Cluj rulz! - cap.91
Raspunsuri - Pagina 20
asi spune:
Buna dimineata!
Va invit la o cafea buuna si o barfa mica.
Ieri am fost cu viitoari fini sa caute rochie de mireasa.Sunt rochii de mireasa asa de faine de mai ca m-ar fi tentat si pe mine sa probez o rochie.![]()
Manu am niste prieteni care acum renoveaza un apartament pentru chirie in Manastur.Pot intreba de detalii, daca te intereseaza.Eu stiu ca ai mei au vrut un apartament pe firma cu 3 camere, mai aranjat, si au gasit unul cu 275 ,restul erau cam la 300 cu 3 camere deci gasesti la 250 cu 2 camere.
Mariana ieri te-am sunat sa-ti propun ceva referitor la fini.Cred ca dormeau copii dar sper ca vorbim azi.
Nonna sper sa va treaca repede.Pana la urma aveti si noroc ca vremea e urata si mai racoare asa ca nu e chiar mare chinul de stat in casa.
Azi am ultima intalnire pentru Maria si sper spre sfarsitul lunii sa stiu cand va fii procesul.Abia astept sa terminam si sa incheiem acest capitol.
Va doresc o zi faina!!
A... era sa uit bun venit Ellaine, abia astept sa ne povestesti despre tara unde traiesti acum.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Yagmur spune:
Ca de obicei eu sint intarziata cu urarile: LA MULTI ANI, Thea, Stanca si Antonio-Mihai, plus LA MULTI ANI tuturor copiilor si mamicilor caci si noi sintem copii 
Stanca, inca tot in Grigo caut, desi nu am gasit ceva ok pentru family, decat locuinte gandite pentru studenti... saptamana asta sper sa ma decid, ptr ca fac deja cu nervii.. si Luca la fel.. disperat ma intreaba cand iesim din casa: alta casa???? S-a saturat sa tot vina cu mine la vizionari.... merci de ajutor..
Eu caut in Grigo din 2 motive: imi place, sint parcuri, deci primeaza Luca si 2. aici am prieteni.. si mi-e groaza sa ma duc undeva unde sint ei mai departe si adio mica mea socializare... si asa ajung la 19 acasa...
Va las ca iarasi nu am timp nici sa beau apa
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
jozsaerika spune:
buna fetelor,
LA MULTI ANI, Theodora !!! sa fii sanatoasa si voioasa 

LA MULTI ANI, Stanca !!! sa fii sanatoasa si norocoasa 

LA MUTI ANI, Antonio !!! Flavia sa iti traiasca "barbatelul" 

noi am fost la tzara "sechestrati in casa" adika mai mult eu si Beatrice ca Norbert are haine de ploaie si a lucrat cot la cot cu barbati au facut un cotet pt puiuti mici de gaina 
drept urmare este racit bocna
dar io banui ca asa am mers noi doar ca acolo s-a declansat viroza
sotzul a cazut pe scari vineri si il doare ingrozitor spatele
..sper sa nu fie ceva grav ca nu vrea la medic 
nonna va tin pumnii sa treaca cat mai repede 
raluca nu pot sa cred ca ai fost dadaca iar
...pai in cazul asta pot sa imi aduc si io copii la tine un week-end ???![]()
![]()
elaine tu stateai cumva in Floresti la casa??
ma duc ca trage Beatrice ceva 
va pup
asi spune:
Buna dimineata!
Eu iar va invit la cafea dar totusi o astept pe Simona cu cafeluta greceasac ca ieri tare buna a fost
.Azi am o zi infernala sper sa ajung intreaga acasa
.
Ieri am avut ultima intalnire , azi trebuie sa mai fac niste acte si dosarul e gata.Il mai semneaza directorii dupa 11 si apoi asteptam sa vedem cand il depune in instanta ca sa stim termenul.Ioi, abia astept.
Sunt incantata ca merge destul de bine cu casa,mai nasol e ca s-au cam terminat finatele dar nu ne lasam.Chiar daca nu facem tot "la cheie" o sa le lasam pe mai incolo sa le fecem bine nu asa in graba financiara
.No , gata ca v-am plictisit cu ale mele.
Joi are Razvan serbare si apoi gata pleaca la bunici in vacanta de vara...care dureaza cat sunt eu in sesiune.Intr-un fel ma bucur ca pleaca copii ca macar acolo mai scapa de stresul de acum (ca suntem tare agitati) dar stiu ca o sa-mi fie asa de dor de ei
.
Daca pot mai vin...
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
nana_sim spune:
Sunt aici!
Si cafeaua greceasca a inceput azi de la 05.45. Minunata! E atata pace la ora aceea.
S-aveti o zi senina si rodnica! 
mariana tache spune:
Buna dimineata.
Vin si eu la cafea.... tare somn
... am baut deja o cafea maaaare si taaare, dar mai merge una.
Azi avem serbarea lui Simon; vineri a lui Stefan; si.... gata anul scolar; A SOSIT VACANTA CU TRENUL DIN FRANTA
! Vineri mergem in Maramures si las copiii pt vacanta de vara; voi deveni navetista de weekend. Mama mia, cate planuri am pentru vara asta! 
Stanca, eu iti propun o treaba
; dupa ce scapi de stres, ne luam o zi ca fetele, mergem la cumparaturi si probam rochii de mireasa
=)). Nu ne plictisesti de fel cu povestile tale! ce prostii vorbesti.
Tinem pumnii pentru Maria.
Manu, daca nu gasesti in Grigo, te asteptam in Zorilor
. crezi ca noi, cei din Zorilor nu vrem sa socializam?
.
Erika, doamne ajuta sa nu fie nimic grav in legatura cu sotul tau; si sanatate la printz; de ieri si Stefan e cu nasul infundat; in consecinta, azi noapte a dormit f rau si s-a trezit la 6 dimineata
.
Sunt fff happy; ieri au fost la mine colegele mele dragi de servici; am avut "sedinta"
; si mi-au vazut "opera de arta" savarsita saptamana trecuta (pt care sunt in concediu medical) si au fost f impresionate
(pozitiv,
).
Ok; sa aveti o zi minunata; va
cu drag pe toate!
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
special moment, special music...
http://www.youtube.com/watch?v=P-eUHWVx2WE
(subiectul este f dur, dar e o melodie f profunda; merita ascultata)
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
carrie spune:
neata fete dragi
hop si eu la cafea, eu bag o Lavazza , sunt in Cluj azi.si noi am inceput la 6 azi cand Sofi s-a trezit fresh, ea care doarme pina la 8
in primul rand multumim frumos de urari
va doresc si eu tot binele din lume.
imi pare rau ca am intrat cam rar de ceva vreme dar sunt ff incarcata, avem multe de dezbatut si discutat si acasa, de luat decizii
Nimik rau stati linistite
doar e o perioada cand s-ar putea sa avem schimbari.repet, nu in rau![]()
Stanca, stiu ca si la voi e agitatie, pina la urma agitatia asta face parte din viata noastra, asa sunt vremurile , nimik nu e usor si facil.
Mariana vrem si noi sa vedem opera de arta, ma bucur din suflet ca esti multumita de rezultat
Simo, poze din Grecia , ceva?dar din Burkina Faso?
Ellaine, bine ai venit!
Ralu, iar ai fost nanny?mi se pare mie sau devine obicei?![]()
va pup, fug la treaba
ralucames spune:
buna, dragele mele!! am savurat si eu o cafea buna, si vb. Marianei, kiar ar mai merge una![]()
n-am nimik de raportat, doar ca bebe e pe antibiotic, de 3 zile nu papa mai nimik, are gatu ff rosu
, Stefania e tot racita, si pe deasupra e ff mofturoasa... abia o mai pot tine in frau, nu mai vrea la gradi... si ce ma doare cel mai tare la ea, e faptul ca tanjeste la modul cel mai serios dupa mine, seara insista sa doarma cu mine; zice, ff suparata si plangand: "de ce numai tati si Luca pot dormi cu tine??" uufff, cum sa-i explic ca unu suge, altu acolo ii e locu'??![]()
degeaba tot vb.cu ea, o tine tot pe-a ei...
si Luca trece printr-o perioada ciudata... cade intr-una, in cele mai ciudate locuri, se loveste peste tot, si urla din toti rarunchii... sper sa fie o perioada si sa treaca...
scumpelor, dadaca nu-s decat daca e musai
, iar daca fetele se inteleg bine, is incantata!! Criss, a fost o perioada mai ghinionista la cumnata mea, a avut drumuri si obligatii, de-aia a fost asa
te-am sunat duminica, n-ai auzit tel.
astept si eu vacanta mare, toti simtim nevoia...
Stanca,
sa terminati repede!!
Mariana, interesanta sedinta![]()

Erika, sper sa nu fie grav la sotul tau, ca si asa ti-e greu...
sanatate lui Norbi!!Beatrice inca n-a luat??
Simona, ce frumos descrii linistea din zona voastra.... spor la treaba!!
va pup, sper sa fie liniste si pe la noi, pa-paaaa
pozici Stefania si Luca-Mihai
mama si sotie fericita