Cluj rulz! - cap.91
Raspunsuri - Pagina 18
mariana tache spune:
Buna dimineata, dragele mele
.
Multumesc pt gandurile si energiile pozitive pe care mi le-ati trimis; le-am simtit din plin; am trecut f usor peste interventia majora pe care am avut-o. 
Stanca,
esti mare figura; habar n-am avut cat te-ai stresat tu pt operatia mea; imi vine sa te strang in brate! 
felicitari pt notele de 10; esti tare!
Roxana, felicitari pt avansare! n-ai spus nimic! fata, mai stii ce am vorbit noi la telefon? iti spuneam ca daca vei fi avansata, inseamna ca.....

LA MULTI ANI! pt MARIA MEA!
Te iubesc, copil frumos!
(pe 20 cred ca am fost muuult prea stresata ca sa intru pe forum)
LA MULTI ANI! pt BEATRICE!
Sunt in concediu medical 2 saptamani; asa ca, sunt in zona
.
Va imbratisez cu drag pe toate!
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
carrie spune:
neata fetelor
imi injectez si eu cafea, am avut cu jobul un chef monstru aseara, pleaca John Guerry, i s-a terminat contractul, si imi pare tare rau..am chefuit ultima data cu el dar a fost mortaaal
acum is varza si ma cam strange casca ![]()
in rest sunt cumplit de aglomerata la job dar si acasa
Nonna nu ne-am mutat inca, probabil we viitor.
Gabi, cred ca trebuie sa-l vada un dermatolog, sunt multe tipuri de micoze...eu il stiu doar pe Orasan care mie mi-a rezolvat tot felul de probleme, iar pe bunicul meu l-a salvat de cancer de piele, deci il respect mult.
Mariana

Ralu
sanatate la Stefi si pupici la micul activ!
va doresc o zi frumoasa si ceva mai calda decat e acum
mariana tache spune:
Fetelor, pana azi n-am stiut cu adevarat ce inseamna cafeaua!
de 2 zile ma durea capul ingrozitor; aseara am luat 2 ibuprofen de 400 mg; si tot degeaba' de dimineata m-am trezit, am baut o cafea, si mi-a trecut durerea de cap ca prin minune; nu-mi vine sa cred. 
Asa ca, la 12 va mai poftesc la o cafea
/
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
carrie spune:
Mariana, eu vin ca sunt cam prastie dupa chefuiala.
cum te simti fizic?a fost greu?si eu m-am stressat pt tine
roana spune:
Buna fetelor,
scuze ca dau buzna asa dar vreau sa va aduc la cunostinta ca exista un nou site cu hainute de copii la calitate super si preturi faine si pentru cluj sunt unele avantaje.
www.hainesijucarii.ro.
va multumesc si sper sa nu fi deranjat prea tare 
mariana tache spune:
Ce faceti? ![]()
Cristiana, ma simt excelent; a trecut f usor; chiar nu m-a durut si nici nu ma doare; marea mea suparare mi-a fost provocata de durerea de cap, care a disparut
; traiasca cafeluta
! cine mai vrea?
Cristiana, detalii de la chef? unde? ce muzica? cum? ![]()
Raluca
.
Mno; mai vin 
paaaaaaaa
(mi-am facut o ciorba; eu cu mana mea
)
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
carrie spune:
hehe, am fost la ultimul nivel la Hanul Dacilor de pe Brancusi,muzica de toate felurile, inclusiv dansatori de po****ra sa-l invete pe John...s-a lasat cu streaptease din partea conducerii+bauturi diverse si azi mahmureala, plus dansat pina la capiere.

ma bucur tare ca esti bine
Stanca, Maria cum sta cu vorbitul?Sofi are destule cuvinte dar le foloseste foarte mult cele care le stie si inca vorbeste foarte mult pe limba ei.
ralucames spune:
feteloooor, si eu mai vreau cafea... am atipit o ora, dar nu-mi ajunge... si praslea s-a invatat cu tzatza in gura si cum ma misc, cum sare ca ars
si iar o ia... mai vreau sa-l alaptez, dar vreau sa dorm si eu ca oamenii normali, fara tzatza la pitic in gura... problema ca e asa si noaptea, dar nu chiar tot timpu...
gata cu vaicarelile mele![]()
pa-paaa
pozici Stefania si Luca-Mihai
mama si sotie fericita
carrie spune:
Raluu,ai flacau de 1 an si o luna, esti extenuata,eu zic ca trebe sa-l dezveti incet incet de obiceiul asta ca sa te poti hodini.
ellaine spune:
Fetele dragi,
V-am citit de multi ani si va multumesc ca existati!!!
Cand mi-e dor de tara si - in special- de Cluj, caci sunt clujeanca- va citesc si, parca, ma regasesc cate un pic in Cluj.
Numai bine