Cluj rulz! - cap.91
Raspunsuri - Pagina 17
nonna spune:
Va salut si eu si va citesc in fiecare dimineata la cafea.
Am pus deja a doua portie de socata si cateva pungulite cu soc la congelat, desi nu am mai incerca,t sper sa fie mai bum decat socul uscat si sa avem socata si mai tarziu![]()
Acum asteptam iar caldurile mari, ca le-am luat piscina la copii, adica mai bine zis pt. noi
. e mare de 3m si 76 cm adanca asa ca se te tii bai si soare
. e lunga vara si sper sa fie cald si frumos. plecam si la mare in iulie dar mai mult pe acasa...
mai revin ca ma striga asta mica

Nonna
asi spune:
Salut gagici!
Am vorbit azi cu Mariana si era bine.Slava Domnului ca a trecut si asta.
Ce va pasa voua faceti shocata si alte chestii delicioase
...da' lasa ca-mi vine si mie vremea.Sper ca vara asta sa terminam cu casa ca deja sunt cu nervii prastie dar sunt fericita ca la ultimele 3 referate am luat la toate 10.Oi vedea cum a trece si sesiunea asta.
la toate si noapte buna.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
asi spune:
V-ati trezit?
Haideti la o cafea
.Ce bine ca a plouat putin , a mai spalat atmosfera.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
ralucames spune:
buna dimineata si de la noi!!
e gata, numai buna de baut![]()
acum s-a trezit si bebeul meu, a stat pe olita
cu efect, asa ca vom folosi tot mai putine scutece![]()
Stanca, ne bucuram ca Mariana e bine, sa-i transmiti gandurile noastre bune!!
iar tie, bravo pt.note
Stefania e mai bine cu mucii, se pare ca asa cum vine viroza, asa si trece... sper... nu mai vrea la gradi, nu mai vrea de fapt nimik daca nu e cu mine... e supermamoasa
sper sa ploua si azi!!!!!!!!!!!! stiti ca azi e sarbatoare?? Inaltarea Domnului!! Doamne ajuta!!
pozici Stefania si Luca-Mihai
mama si sotie fericita
nonna spune:
Buna dimineata! Si eu sunt la o cafea si la un piscotel....
Ma bucur ca Mariana e bine, sanatate multa, si un buchet de

!
Cristiana, te-ai mutat? Suntem vecine? Va asteptam in vizita , in curte, la bazin, numai sa vina iar caldura.
Pe toate va astept cu drag la noi chiar daca nu e cine stie ce curte, e un spatiu de joaca ideal pt. astia mici.
Nonna
gabri_andrei spune:
Mariana, ma bucur mult ca ai scapat si ti-ai realizat dorinta,te imbratisez si iti doresc sanatate.
Stanca, bafta in continuare si felicitari pentru notele bune,bravo.
Andrei a facut acum cativa ani micoza la degetele de la picioare din cauza transpiratiei puternice,tinea pedis se numeste sau piciorul atletului.Problema e ca ii trece dupa tratament si apare iar,nu mai stiu cu ce sa-l incalt,i-am luat pantofi de piele,tot transpira.Acum vara o sa poarte sandale,dar vine toamna,iarna.Ieri a venit de la scoala plangand ca-l ustura intre degete,cand m-am uitat era rana cu sange.I-am pus tinctura de iod sa se usuce si dupa aceea iar trebuie sa reluam tratamentul cu crema antimicotica, care nu demult am terminat-o.Mi-e asa mila de el,daca stiti ceva bun pt.asa ceva spuneti-mi ca sunt tare necajita.
Yagmur spune:
In primul si in primul rand, fara sa mai nominalizez LA MULTI ANI sarbatoritilor..
Si acum sa vad ce mai retin, din geana aruncata fugitiv ...
Roxana, mii de felicitari.... o meriti din plin...
Simona, bafta de vreme buna... si asteptam sa ne spui cum este pe acolo' si iti multumesc mult .. stii tu pentru ce.... am fost la ea si trebuia sa ajung saptamana viitoare, dar nu cred ca mai apuc...
Mariana, m-am gandit la tine..
Raluca, deci va tineti de petreceri? Tare fain de voi
Stanca, sper sa iesi repede din starea asta blue.. nu de alta, dar e musai sa intru eu
. Acum vad ce studenta de nota 10 esti, nici nu ma mir ![]()
In alta ordine de ideii de azi ma apuc de cautat apartament 2 camere in Grigorescu... sper sa gasesc aici, dar nu, ma uit si prin Manastur.. nu mai caut lux, ci sa fie curat, mobilat si utilat.. si nu peste 250 EUR (pretul maxim, maxim).
Gabi, chiar nu stiu ce sa zic... cu ce crema i-ai facut tratament? Ptr mine as fi interesata
Nonna, cred si eu ca asteptati caldura.. cat de fain este ca stati la casa..
Va pup cu drag si sper sa ne revedem cat de curand.. mi-e dor de voiYagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
jozsaerika spune:
salutare fetelor,
m-ati facut curioasa cu ce si-o fi facut Mariana
...oricum ii dorim recuperare rapida 
waw Stanca 3 de 10 
vezi ce repede ti-ai intrat in mana cu invatatul 
Yagmur chiar ieri citeam pe un stalp un anunt de un ap de inchiriat in Manastur dar 3 camere la 200 euro...daca te intereseaza pot sa ma duc pana la stalp sa iau nr de tel sau poate treci tu -daca e urgent ...era exact pe stalpul dinaintea ultimei statii de tramvai chiar la trecerea de pietoni ![]()
Gabi nush ce sa zic sotzul are de ani de zile o micoza pe picioare dar pe talpi si a incercat diverse
dar singura cu care are efect de durata este un preparat de farmacie care ni-l da matusa mea din Baia-Mare si cu acea crema dureaza si pana la 1 luna pana la aparitia din nou....din auzite iti zic urmatoarele dat cu iaurt -de napolact- si tras o punga + sosete deasupra cel putin 5 zile peste noapte sau felii de usturoi ...la fel felii de ustutroi se pun in pantofi si se inchide cu totul pantoful intr-o punga ...sotzul nu a vrut sa incerce asta cu usturoiul
...si eventual intrebat medicul si in paralel luat tablete de nizoral ...mult succes va dorim...zi-ne si noua daca dati de reteta minune 
fetelor vreau sa va zic ca Raluca e trasa ca prin inel asa de bine arata
..si cred ca are nevoie cat de repede de un pic de timp singura ea cu ea ![]()

noi in we plecam la mama la tzara sa mai sarbatorim din nou onomasticile din luna mai (Beatrice, fiica fratelui meu, tatal mau si sotzul meu) ![]()
mie cred ca nu mi-a iesit socata
va zic peste cteva zile cum va fi
va pup
Erika
Yagmur spune:
Neata, nu pot sa va ofer decat ness din pacate... s-a stricat aparatul care are cafea naturala la servici ![]()
Erika, merci mult, dar 3 camere e prea mare, mi-ar placea mie, dar ma duce intretinerea prea mult... plus ca inca caut in zona mea, Grigorescu, pentru ca m-am obisnuit aici si nu sint pregatita sa fac schimbari
. Azi o sa vad un apartament si maine inca unul, mai ma uit si saptamana care vine si apoi ma decid.... mi-e groaza de mutat, dar prietenii de la serviciu mi-au promis ca se mobilizeaza sa ne mute
Mariana, recuperare rapida si sper sa ne vedem si noi curand..
Sambata viitoare incepem si noi cursurile de inot la Olimpic.. sper sa ii placa rugbistului....
Astea fiind zise va urez un weekend frumos si cu vreme buna.. daca se poate..
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
ralucames spune:
ola fetelor!! si io-s cu
in fata, dar s-a racit pana am ajuns sa o beau...si nu-mi mai place....
Stefi e tot acasa racita, praslea nu vrea sa stea deoparte
iar cu vremea asta, vedem numai minimax...
Erika, esti o scumpa, is trasa prin inel de slabaaaa.... cand ne vedem lamurim si cealalta "problema"
hihihi, ce faza![]()
va doresc o zi calda-n suflete, ca afara e tare frigggg...
pozici Stefania si Luca-Mihai
mama si sotie fericita