Cluj rulz! - cap.91
Raspunsuri - Pagina 19
mariana tache spune:
LA MULTI ANI, STANCA! 

Sa incepi un nou an din viata ta plin de realizari si sa ti se indeplineasca toate dorintele cele bune; esti o pata de culoare printre noi; sa ramai asa mereu
.
LA MULTI ANI, THEODORA! sa cresti frumos in familia ta iubita! Cristiana, sa-ti traiasca frumoasa si sa te bucuri de ea!
Va poftesc si la cafea; eu am servit-o deja; ca sa nu ma ia cu dureri de cap. Azi noapte am avut insomnii; cred ca de la prea mult somn in spital; la ora 4 inca nu dormeam
.
Azi e o mare intrunire pe plaiurile clujene; la care trebuia sa particip si eu
; nu cred ca ma inscriu in peisaj cu tubul de dren dupa mine
. ce mi-ar fi placut!
Cate un
pt fiecare. Sa aveti o zi cu soare in suflet!
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
ellaine, bine ai venit pe la noi! te mai asteptam; sa ne povestesti despre tine
.
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
gabri_andrei spune:
La Multi Ani,Stanca! Multa multa sanatate si fericire alaturi de minunata familie pe care o ai.

La Multi Ani,Theodora! Sa fi sanatoasa,fericita si sa aduci numai bucurii lui mami si tati.

Bine ai venit,ellaine!
carrie spune:

La multi ani Theodora, fetitza mea iubita!mami si tati te iubesc nespus si-ti doresc o viata minunata, noi te vom veghea!

La multi ani Stanca!sa ne traiesti si sa avem parte de muuulti multi ani de aniversari impreuna!sa te bucuri de sanatate si vise implinite alaturi de familie!

ralucames spune:
buna dimineata fetelor dragelor!!!!
poftiti la o portie de cafea, aromata si plina de dragoste!!
si un sincer La Multi Ani, fetelor dragi mie:
Thea, sa cresti mare, sanatoasa si norocoasa, fericita si iubita mereu!!
Stanca, sa-ti fie viata plina de lumina si fericire, noroc si iubire mereu!!

Mariana, esti figura![]()

Criss, scuze ca nu te-am sunat ieri
am vrut de cateva ori, iar am fost dadaca de 3 copii
stii tu cine
si am fost tare prinsa cu de toate...
pt.gandurile bune
Ellaine, bine ai venit!! sa ne povestesti cate ceva despre tine!!
va pupicesc cu drag si va doresc o zi frumoasa!!
pozici Stefania si Luca-Mihai
mama si sotie fericita
roxana1974 spune:
Salutici fetelor!
Viu si eu intarziata ca de obicei la faza cu urarile
daaaar le urez din toata inima La Multi Ani Theiutei [bia] si Sancai!
tot binele din lume si numai bucurii si multumiri alaturi de familiile frumoase!
Va pup si sa aveti o zi faina!
Roxa
nonna spune:
LA MULTI ANI Thea si Asi!
sanatate si numai bine.
Eu si Vlad avem varicela
si e groaznic
. Eu tot cu febra am fost si acum is plina si eu de bube care ma mananca ingrozitoe. Bietul copil e distrus. si sigur face si asta mica
e cumplit de nasol da trece si ne facem noi bine![]()
va pup
Nonna
nana_sim spune:
am pierdut mesajul initial, reproduc din memorie atat cat pot.
La multi ani fericiti Stanca in care sa-ti mearga bine pur si simplu
. In toate! Vesnic!
La multi ani plini de bucurie si joaca Theiuta! Sa ai parte de multa iubire si sa nu cunosti decat tristeti legate de impartirea jucariilor. 
LA MULTI ANI tuturor strengarilor si printeselor din marea familie de Cluj si de pretudindeni. Peste tot si peste toate imi doresc sa aud doar rasete de copii si zau ca totul devine mai usor atunci. 

Manu nu te lasa! Da-le incolo de orice alte treburi si ai grija de tine si mergi sa vorbesti despre asta
Oferta cu ajutorul la mutare ramane valabila, doar da de veste!
Roana multumim pt site si mai vino si tu si Ellaine pe la noi, ca suntem bucuroase oricand de povesti si personaje noi.
Doamnelor, atat va mai zic, puteti gasi produse bio la cosulverde.ro unde gasiti si adresa magazinului (in Cluj)
asi spune:
Multumesc mult de urari
.Anul asta e plin de speranta asa ca macar o parte din urari ma astept sa se implineasca.Sunt modesta nu?
Revin maine la cafea cu forte prospete ca acum sunt rupta si fug la
.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
nana_sim spune:
Imi tot sta pe creieri de ieri de cand am scris mesajul, ca am uitat pe cineva si ... intr-adevar! Asa ca La multi ani fericiti si plini de joaca lui Antonio-Mihai, iar Flaviei sa-i creasca inima tot timpul uitandu-se la el ce mare si frumos creste! 
In alta ordine de idei poftiti la cafea greceasca, am adus din Salonic. E tare, amara, cu caimac si ... are un gust deosebit!