriza.

Flavia

A, 'LA MULTI ANI' pentru copilul care este in noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

buna gagici!! uite ce frumos e afara, racoare, dar la soare e cald

azi am fost cu grupa Stefaniei de la gradi la ISU, la pompieri, s-au distrat si jucat cu apa (stingand focul)si s-au simtit mici pompieri...

Flavia, ce bine ca te "auzim"!!

Simona, arleena, multumesc!! astept in continuare vesti

eu sunt si azi la a doua cafea, cine mai pofteste??? e mai buna daca o bem impreuna, asa ca haideti repejor!

la toate

pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Sunt pe fuga dar am trecut sa va salut si sa beau adoua cafeluta cu voi.A trecut si serbarea , care a fost cea mai reusita de pana acum.Au fost atat de draguti
Am trimis copii la tara si acum dai pe fuga sa rezolvam problemele.

la toata gaska

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Poftiti la cafea cu bucurie de weekend prelungit!
Flavia cafeaua aia e fiarta la foc foarte mic - in apa rece pui cafeaua (fara zahar) (in ibric de cupru - asta e la culmea standardului de calitate) si o lasi sa fiarba la cel mai mic foc cu putinta pana se umfla, o dai deoparte sa se linisteasca si repeti faza cu umflatul si linistitul de 3 ori; la urma de tot culegi caimacul care se face deasupra, il pui in ceasca ta si incet torni lichidul, apoi lasi aburul sa-ti mangaie fata cum o sti el mai bine (si stie!!), apoi inchizi ochii, urechile, deschizi narile, gura si sufletul si te lasi asaltata.

Si acum, sa-mi ziceti va rog frumos, unde pot merge la o sala de gimnastica decenta, unde sa incerc sa obosesc fizic intr-o ora - doua mai mult decat obosesc psihic in timpul unei zile de lucru. Daca-mi dati detalii de preturi, orar, ce gen de miscare se face ... Nu vreau sa pierd kilograme, fereasca sfantul!!

Weekend placut, tihnit, senin si plin de bunataturi pt mamici si pitici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Buna dimineata .

Azi avem serbarea lui Stefan. Imediat merg sa fac bagajele pt MM; tot azi o intindem spre bunicu`.
Va doresc un sfarsit de saptamana luminat; sa aveti sarbatori frumoase.

Pa paaaaaaaaa.

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput